skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

برنامه مایکروسافت برای توسعه آموزش الکترونیکی در کویت

۲۵ دی ۱۳۹۹

زمان مطالعه : ۲ دقیقه

مدارس الریان به عنوان یکی از مدارس مهم در کویت  و مایکروسافت در حال همکاری با یکدیگر هستند تا ثبات آموزشی این کشور را حفظ کنند و قرار است آموزش الکترونیکی را برای بیش از ۱۳ هزار دانش آموز از پنج مدرسه فراهم کنند. این طرح با برنامه Microsoft Teams‌ پشتیبانی می‌شود.

به گزارش پیوست، این اقدام به دنبال شرایط خاص بحران کرونا انجام گرفته که به دلیل آن مدارس کویت در سراسر این کشور به صورت فیزیکی تعطیل شده‌اند تا امنیت و سلامت عمومی حفظ شود. الریان در حال همکاری با مایکروسافت است تا آموزش کامل دانش آموزان را در سطح مناسب امکان پذیر سازد. این طرح توسط تیم ۹۰۰ نفره‌ای از معلمان و مدیران آموزش دیده انجام می‌گیرد که قرار است دوره‌های آنلاین روزانه را برقرار کنند.

لانا عثمان العیار، مدیرعامل الریان می‌گوید: «از آنجایی که بحران کوئید-۱۹ زندگی عادی مردم جهان را مختل کرده، جهان مجازی امکان ادامه کار و آموزش را فراهم کرده است. الریان پلتفرم آموزش الکترونیکی خود را تقویت کرده و آموزشی اختصاصی برای معلمان فراهم کرده تا از این پلتفرم به بهترین نحو استفاده کنند. از نظر ما قابلیت‌های گسترده برنامه Microsoft Teams روشی ساده و مناسب برای ادامه و پیشرفت الگوی آموزشی در این دوران سخت در کشور ارائه می‌کند.»

این برنامه پنج مدرسه از جمله مدرسه بین‌المللی بریتانیا، مدرسه هندی فحاحیل الوطنیه، مدرسه بین‌المللی جدید پاکستان، مدرسه عربی فحاحیل الوطنیه و مدرسه بین‌المللی انگلیسی کویت را شامل می‌شود که هرکدام برنامه تحصیلی خاص خود را دارند.

علائدین کریم، مدیر بخش کویت مایکروسافت می‌گوید: «در دوران کرونا مایکروسافت با تلاش برای ادامه کار، تحصیل، فراغت و زندگی از سازمان‌های کویت حمایت کرده است. ما هرروز از نظرات ۲۰ میلیون نفر در سراسر جهان برای بهبود برنامه Teams کمک می‌گیریم و ما از این تخصص برای تضمین ادامه تحصیل و پیشرفت دانش آموزان کویت استفاده می‌کنیم.»

برنامه Microsoft Teams‌ به عنوان یک کلاس درس مجازی امکان مکالمه، انتشار محتوا، واگذاری وظیفه و استفاده اپلیکیشن را در یک مجموعه کامل فراهم می‌کند و آموزگاران می‌توانند با امنیت و اطمینان بالا یک محیط آموزشی مناسب فراهم کنند. آموزگار و دانش آموز هر دو در این محیط  قابلیت‌هایی از جمله مدیریت هویت، تایید ورود چند فاکتوری، مدیریت دستگاه موبایل، مدیریت اپلیکیشن دستگاه موبایل، دسترسی مشروط و محافظت از اطلاعات را در اختیار دارند و همچنین از نابودی فایل و چت هم جلوگیری می‌شود.

منبع: Tahawultech

http://pvst.ir/9bc

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو