skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

«پی‌پل» اولین پلتفرم پرداخت صددرصد خارجی در چین شد

۲۳ دی ۱۳۹۹

زمان مطالعه : ۲ دقیقه

پی‌پل شرکت فین‌تک بزرگ آمریکایی با خرید سهام بیشتر در شرکت Gopay چین به اولین شرکت صد درصد خارجی در صنعت پرداخت این کشور تبدیل شد.

به گزارش پیوست، سهام شرکت پی‌پل در Gopay که به صورت مشترک توسط مرکز تجارت الکترونیک بین‌المللی چین که زیرشاخه وزارت بازرگانی است و شرکت Cofortune Information Technology پایه گذاری شده، از ۷۰ درصد به ۱۰۰ درصد افزایش یافت. شرکت تکنولوژی اطلاعات کوفورچن (Cofortune Information Technology) سهام ۳۰ درصدی خود را به پی‌پل فروخته است.

شرکت Gopay با پس زمینه دولتی مجوز خدمات موبایلی، آنلاین و میان‌مرزی را دارد. همچنین این پلتفورم یک سیستم اعتباردهی اجتماعی ارائه کرده که نیاز شرکت‌ها و توسعه تجارت الکترونیک را برآورده می‌کند. بعلاوه این پلتفورم بخشی از سه طرح تکنولوژی ملی است که واردات و صادرات آنلاین از طریق شبکه کامپیوتری را تسهیل کند.

چین سالهاست که نظارت سختگیرانه‌ای روی بخش امور مالی دارد. شرکت پی‌پل از سال ۲۰۱۱ برای دریافت مجوز فعالیت در حوزه پرداخت به بانک مرکزی چین درخواست داده؛ اما موفق به دریافت مجوز نشده است. البته در سال ۲۰۱۸ این شرکت با خرید سهام ۷۰ درصدی در پلتفورم Gopay به اولین شرکت خارجی در صنعت پرداخت چین تبدیل شد.

دولت چین از سال ۲۰۲۰ شروع به اصلاح و تغییر در صنعت پرداخت کرده که به نفع شرکت‌هایی همچون Gopay است که از خارج چین سرمایه دریافت می‌کنند. شرکت بلک‌راک توانسته مجوز یک صندوق سرمایه‌ گذاری کاملا خارجی را در چین دریافت کند که چراغ سبزی برای هلدینگ بیمه کاملا خارجی محسوب می‌شود و بانک جی‌پی‌مورگان هم کنترل کامل یک شرکت سرمایه‌گذاری مشترک را در چین در اختیار گرفته است.

در سال ۲۰۱۸ میزان تراکنش های موبایلی مربوط به شرکت‌های شخص ثالث در چین ۱۶۷.۸۳ تریلیون یوان (۲۵.۹ تریلیون دلار) بود که براساس گزارش‌ها نسبت به سال گذشته خود ۵۹.۷ درصد افزایش داشته است. همانطور که انتظار می‌رود شرکت‌های شخص ثالث موبایلی تا سال ۲۰۲۱ سهم بیشتری از بازار چین را نسبت به بانکداری موبایلی به خود اختصاص خواهند داد و تا سال ۲۰۲۶ در حدود ۵۸ درصد از بازار تراکنش‌های چین را از آن خود خواهند کرد.

منبع: Pingwest

http://pvst.ir/9b1

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو