skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

اخبار

تحریریه پیوست

پنجم اسفند ماه؛ آخرین زمان برای تعیین تکلیف دستگاه‌های ماینر

تحریریه پیوست

۸ دی ۱۳۹۹

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

آخرین زمان برای تعیین تکلیف ماینرها یا دستگاه‌های استخراج رمزارز و بارگذاری مدارک آنها در سامانه بهین‌یاب پنجم اسفندماه اعلام شده‌است.

به گزارش پیوست، مدیر کل سرمایه‌گذاری و امور طرح‌های وزارت صمت طی نامه‌ای به مدیرکل حقوقی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز اعلام کرده است که امکان پرداخت عوارض گمرکی از طریق سامانه بهین‌یاب از پنجم دی‌ماه فراهم شده است و تکلیف ماینرهایی که به طور قانونی وارد کشور شده‌اند و به طور قانونی فعالیت می‌کنند نیز تا ۵ اسفندماه مشخص خواهد شد.

طبق مصوبه دولت، کلیه دارندگان دستگا‌ های استخراج رمز ارز (ماینر) مکلف شدند حداکثر ظرف مدت یک ماه از زمان اعلام وزارت صنعت، معدن و تجارت، نسبت به ثبت مشخصات هویتی خود به همراه تعداد و نوع دستگاه‌هایی که در مالکیت آنها است، در سامانه‌ای که وزارت صنعت، معدن و تجارت تعیین کرده، مطابق فرم موجود در این سامانه اقدام کرده و از طریق درگاه پرداخت اینترنتی در نظر گرفته شده در همین سامانه، نسبت به پرداخت کلیه حقوق و عوارض دولتی اقدام کنند.

طبق نامه ای که از سوی دفتر سرمایه‌گذاری و امور طرح‌های وزارت صنعت معدن وتجارت برای ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز ارسال شده است پنج بهمن ماه پایان فرصت برای ثبت‌نام متقاضیان و پرداخت حقوق و عوارض دولتی برای دریافت مجوز فعالیت عنوان شده است.

متن نامه وزارت صمت به ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در خصوص دستگاه‌های استخراج رمزارز

سامانه خود اظهاری دستگاه‌های استخراج رمز ارز با عنوان «بهین‌یاب» پس از گذشت ۵ ماه از اجرایی شدن مصوبه هیات وزیران در خصوص ثبت دستگاه‌های استخراج رمز ارز پنجم دی‌ماه به بهره‌برداری رسید و مالکان دستگاه‌های استخراج رمزارز توانستند از شنبه ۶ دی‌ماه اقدام به ثبت دستگاه‌های خود در این سامانه کنند و پس از پرداخت عوارض گمرکی به صورت قانونی فعالیت کنند.

حال مدیرکل سرمایه‌گذاری و امور طرح‌های وزارت صمت طی نامه‌ای علاوه بر اینکه بهره‌برداری از این سامانه و امکان ثبت دستگاه‌ها در این سامانه را تاکید کرده همچنین به طور ضمنی اعلام کرده که ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز و همچنین سازمان تعزیرات می‌تواند پس از طی شدن این دوره زمانی دستگاه‌هایی که در این سامانه ثبت نشده‌اند را به عنوان کالای قاچاق تلقی کند و آنان را ضبط کند.

در این نامه ذکر شده است که پس از پرداخت حقوق و عوارض گمرکی از طریق سامانه بهین‌یاب گواهی پرداخت حقوق وعوارض دولتی با شماره یکتا برای هریک از متقاضایان صادر می‌شود و امکان استعلام سیستمی این شماره یکتا برای سازمان تعزیرات حکومتی، ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز و سایر ذی‌نفعان فراهم شده است.

 

http://pvst.ir/98q

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو