استفاده از کلمه پرستار «آسانیسم» استارتآپ حوزه سلامت را پلمب کرد
دفتر پلتفرم آسانیسم، استارتآپ حوزه مراقبت از سالمندان با شکایت وزارت بهداشت در روز چهارشنبه…
۲۱ مهر ۱۴۰۳
۱۶ تیر ۱۳۹۹
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
مصوبه مربوط به تعیین تکلیف تجهیزات استخراج رمزارز روز گذشته ۱۵ تیرماه توسط معاون اول رئیس جمهور ابلاغ شد این مصوبه تکمیل کننده دستورالعمل استخراج رمزارزی است که هیات دولت مرداد ماه سال ۹۸ تصویب و ابلاغ کرد در آن زمان در آن دستورالعمل تکیلف دستگاههای استخراج رمزارز که پیش از تصویب این قانون در کشور وجود داشت مشخص نشده بود، حال در این دستورالعمل تاکید شده است در صورت ثبت این دستگاهها و پرداخت حقوق و عوارض گمرکی جزو این دستگاهها جزو کالاهای قاچاق به شمار نمیآیند.
به گزارش پیوست، تصویب این دستورالعمل از شهریور ماه گذشته در دستور کار هیات دولت قرار داشت و با تصویب آن در کمیسیونهای مختلف دولت در نهایت ۱۰ روز پیش از سوی هیات وزیران تصویب شد.
به موجب مصوبه دولت، کلیه دارندگان دستگا های استخراج رمز ارز (ماینر) مکلف شدند حداکثر ظرف مدت یک ماه از زمان اعلام وزارت صنعت، معدن و تجارت، نسبت به ثبت مشخصات هویتی خود به همراه تعداد و نوع دستگاههایی که در مالکیت آنها است، در سامانهای که وزارت صنعت، معدن و تجارت تعیین کرده، مطابق فرم موجود در این سامانه اقدام کرده و از طریق درگاه پرداخت اینترنتی در نظر گرفته شده در همین سامانه، نسبت به پرداخت کلیه حقوق و عوارض دولتی اقدام کنند.
طبق پیشبینیهای صورت گرفته در مصوبه هیات دولت اگر دارندگان دستگاههای استخراج رمزارز در دوره درنظر گرفته شده در مصوبه اقدام به ثبت دستگاههای خود در سامانه مورد نظر وزارت صمت نکنند سازمان تعزیرات تکلیف آن دستگاهها را مشخص خواهد کرد.
این بند از مصوبه دولت به این معناست که اگر دستگاهها در دوره زمانی یک ماهه ثبت نشوند سازمان تعزیرات دستگاهها را به عنوان دستگاه قاچاق معرفی خواهد کرد. هماکنون تعداد زیادی از دستگاهای استخراج کنندگان رمزارز به عنوان کالای قاچاق جمعآوری شدهاند حال فعالان این صنعت امیدوارند با ابلاغ این مصوبه بتوانند دستگاههای خود را آزاد کنند.
همچنین در این مصوبه قید شده است دارندگان دستگاههای استخراج رمزارز باید دستگاههای خود را به دارندگان مجوز استخراج تحویل دهند. وزارت صمت با راهاندازی سامانه بهینباب در نیمه دوم سال ۹۸ اقدام به صدور مجوز برای متقاضیان فعالیت در این صنعت کرده است هماکنون در حدود ۵۰۰ مجوز برای فعالیت در بخش استخراج رمزارز صادر شده است. دارندگان دستگاههای رمز ارز یا باید دستگاههای خود را به دارندگان مجوز تحویل دهند یا طبق این مصوبه باید خود اقدام به دریافت مجوز برای استخراج رمزارز کنند.
وزارت صمت نیز باید امکانی را فراهم کند تا ظرف یک ماه دریافت مجوز فعالیت در بخش استخراج رمزارز از طریق درگاه ملی مجوزهای کشور (G4B) فراهم شود.
طبق پیشبینیهای صورت گرفته اجرایی شدن این این دستورالعمل نیازمند تدوین آییننامه اجرایی است که ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز باید ظرف مدت یک ماه این آییننامه اجرایی را تدوین کند.
متن کامل این دستورالعمل را میتوانید از لینک زیر بخوانید: