skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

اخبار

تحریریه پیوست

اسپیس‌اکس به دنبال مجوز ارائه اینترنت ماهواره‌ای در هند

تحریریه پیوست

۲۹ آبان ۱۳۹۹

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

سازمان نظام صنفی تهران

شرکت آمریکایی اسپیس‌اکس و مجری پروژه استارلینک، از دولت هند درخواست کرده تا اجازه استفاده از تکنولوژی ماهواره‌ای برای ارائه اینترنت به مناطق روستایی این کشور را تایید کند.

به گزارش پیوست، طی این درخواست که به اداره رگلاتوری ارتباطات هند (TRAI) ارائه شده است، پاتریکا کوپر نماینده امور ماهواره‌ای اسپیس‌اکس در رابطه با دولت‌ها، با اشاره به پرتاب ۴ هزار و ۴۰۰ ماهواره در پروژه استارلینک گفت: «سیستم‌های ماهواره‌ای جدید که امروزه می‌توانند هرگوشه از کشور را با خدمات اینترنت مقرون به صرفه پوشش دهند برای از بین‌ بردن تبعیض دیجیتال ضروری خواهند بود.»

با تکمیل پروژه استارلینک این ماهواره‌ها دسترسی به اینترنت را با تاخیر (لیتنسی) پایین امکان پذیر خواهند ساخت. اسپیس‌اکس قصد دارد امسال نسخه آزمایشی استارلینک را در کانادای شمالی و آمریکا راه‌اندازی کند. این شرکت به سرعت در حال گسترش پوشش این پروژه است که تقریبا تمام کره زمین را تا سال ۲۰۲۱ تحت پوشش قرار خواهد داد.

چشم‌انداز اسپیس‌اکس برای ارائه اینترنت در هند از طریق تکنولوژی ماهواره‌ای پس از رایزنی TRAI برای تسهیل دسترسی به اینترنت سیمی و درصد نفوذ اینترنت در هند ترسیم شد. پیشنهاد این شرکت به TRAI را می‌توان نشانه‌ای از برنامه این شرکت برای اجرای پروژه استارلینک در آینده‌ای نزدیک در هند دانست.

طبق گفته کوپر«ترکیبی از پلتفرم‌ و ارائه دهندگان خدمات پهن‌باند از جمله شرکت‌های فعال در بازار هند بهترین راه برای گسترش دسترسی به اینترنت در این کشور خواهد بود. اسپیس‌اکس آماده است تا درمورد نقش طراحی ماهواره، اجرا و شبکه‌های زمینی در پشتیبانی از اهداف پهن‌باند این کشور را صحبت کند.»

در همین حال ماه گذشته سازمان تحقیقات فضایی هند (ISRO) نیز طرح اولیه یک سیاست ارتباطات فضایی را منتشر کرد که سیاست‌هایی برای تقویت مشارکت خصوصی در بخش ارتباطات فضایی را تشویق می‌کند. این سیاست درمورد نیاز به تقویت ارتباطات ماهواره‌ای از طریق تسهیل روند مشارکت بخش خصوصی صحبت می‌کند.

برخی از اقداماتی که در طرح ISRO بیان شده است به منابع بدون استفاده در مدار زمین و اختصاص آنها به نهادهایی اشاره می‌کنند که امکان استفاده بهتری از این منابع را دارند؛ این نهادها صنعت هند را نیز شامل می‌شوند و در این طرح به پایه‌گذاری مرکز ملی اداره و توسعه امور فضایی (IN-SPACe) به عنون زیرشاخه‌ای از سازمان فضایی (DoS) هند اشاره شده است که وظیفه نظارت بر پروژه‌های ارتباطات فضایی را برعهده خواهد داشت.

اسپیس‌اکس که در سال 2002 توسط ایلان ماسک بنیان‌گذاری شده است به TRAI گفته است که هند باید تعاریفی از پهن‌باند را تشویق کند که استفاده از خدمات ماهواره‌ای نسل جدید را در خود جای داده باشد، از نوآوری در حوزه ماهواره‌ای و فرکانس‌های بلند پشتیبانی کند و همچنین با کسر هزینه‌ها و مالیات غیرضروری امکان ارائه اینترنت مقرون به کاربران را فراهم کند.

منبع: inc42

http://pvst.ir/8zm

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو