skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

اخبار

تحریریه پیوست

در قدیم موزه ارتباطات پس از ۳۷ سال باز شد

تحریریه پیوست

۱۹ مهر ۱۳۹۹

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

در قدیم موزه ارتباطات امروز (١٩ مهرماه) در مراسمی پس از ۳۷ سال باز شد. همزمان با این بازگشایی، نمایشگاه «ورقه‌های پستی و فیلاتلیک ایران» با حضور مجموعه‌دارهای تمبر‌های پستی بزرگ از سراسر دنیا رونمایی شد.

به گزارش پیوست، تا قبل از این بازگشایی، علاقمندان برای ورود به موزه ارتباطات باید از سردر باغ ملی وارد موزه می‌شدند و حالا در قدیم موزه ارتباطات که در اختصاصی این موزه است، پس از ۳۷ سال امروز بازگشایی شد. همزمان با افتتاح در قدیم موزه ارتباطات، به مناسبت روز جهانی پست بخش عظیمی از موزه ارتباطات از امروز تا ۲۳ مهرماه به نمایشگاه «ورقه‌های پستی و فیلاتلیک ایران» اختصاص داده شد.

سام شمس‌ آبادی، طراح و مدیراجرایی این نمایشگاه در مورد رویداد «ورقه‌های پستی و فیلاتلیک ایران» به پیوست گفت: «امروز برای اولین بار در تاریخ ایران اولین نمایشگاه تخصصی فیلاتلیک و ورقه‌های پستی برگزار شد. فیلاتلیک به افرادی گفته‌ می‌شود که مجموعه‌ مهرها و تمبرهای پستی جمع‌آوری می‌کنند. پیش از این نمایشگاه تمبر و کارت پستال برگزار شده بود‌؛ اما نمایشگاه فیلاتلیک که دارای تابلوهای نفیس از کارت پستال‌ها و تمبرهای پستی باشد، برگزار نشده بود.»

او ادامه داد:  «در این نمایشگاه مجموعه‌داران بزرگ از سراسر ایران و حتی خارج ایران مانند آمریکا و اتریش و بلژیک با مجموعه‌های خود در این نمایشگاه شرکت کردند. البته شرکت‌کنندگان با یک موضوع خاص در این نمایشگاه حضور پیدا کردند.به عنوان مثال یک مجموعه‌دار مستندات خود در مورد مکاتبات بانکی یا مجموعه‌دار دیگر مکاتبات در شهرهای شمالی را به تابلو تبدیل کرده و در این نمایشگاه عرضه می‌کنند.»

مجموعه‌دارهای بزرگ تمبر و مهرهای پستی در موزه پست مجموعه‌های خود را به نمایش گذاشتند

به گفته شمس آبادی مجموعه‌ها و تابلوهای عرضه شده دراین نمایشگاه دو زبانه هستند چون این نمایشگاه تنها به ایران اختصاص ندارد و جهانی هستند. او همچنین تاکید کرد: «مجموعه‌دارهای مختلف در مورد یک موضوع خاص در این نمایشگاه شرکت کردند. ما این مجموعه‌ها را از نظر موضوع و نوع طراحی مورد بررسی قرار می‌دهیم و به آنها امتیاز داده می‌شود. در پایان نمایشگاه به برگزیدگان لوح تقدیر و جوایز نقدی تعلق می‌گیرد.»

او همچنین بیان کرد:  «من در ایران زندگی نمی‌کنم و ساکن بلژیک هستم. از سمت پست با من تماس گرفتند تا چنین نمایشگاهی راه‌اندازی کنیم. من هم آرشیو‌های خود را به تابلو تبدیل و در این نمایشگاه عرضه کردم. بسیاری از کارت پستال‌های من مربوط به تاریخ روابط ایران و بلژیک است.» به گفته شمس‌آبادی، او قصد دارد در سال ۱۴۰۰ این نمایشگاه را با حضور بیش از ۵۰ کشور برگزار کند.

در کنار این نمایشگاه، نمایشگاه‌های «کاریکاتور»، «اسناد شرکت ملی پست» و «پست در مرور مطبوعات» هم رونمایی شد.
http://pvst.ir/8rx

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو