skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

اخبار

تحریریه پیوست

ایده AR برای شهر هوشمند برنده هشتمین ماراتون برنامه‌نویسی تلفن همراه شد

تحریریه پیوست

۱۴ مهر ۱۳۹۹

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

هشتمین ماراتن برنامه‌نویسی تلفن همراه

تیم پرشین کدرز، ارائه‌دهنده ایده اپلیکیشنی با قابلیت AR برای شهر‌های هوشمند برنده هشتمین ماراتون برنامه‌نویسی تلفن همراه شد. تیم‌های Arena و IRISAPP به ترتیب به رتبه‌های دوم و سوم دست پیدا کردند.

به گزارش پیوست، هشتمین رویداد ماراتون برنامه‌نویسی تلفن همراه در تاریخ ۱۲ مهرماه در محل صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری برگزار شد. این رویداد ۳ روزه به دلیل بحرانی شدن وضعیت شهر تهران تنها ۲ روز ادامه یافت. براساس اعلام تیم برگزار کننده، روز سوم و اختتمایه این رویداد به‌صورت آنلاین و غیرحضوری برگزار شد. در روز سوم از این رویداد، پس از داوری‌های اولیه و امتیاز‌دهی به تیم‌های شرکت‌کننده، ۱۰ تیم برتر این رویداد اعلام شدند. به این ترتیب تیم‌های Duplica, Arena, iBit, The SAME, Develop X, IRISAPP, Nilva, NovinDevs, Async, ktm و Persian Coders ده تیم برتر این رویدا بودند.

پس از این اعلام نتایج، ۱۰ تیم برتر به ارائه محصول اولیه خود پرداختند و داوران در خصوص مسائلی همچون مدل کسب درآمد، رقبا، نحوه کدنویسی، استفاده از فناوری‌ها و مسائل این چنینی از تیم‌های ارائه‌دهنده سوالاتی را مطرح کردند. در پایان این ارائه‌ها داوران امتیاز‌های نهایی خود را اعلام کردند و سه تیم برتر هشتمین دوره ماراتون برنامه‌نویسی تلفن همراه مشخص شد. تیم اول ۳/۶، تیم دوم ۳/۵۲ و تیم سوم ۳/۵۵ امتیاز کسب کردند.

معرفی تیم‌های برنده

محصول تیم پرشین کدرز، اپلیکیشنی با قابلیت AR برای شهر‌های هوشمند است. به این صورت با استفاده از این اپلیکیشن، کاربران می‌توانند رستوران‌ها، خطوط حمل و نقل شهری، مکان‌یابی روی نقشه و موارد این چنینی را با استفاده از دوربین گوشی هوشمند در محل‌های واقعی و نه در صفحات ۲ بعدی مشاهده کنند. در ادامه این اپلیکیشن قرار است خدمات خود را گسترده کرده و برای مثال با انتخاب یک رستوران، کاربر علاوه بر مشاهده راهنمای مسیر به‌صورت واقعیت افزوده، می‌تواند منوی آن رستوران را نیز مشاهده کرده و یا حتی سفارش غذا بدهد. شناسایی محل پارک خودرو در پارکینگ‌های طبقاتی، نشانه‌گذاری‌های بصری به کمک AR، امتیاز‌دهی به مشاغل و ثبت نظرات از جمله ویژگی‌های این اپلیکیشن خواهد بود.

محصول تیم IRISAP نیز اپلیکیشنی برای پیگیری وضعیت سلامت کاربران و پیگیری وضعیت بهداشت اماکن شهری است. این اپلیکیشن قرار است به‌صورت مشارکت جمعی، اطلاعاتی از وضعیت سلامتی مردم و همچنین وضعیت بهداشت اماکن مانند رستوران‌ها، آرایشگاه‌ها فروشگاه‌ها و غیره به کاربران ارائه کند. به این ترتیب کاربرانی که به یک مکانی مراجعه می‌کنند می‌توانند تجربه دیداری خود را در این اپلیکیشن به اشتراک بگذارند تا علاوه بر آگاهی دیگر شهروندان از وضعیت ناسالم آن مکان، کسب‌وکار نیز مجبور به رسیدگی به وضعیت بهداشتی خود باشد.

http://pvst.ir/8r3

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو