استفاده از کارتخوان برای مودیان معاف از صدور صورتحساب الکترونیکی الزامی شد
مودیانی که از معافیت مالیاتی صدور صورتحساب الکترونیکی استفاده میکنند باید نسبت به نصب و…
۲۹ دی ۱۴۰۳
رئيس سازمان نظام صنفی رایانهای کشور در سیزدهمین رویداد فیناپ مطرح کرد:
۱۰ مهر ۱۳۹۹
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
رئیس سازمان نظام صنفی رایانهای کشور اعلام کرد که ایران از سال ۹۸ وارد اقتصاد دیجیتال شده است.
به گزارش پیوست، محمد باقر اثنی عشری در صحبتهای خود در سیزدهمین رویداد فیناپ گفت: «سهم اقتصاد دیجیتال در دنیا بین ۱۵ تا ۲۵ درصد کل اقتصاد است.» به گفته او این سهم در ایران زیر ۵ درصد است که باید به مرور زمان افزایش یابد. اثنی عشری با اشاره به سهم ۱۵ درصدی اقتصاد دیجیتال در جهان اعلام کرد که پیشبینی شده این عدد تا سال ۲۰۲۵ به ۲۴ درصد خواهد رسید.
او در مورد آینده اقتصاد دیجیتال در ایران توضیح داد: «سهم جمعیتی ما در جهان یک درصد است و سهم اقتصاد ما از اقتصاد جهانی نیم درصد است. کف اقتصاد دیجیتال ایران در سال ۲۰۲۵ حدود ۱۱۵ میلیارد دلار خواهد بود و باید برای آن زمان آماده باشیم. در همین راستا طرحی به نام بیستون را با هدف دوبرابر کردن بازار اقتصاد دیجیتال مطرح کردیم که قرار است همه مسائل را آنجا حل کنیم».
اثنی عشری در صحبتهایش اعلام کرد که مسائل مربوط به احراز هویت دیجیتال را سازمان نظام صنفی با هماهنگی شورای فناوری اجرایی وزارت ارتباطات پیگیری میکند.
اثنی عشری با اشاره به ورود تلفن همراه به کشور در سال ۷۳، این محصول را با پراید مقایسه کرد و گفت: «تلفن همراه و پراید در یک سال وارد ایران شدند و قیمتهای آنها نیز تقریبا یکی بود. اما ادامه ماجرا را خود شما میتوانید حدس بزنید». او به ورود نسل سوم و چهارم تلفن همراه مجهز به شبکه 3G و 4G اشاره کرد که بهصورت عمومی در سال ۹۳ در اختیار مردم قرار گرفت. اثنی عشری ورود نسل جدید شبکه به تلفنهای همراه و در ادامه شکلگیری بانکداری الکترونیکی را دو اقدام اساسی دولت در آن زمان عنوان کرد.
به گفته او این اتفاق باعث شد تا اکوسیستم استارتآپی ایران شروع به کار کند و در قبال آن شرکتهای زیادی شروع به کار کنند و نهایتا تحولی اتفاق بیافتد که نتیجه آن را در حال حاضر میبینیم.
اثنی عشری با اشاره به تاریخچه و اهمیت ساخت قنات در کشور که بعد از ۳ هزار سال همچنان کار میکند اعلام کرد سازمان نظامصنفی قصد دارد نقش قنات را در این تحولات ایفا کند.
رئیس سازمان نصر، در بخشی از صحبتهایش به برگزاری نمایشگاه الکامپ در سالهای گذشته توسط سازمان نظام صنفی رایانهای اشاره کرد و گفت: «آخرین دوره این نمایشگاه را تیرماه سال گذشته برگزار کردیم. در این نمایشگاه تمامی فعالین حوزه ICT از اپراتورها تا شرکتهای فروشگاهی، امنیتی و تجارت الکترونیک حضور داشتند.» او در مورد جزئیات برگزاری این مراسم و برنامه مدنظر سازمان برای برگزاری دوره جدید آن گفت: «ما این نمایشگاه را در فضای مفید حدود ۳۲ هزار متر مربع و مجموعا ۶۵ هزار متر مربع برگزار کردیم. برای امسال قرار بود فضایی کل نمایشگاه که حدود ۸۰ هزار متر مربع است را در اختیار بگیریم. متاسفانه بخاطر شرایط کرونا دو بار تاریخ برگزاری را عقب انداختیم و همچنان معلوم نیست بتوانیم امسال این نمایشگاه را برگزار کنیم.»
به گفته اثنی عشری، نمایشگاه الکامپ به یک پلتفرم برای شرکتها و استارتآپها تبدیل شده و تا کنون توانسته رکورد ۱۰۰ هزار بازدید کننده را به دست بیاورد. او در مورد بخش جانبی این نمایشگاه با نام الکامپاستارز که مخصوص معرفی استارتآپهای نوپا است توضیح داد: «الکامپ استارز را در یک سالن بسیار کوچک شروع کردیم و با استقبالی که از آن شد سال گذشته فضای ۶ هزار متر مربعی را به آن اختصاص دادیم.»