طاقچه سال ۱۴۰۲ به ۱۲ میلیون نصب رسیده است
طاقچه در گزارش سال ۱۴۰۲ خود اعلام کرده است که این پلتفرم کمک کرده که…
۱۸ مهر ۱۴۰۳
۲۶ شهریور ۱۳۹۹
زمان مطالعه : ۷ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۱۷ آبان ۱۴۰۰
اپل شب گذشته (۲۵ شهریور) در مراسمی آنلاین با عنوان Time Flies از محصولات جدیدی از جمله اپل واچ سری ۶، آیپد ایر جدید، سرویس اپل وان و چیپست قدرتمند A14 بایونیک رونمایی کرد. برخلاف انتظارها، اپل در این مراسم از گوشی جدید آیفون رونمایی نکرد.
به گزارش پیوست، در این مراسم که در محل استقرار شرکت اپل در اپلپارک فیلمبرداری شد، تیمکوک، مدیرعامل فعلی اپل، از سری جدید اپل واچ به نام اپلواچ ۶ پرده برداشت.
جف ویلیامز، مدیر ارشد عملیاتی اپل که احتمال جانشینی او بهجای تیم کوک نیز به گوش میرسد، به معرفی ویژگیهای جدید سری ۶ اپل واچ پرداخت. اپل واچ ۶ با رنگبندی متنوع معرفی شده که با کمک سنسور جدید با استفاده از اشعه مادون قرمز تنها در ۱۵ ثانیه میتواند اکسیژن خون کاربر را گزارش دهد. این ابزار با توجه به بحران کرونا و اهمیت سنجش اکسیژن خون اهمیت بالایی خواهد داشت.
سری ۶ اپل واچ، با استفاده از پردازنده تقویت شده S6، حدود۲۰ درصد کارایی بهتری دارد و به گفته اپل این ساعت هوشمند بازدهی انرژی بهتری خواهد داشت. این ساعت همچنین میتواند میزان ارتفاع کاربر از سطح دریا هنگام کوهنوری را اطلاع دهد.
واچفیسها دیگر ویژگی مهم اپل واچ هستند که امسال نیز توسعه پیدا کردند. این واچفیسها با امکان شخصیسازی مناسب به شما کاربر این اجازه را میدهند که برای کاربردهای مختلفی از جمله عکاسی، سلامت و موارد دیگر از واچفیس مناسب استفاده کنید. همچنین میتوانید از
بند تازه اپل به نام سولو لوپ از جنس سیلیکونی با رنگبندی جدید برای استفاده در زیر آب نیز مناسب خواهد بود و البته این شرکت بندهای چرمی این ساعت را نیز به روز رسانی کرده و طرحهای تازهای را با آن اضافه کرده است.
خانوادهها حالا میتوانند به شکل تازهایی از اپل واچ استفاده کنند. قابلیت فمیلی ستاپ اپل واچ به شما اجازه میدهد که مکان و البته تماسها و پیغامهای کودکان خود را با استفاده از این قابلیت جدید اپل زیر نظر داشته باشید و در هر زمان که میخواهید مکان کودک خود را مشاهده کنید.
همانطور که پیش بینی میشد سری جدید اپل واچ یک نسخه ارزان قیمت هم به همراه دارد. اپل واچ SE با قیمتی پایینتر بسیاری از قابلیتهای اپل واچ را در اختیار شما قرار میدهد. این نسخه از پردازنده S5 استفاده میکند و قیمت آن از ۲۷۹ دلار شروع خواهد شد. قیمت پایه اپل واچ سری ۶ نیز ۳۹۹ دلار خواهد بود.
نکته بسیار مهم این که امسال آداپتور یواسبی اپل واچ برای کاهش انتشار کربن و نگرانیهای زیست محیطی از این سری حذف شده است!
اپل در خلال معرفی سری ۶ اپل واچ، از سرویس سلامتی جدید خود به نام Fitness+ رونمایی کرد. این سرویس به کاربران این امکان را میدهد تا ورزش مورد علاقه خود را با کمک متخصصان مختلف اپل در حوزه ورزش بهصورت آنلاین و در قالب یک خدمت دریافت کنید. با استفاده از این اپلیکیشن میتوانید تمرینهایی که میخواهید را روی صفحه گوشی یا اپل TV مشاهده کرده و در همان لحظه سنسورهای اپل واچ اطلاعات ضربان قلب، کالری، سرعت، کالری مصرف شده و غیره را به صورت زنده روی همان نمایشگر، به شما گزارش میدهد.
در کنار این تمرینها که هر هفته بهروزرسانی میشوند شما میتوانید به موسیقی مناسب به انتخاب خود گوش کنید و البته در صورت اشتراک اپل موزیک میتوانید این موسیقی را در آینده نیز در اختیار داشته باشید. این سرویس با اشتراک ماهیانه ۱۰ دلار یا سالیانه ۸۰ دلار عرضه میشود که در صورت خرید اپل واچ سری ۶ میتوانید از ۳ ماه اشتراک رایگان این سرویس استفاده کنید.
اپل در این مراسم از سرویس جدید اپل وان (Apple One) نیز رونمایی کرد. این سرویس جدید به شما اجازه میدهد که خدمات مختلف اپل از جمله فضای ذخیره ابری اپل، اپل موزیک، اپل Fitness+ و غیره را به صورت یکجا و اشتراکی در یک بسته دریافت کنید.
اشتراک این سرویس در سه قالب فردی، خانوادگی و Premier عرضه میشود. اشتراک فردی دسترسی به سرویسهای اپل موزیک، TV پلاس، آرکید و آیکلود پلاس را فراهم میکند. نسخه خانواده، سرویسهای مذکور را برای ۵ نفر از اعضای خانواده بهطور همزمان فعال میکند و نسخه Premier علاوه بر سرویسهای فوق، سرویس فیتنس پلاس و سرویس نیوز پلاس را نیز شامل میشود. قیمت اشتراک ماهیانه این ۳ مدل مختلف به ترتیب، ۱۵ دلار، ۲۰ دلار و ۳۰ دلار خواهد بود. لازم به ذکر است که تهیه اشتراک فردی اپل وان، با ۵۰ گیگابایت حافظه ابری اپل همراه خواهد بود. نسخه خانواده ۲۰۰ گیگابایت حافظه ابری به اعضای خانواده میدهد و نسخه پریمیر ۲ ترابایت فضای ذخیرهسازی آیکلود به مشترک خواهد داد.
آیپد یکی از پرطرفدارترین محصولات اپل است. تیم کوک پیش از معرفی جدیدترین آیپدهای اپل، اطلاعات و آمار مختلفی از ۱۰ سال عرضه این محصولات پرطرفدار داد. به گفته تیم کوک، پس از ۱۰ سال از عرضه اولین آیپد، این محصول بیش از ۵۰۰ میلیون نسخه در جهان به فروش رفته است. نکته دیگری که مدیرعامل اپل به آن اشاره کرد این بود که ۵۳ درصد از کاربران آیپد برای اولین بار است که از این محصول استفاده میکنند. همچنین به گفته تیمکوک، تبلت اپل، برای هر ۱۰ سال توانسته رتبه یک رضایت مشتری را از آن خود کند.
پس از این مقدمات، تد مرندینو، مدیر محصولات اپل از نسخه بهروز شده آیپد نسل هشتم رونمایی کرد. نسل هشتم آیپد به صفحه نمایش ۱۰/۲ اینچینی با فناوری رتینا مجهز است. این تبلت با چیپ A12 bionic عرضه میشود که با افزایش سرعت ۴۰ درصدی و قدرت ۲ برابری همراه است. بنا بر ادعای اپل، آیپد نسل هشتم تا ۶ برابر سریعتر از تبلتهای رده بالای اندرویدی خواهد بود.
نسخه ۱۴ از سیستم عامل ipadOs نیز میتواند نوشتههای دستی شما با استفاده از خودکار اپل تشخیص داده و آنها را بهصورت متن تایپ شده، کپی و یا منتقل کند. این آیپد با قیمت ۳۲۹ دلار برای کاربران و با قیمت ۲۹۹ دلار برای دانشآموزان عرضه خواهد شد.
آیپد Air جدید محصول بعدی بود که در این مراسم رونمایی شد. آیپد ایر جدید در پنج رنگ ارائه خواهد شد و به صفحه نمایش لیکوئید رتینا مجهز خواهد بود. برای افزایش فضای صفحه نمایش تکنولوژی جدید تاچ آیدی اپل در این محصول روی دکمه بالای پاور قرار گرفته است. صفحه نمایش آیپد ایر جدید ۱۰/۹ اینچ است و رزولوشن ۲۳۶۰ در ۱۶۴۰ پیکسلی دارد. Full lamination و P3 wide color و tru tone technology نیز تکنولوژی های جدید این صفحه نمایش هستند که به پوشش ضد انعکاس و ضد تابش نور و نمایش درست تصاویر در زاویههای مختلف کمک میکنند. آیپد ایر جدید به چیپ A14 bionic مجهز است که اپل پیش از رونمایی از این تبلت به رونمایی از این چیپ قدرتمند پرداخت. آیپد ایر با قیمت پایه ۵۹۹ دلار به بازار عرضه خواهد شد.
چیپ A14 بایونیک اپل، پیشرفتهترین پردازشگر فعلی اپل است. این پردازشگر ۵ نانومتری با بهبود مصرف انرژی و سرعت قابل توجهی همراه بوده و همانند پردازشگر آیپد پرو، ۴۰ درصد سرعت خود را نسبت به نسل قبلی افزایش داده است و البته بازدهی گرافیکی آن نیز ۳۰ درصد افزایش پیدا کرده است. اپل به لطف ۵ نانومتری بودن این چیپست توانسته ۱۱/۸ میلیارد ترانزیستور روی این تراشه جای دهد. به ادعای اپل این پردازنده قدرتمند قادر است به کمک شبکه عصبی و یادگیری ماشین، ۱۱ تریلیون عملیات را در یک ثانیه انجام دهد.