skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

اخبار

تحریریه پیوست

چگونه در بورس سرمایه‌گذاری کنیم؟

تحریریه پیوست

۲۴ شهریور ۱۳۹۹

زمان مطالعه : ۵ دقیقه

نگاه مردم در این روزها به صفحه بورس خشک شده است منتظر هستند تا دوباره این بازار مالی به روزهای خوش گذشته‌اش باز گردد و ارزش سهم‌ها شرکت‌ها هر روز افزایش یابد. بورس در مرداد ماه پس از یک دوره یکساله که همواره با افزایش ارزش مواجه بود به یکباره سیل نزولی به خود گرفت و این ریزش قیمت‌ها هنوز هم ادامه دارد. در این میان بسیاری از مردم برای کسب سود یا حفظ ارزش دارایی‌هایشان بخشی از سرمایه‌های خود را تبدیل به سهام کردند و تعداد افراد حقیقی داری سهام در بورس هر روز بیشتر از روز گذشته افزایش یافت. پدیده‌ای که شاید در بورس‌های دیگر دنیا کمتر اتفاق بیافتد. دیدن افراد در صف دفاتر پیشخوان دولت برای دریافت کد بورسی تبدیل به عادت همیشگی شده بود اما حال تا حدودی این تب فروکش کرده است البته از سویی مردم در صف فروش سهام قرار گرفته‌اند و از ترس کاهش بیشتر قیمت هر روز سهام خود را می‌فروشند ودر نتیجه ارزش آن نیز هر روز کاهش می‌یابد.

به گزارش پیوست، بسیاری اقتصاد ایران را به یک بیمار مبتلا به دیابت تشبیه می‌کنند که با وجود نقدینگی زیادی که در کشور وجود دارد این سرمایه‌ها و پول‌ها به سمت تولید و شرکت‌های سرمایه‌گذاری هدایت نمی‌شود بلکه در بازارهای مختلف می‌چرخد در حالی که اگر امکان هدایت این سرمایه‌ها به سمت بازارهای درست وجود داشته باشد نه تنها شهروند آسیب کمتری خواهند دید بلکه صنایع نیز قدرت خواهند گرفت و تا حدودی مشکل نقدینگی‌اشان مرتفع می‌شود.

امید موسوی مدیرعامل و بنیا‌ن‌گذار شرکت تحلیل‌گر امید به عنوان هلدینگ مدیریت سرمایه خرد گفت: «در اکثر کشورهای دنیا پیش از اینکه افراد به صورت مستقیم اقدام به سرمایه‌گذاری در بورس و خرید و فروش سهام کنند، بلکه شرکت‌های واسط این کار را برای آنها انجام می‌دهند چرا که بررسی تعدادی زیادی شرکت و پیش‌بینی میزان سود آنها برای همگان امکان‌پذیر نیست اما متاسفانه در ایران مردم بیشتر خود به سمت خرید سهام و ورود به بورس رفتند.»

امید موسوی، مدیرعامل شرکت تحلیل‌گر امید می‌گوید در اکثر کشورهای دنیا شرکت‌های واسط کار خرید و فروش سهام را برای مردم انجام می‌دهند.

او در پاسخ به این سوال که مگر کارگزاری‌ها از جانب مردم اقدام به خرید و فروش سهام نمی‌کنند گفت: «سود کارگزاری‌ها در معامله بیشتر افراد است هر چقدر که بیشتر بترسند و بیشتر سهام خود را تغییر دهند کارگزاری‌ها سود بیشتری دریافت می‌کنند در این صورت شخص ناآگاه به بورس و بازار سرمایه‌ بیشترین سود را برای کارگزاری‌ها دارند. او ادامه داد کارگزاری‌ها فقط برای شرکت‌های بزرگ از و افراد حقیقی از ابزارهای پیش‌بینی سهام و قیمت سهام استفاده می‌کنند در غیر اینصورت اگر سرمایه افراد خرد و کوچک باشد با در اختیار گذاشتن درگاه آنلاین بورس دارندگان کد بورسی را تشویق به خرید و فروش سهام می‌کنند.»

او با اشاره به ابزار هوش مصنوعی که این شرکت برای پیش‌بینی قیمت سهام در اختیار مشتریان خود قرار می‌دهد افزود: « ما از ابزار هوش مصنوعی برای پیش‌بینی بازار و سرمایه‌گذاری در بهترین سهام شرکت‌ها استفاده می‌کنیم پیشتر این سرویس‌های خود را فقط در اختیار شرکت‌های بزرک و بانک‌ها قرار می‌دادیم حال با ایجاد بستر مانو امکان استفاده عموم مردم را از این ابزار فراهم کرده‌ایم.»

موسوی ادامه داد: «مردم از طریق سایت مانو می‌توانند بدون دغدغه در بورس و بازارهای دیگر سرمایه‌گذاری کنند.» او تاکید می‌کند که مانو فقط بورس را مدنظر قرار نمی‌دهد بلکه بازار طلا و سپرده‌های بانکی را نیز بررسی می‌کند و با مقایسه هر کدام از این بازارها برای مشتریان خود بهترین سرمایه‌گذاری را انجام می‌دهد.

او در پاسخ به این سوال که مردم برای چه باید به این شرکت و مانو اعتماد کنند و پول خود را در اختیار آنان قرار دهند گفت: «پول افراد به حساب ما نمی‌آید بلکه در حساب خود افراد و به نام خود افراد برای آنان حساب بورسی باز می‌شود و آنان می‌توانند مشاهده کنند که چه سهامی برای آنها خریداری شده است.»

او با اشاره به اینکه آخرین دور جذب سرمایه‌اشان از سمت بانک سامان صورت گرفته است گفت: «هم‌اکنون بانک سامان به صورت مستقیم یکی از سهامداران اصلی شرکت به شمار می‌آید همین امر موجب می‌شود که مردم دیگر نگرانی از این بابت نداشته باشند.»

او با اشاره به اینکه این شرکت، تحلیل‌گر امید تنها شرکتی است که به‌صورت رسمی اجازه فعالیت از سازمان بورس و اوراق بهادار دریافت کرده است گفت: «برای اولین بار است که یک مشاور مالی هوشمند تمامی مجوزهای فعالیت را از بورس و بانک مرکزی دریافت کرده است.»

موسوی بااشاره به اینکه طی ۴ سال فعالیت این شرکت توانسته است که ۴ بار جذب سرمایه کند اعلام کرد که تا کنون ۱۵۰ میلیارد تومان به عنوان سرمایه از سوی سرمایه‌گذاران ایرانی جذب این شرکت شده است. او بیشترین حجم سرمایه‌گذاری را مربوط اسفند ماه سال ۹۸ عنوان کرد.

او در پاسخ به این سوال که اگر هلدینگ تحلیل‌گر امید یا مانو به هر دلیلی تعطیل شوند وضعیت سرمایه افرادی که دراین شرکت است چه می‌شود گفت: «این افراد به صورت مستقیم می‌توانند به کارگزاری بانک سامان مراجعه کنند و به حساب بورسی خود دسترسی داشته باشند و با دریافت کد بورسی به صورت مستقیم خودشان خرید و فروش سهام انجام انجام دهند.»

http://pvst.ir/8m2

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو