دادههای جامع و قابل اتکا حلقه مفقوده بروز نوآوری در صنعت بیمه است
مدیر توسعه کسبوکار ریتون شرکت فعال در حوزه فناوریهای بیمهای، ظهور بیمههای شخصیسازی شده را…
۲۰ آذر ۱۴۰۳
۲۱ مرداد ۱۳۹۹
زمان مطالعه : ۲ دقیقه
نماد معاملاتی شرکت مخابرات ایران و همراه اول در بازار بورس تهران باز شد. نماد این دو شرکت پس از مطرح شدن ابهامهایی درباره درآمدها و هزینههای آنها، تعلیق شده بود.
به گزارش پیوست، نماد دو شرکت ارتباطاتی بازار سرمایه از صبح امروز (۲۱ مرداد) مجددا باز شد و فعالان بازار سرمایه میتوانند سهام این دو شرکت معامله کنند. نماد شرکت مخابرات ایران (اخابر) پس از آن در اواخر هفته گذشته تعلیق شد که افزایش حق اشتراک تلفن ثابت با مخالفت نماینده دولت در مجمع عمومی این شرکت روبرو شد و در ادامه، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در نامههایی به بورس اعلام کرد که تغییر در قیمت خدمات از وظایف کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات است و شرکت مخابرات برای تغییر حق اشتراک خود از این کمیسیون اجازه نگرفته است. شرکت مخابرات ایران پیشبینی کرده بود از محل اجرای مصوبه حقاشتراک، مبلغ ۶۹۵ میلیارد و ۵۶۴ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان درآمد در سال جاری کسب کند و هنوز مشخص نیست آیا این مصوبه مجمع عمومی به کل باطل شده است یا نه.
در همین حال یک روز پس از آنکه نامه دوم مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار ایران به بورس منتشر شد، نماد این شرکت (همراه) که از روز یکشنبه (۱۹مرداد) در بورس تعلیق شده بود از حالت تعلیق درآمد. نماد معاملاتی همراه اول به دنبال تغییر در بستههای اینترنت همراه و اعتراض دولت به این موضوع بسته شده بود و بورس از مدیرعامل همراه اول خواسته بود در این ربطه شفافسازی کند؛ اما نامه اخوان بهابادی مدیرعامل همراه به بورس با واکنش رگولاتوری روبرو شد و بدین ترتیب سازمان بورس اعلام کرد نماد این شرکت تا پایان مرداد ماه، تعلیق خواهد بود. با این وجود به نظر میرسد نامه دوم مدیرعامل همراه اول به بورس، ابهامها را برطرف کرده است. اخوان بهابادی در این نامه، جریمه ۲ میلیارد تومانی تعلق گرفته به همراه اول را «فاقد وجاهت» خوانده و اطمینان داده بود این شرکت مشمول مصوبه ۳۰۴ کمیسیون تنظیم مقررات و جریمه روزانه ۱۷ میلیارد تومان نمیشود.
امروز نماد شرکت مخابرات ایران و ارتباطات سیار ایران در بورس در حالی باز شد که شاخص کل بورس تهران، نزولی بود؛ اما نماد مخابرات و همراه اول سبز بوده و شرکت مخابرات ایران در میان شرکتهایی قرار گرفت که با صف خرید سهام روبرو بوده و بیشترین افزایش قیمت را داشتهاند.