انویدیا در مشارکت با MetAI، همزاد دیجیتالی مبنی بر AI ایجاد کردند
انویدیا با سرمایهگذاری در استارتآپ تایوانی MetAI که در زمینه نسخههای دیجیتالی مبتنی بر هوش…
۲۹ دی ۱۴۰۳
همزمان با اتصال ۱۰۳۴ روستا به شبکه ملی اطلاعات:
۲۴ خرداد ۱۳۹۹
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
ایرانسل که دیگر خود را نه اپراتور دیتا که اپراتور دیجیتال میداند در مراسم اتصال ۱۰۳۴ روستا به شبکه ملی اطلاعات از سه سرویس جدید اکوسیستم دیجتالی خود رونمایی کرد؛ سرویسهایی که شامل آموزش آنلاین تا خدمات ابری و راهاندازی خانه هوشمند میشود.
به گزارش پیوست، پیش از معرفی سرویسهای جدید ایرانسل، بیژن عباسی آرند، مدیرعامل ایرانسل به ارائه آماری از وضعیت فعلی این اپراتور تلفن همراه که حالا از یک اپراتور به عنوان دیتا عبور کرده و به عنوان اپراتور دیجیتال شناخته میشود پرداخت. او با بیان اینکه حالا ۱۴ سال از فعالیت ایرانسل در ایران میگذرد اعلام کرد که این اپراتور حالا ۵۱ میلیون مشترک دارد که ۳۷ میلیون از این تعداد، مشترک اینترنت پرسرعت ایرانسل هستند. به گفته او ایرانسل حالا ۸۹ درصد جمعیت کشور را تحت پوشش خود قرار داده و تا امروز ۱۷هزار ۶۴۴ روستا تحت پوشتش آنتن این اپراتور درآمدهاند. براساس اظهارات او در بخش ترافیک هم ۲۷ درصد ترافیک این اپراتور مربوط به ترافیک داخلی است و ۷۳ درصد ترافیک هم برای اینترنت بینالملل است.
آنطور که عباسی میگوید طی ۱۴ سال فعالیت ایرانسل در کشور ۸ میلیارد دلار روی این اپراتور سرمایهگذاری شده است. همچنین ایرانسل تاکنون توانسته است ۲ هزار ۳۴۲ شغل مستقیم و ۶۸ هزار ۸۹۰ شغل غیر مستقیم در کشور ایجاد کند. به گفته عباسی ایرانسل معطوف به توسعه شبکه خود نمانده و با بیش از ۳ هزار شرکت فناوری همکاری کرده که این همکاری باعث شده تا سهم ایرانسل از اقتصاد دیجیتال کشور نزدیک به ۱۵ هزار میلیارد تومان باشد.
عباسی در ادامه سخنرانی خود به سرویسهای آنلاین جدید خود که در دوران کرونا توسعه آنها با سرعت بیشتری پیگیری شده که نمونه آن در زمان برگزاری جلسات آنلاین مجلس نیز به کار گرفته شد گفت: «در کنار زیرساختهای ارتباطی که برای مجلس فراهم کردیم، در حال راهاندازی اپراتور هوشمند پلیس هستیم و تصمیم داریم در حوزه خدمات ابری سازمانی سرویسهایی قابل توجه و کاربردی راهاندازی کنیم.»
در ادامه این مراسم باقر صمدی، معاون توسعه دیجیتال ایرانسل به معرفی سرویسهای جدید ایرانسل پرداخت. او در مورد اولین سرویس این شرکت که در حوزه آموزش آنلاین و با نام پلتفرم آموزشی دانا بود گفت: «در دوران کرونا شاهد کمک سرویسهای مجازی برای رشد و توسعه آموزش آنلاین بودیم به همین جهت قرار است دانا هم پلتفرمی در کنار دیگر پلتفرمهای آموزشی به گروه دانشآموزان و دانشجویان کمک کند.»
سرویس جدید دیگری که او معرفی کرد سرویس در حوزه خدمات ابری بود. صمدی در توضیح این سرویس و با اعلام اینکه از امروز (۲۵ خرداد) ارائه میشود توضیح داد: «ابرتو یک سرویس ابری است که محیطی امن برای نگهداری اسناد و فایلهای مهم در مراکز داده ایرانسل را فراهم میکند. این سرویس دو نسخه وب و اندروید دارد و در واقع یک سرویس B2C به شمار میآید که میتوان گفت مشابه گوگل درایو یا ایکلات است.» به گفته او به زودی به این سرویس ابری امکان اشتراک لایو استریمینگ نیز اضافه خواهد شد. اما سومین سرویس جدید ایرانسل در حوزه خانه هوشمند و با نام آیبان بود که به گفته صمدی این سرویس کلید ورود ایرانسل به حوزه اینترنت اشیاء است.