skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

آیا راکت اینترنت از گروه اینترنتی ایران خارج می‌شود؟

ژوبین علاقه‌بند از اسنپ رفت؛ محمد خلج مدیرعامل شد

آرش برهمند تحریریه

۱۳ خرداد ۱۳۹۹

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

محمد خلج قاسم‌آبادی، جانشین ژوبین علاقه‌بند و مدیرعامل شرکت اسنپ شد. خلج که پیش از این مدیر ارشد تحلیلگری توسعه تجاری در ایرانسل، یکی از سهام‌داران اصلی گروه اسنپ و البته عضو هیات مدیره این شرکت تاکسی اینترنتی هم بوده که حالا زمام‌دار یکی از بزرگترین استارت‌آپ‌های ایرانی با بیش از یک هزار و پانصد کارمند و بیش از دو میلیون راننده شاغل در ناوگان حمل و نقل شهری ایران است.

به گزارش پیوست، هرچند عمر کوتاه مدیریتی مدیران ایرانی درگروه اینترنتی ایران، صاحب برند اسنپ، خبر تازه‌ای نیست ولی رفتن ژوبین علاقه‌بند مدیرعامل پیشین زیراکس ایران و صندوق سرمایه‌گذاری فیروزه، می‌تواند نشانه آشکاری از تغییر بافت مدیریتی و سهام‌داری این گروه به نفع بازیگران بومی باشد.

محمد خلج قاسم‌آبادی ، جانشین ژوبین علاقه‌بند و مدیرعامل جدید شرکت اسنپ پیش از این مدیر ارشد تحلیلگری توسعه تجاری در ایرانسل، یکی از سهام‌داران اصلی گروه اسنپ و البته عضو هیات مدیره این شرکت تاکسی اینترنتی است

در سال‌های اخیر در کنار موفقیت چشمگیر اسنپ به عنوان بنیان‌گذار تاکسی‌های اینترنتی ایران و رسیدن دامنه نفوذ آن به ۱۴۴ شهر ایران انتقاداتی هم به نحور رقابت این گروه در زمینه‌های جدیدی مانند بازار غذا، سفر و پیک‌های شهری با خلق اسنپ‌فود، اسنپ تیریپ و اسنپ باکس وجود داشت. طبق آخرین گزارش این استارت آپ ۵ ساله بیش از ۳۰ میلیون ایرانی در سامانه‌های آن ثبت‌نام و از این سرویس‌ها استفاده کرده‌اند.

تغییر ژوبین علاقه‌بند مدیرعامل پیشین زیراکس ایران و صندوق سرمایه‌گذاری فیروزه، می‌تواند نشانه آشکاری از تغییر بافت مدیریتی و سهام‌داری در گروه اینترنتی ایران صاحب برند اسنپ باشد

ژوبین علاقه‌بند باتوجه به سابقه خود در بازار فناوری ایران میراث خود را برای اسنپ باقی خواهد گذاشت. با مستقر شدن محمد خلج به عنوانی سکاندار جدید این مجموعه طی روزهای اخیر باید دید، شنیده‌ها در مورد خروج سهام‌داران اروپایی‌تبار اسنپ از ترکیبی که در حال حاضر متشکل از ایرانسل،‌ ام‌تی‌ان و هایپر استار است چقدر صحیح است؟ هنوز خبری رسمی از دلایل و نتایج این تغییرات مدیریتی در اسنپ منتشر نشده است.
ژوبین علاقه‌بند در توییتی نیز اعلام کرده است که پایان خرداد ماه آخرین روز کاری وی در اسنپ است.

 

روایت یک روز یک مدیر پیوست از دیدار با ژوبین علاقه‌بند را با عنوان: ایرانی جهانی که در شماره ۵۲ ماهنامه پیوست منتشر شده است را درلینک زیر بخوانید:

لینک : یک روز با ژوبین علاقبند، نایب‌رئیس هیات مدیره اسنپ و مدیرعامل سابق زیراکس ایران

http://pvst.ir/824
آرش برهمندتحریریه

    روزنامه‌نگاری را از ابراراقتصادی شروع کردم و مدت کوتاهی در شرق، همشهری نوشتم و در برنامه‌های تلویزیونی فناوری اطلاعات کار کردم. در مورد فناوری و تاثیرش بر زندگی و کسب و کار می‌نویسم و تاریخ شفاهی و استارت‌آپ‌ها از حوزه‌های مورد علاقه من هستند. معتقدم رسانه پل مهمی است میان انسان‌ها، تصمیم‌سازها و کسب و کارهای جهان امروز.

    تمام مقالات

    یک دیدگاه

    1. تاکسی های اینترنتی در رقابت با یکدیگر فقط حقوق رانندگان را ضایع کرده و برای جذب مشتری فقط راننده را متضرر میکنند

    ارسال دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    *

    برای بوکمارک این نوشته
    Back To Top
    جستجو