skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

نمایندگان تصویب کردند:

احکام و مقررات مربوط به قاچاق ارز در مورد رمزارزها نیز اجرایی می‌شود

بهناز توحیدی نویسنده میهمان

۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۹

زمان مطالعه : ۲ دقیقه

نمایندگان مجلس در بررسی لایحه «اصلاح قانون مبارزه با قاچاق کالا وارز»، رمزارزها را به عنوان ارز واقعی شناخته که براین اساس تمامی احکام و مقررات مربوط به قاچاق ارز در مورد رمزارزها نیز اجرایی می‌شود.

به گزارش پیوست، نمایندگان در نشست علنی امروز (۲۹ اردیبهشت‌ماه) مجلس در جریان بررسی لایحه اصلاح قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز با ماده ۱۷ این لایحه موافقت کردند.

طبق آنچه امروز نمایندگان مجلس تصویب کردند تمامی رمزارزها (ارزهای رقومی) در حکم ارز موضوع این قانون هستند و جرائم و تخلفات، ضمانت‌ اجراها و نیز تمامی احکام و مقررات مربوط به ارز در این قانون در مورد آنها نیز اجرا می‌شود. این اولین باری است که در یکی از قوانین کشور رمزارزها را در حکم ارز واقعی به شمار آورده‌اند.

همچنین براساس آنچه امروز نمایندگان مجلس تصویب کردند ثبت نکردن معاملات ارزی در سامانه ارزی یا ثبت ناقص یا خلاف واقع اطلاعات مربوط به معاملات در این سامانه توسط صرافی، بانک یا موسسات مالی اعتباری داری مجوز از بانک مرکزی یکی از موارد قاچاق ارز محسوب می‌شود. از همین روست که در این قانون بانک مرکزی مکلف شده تا در یک دوره زمانی ۳ ماهه دسترسی مستمر و برخط صرافی‌ها، بانک‌ها و موسسات مالی اعتباری به سامانه ارزی را جهت ثبت معاملات با قابلیت وارد کردن اطلاعات فراهم کند.
سامانه ارزی بانک مرکزی با عنوان نیما (نظام یکپارچه معاملات ارزی) با هدف تسهیل تامین ارز، ایجاد فضای امن برای خریداران و فروشندگان ارز و امکان ایجاد فضای رقابتی برای صرافان در راستای تامین ارز متقاضیان اردیبهشت‌ماه ۹۷ ایجاد شد.

بانک مرکزی همچنین در لایحه «اصلاح قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز» مکلف شد تا ظرف مدت سه ماه از تاریخ لازم الاجرا شدن این قانون، نسبت به انتشار فهرست صرافی‌های مجاز و تشریفات قانونی و مسیرهای مجاز ورود و خروج ارز در روزنامه رسمی کشور و درگاه اینترنتی بانک مرکزی اقدام کند.

http://pvst.ir/7yv
بهناز توحیدینویسنده میهمان

    سال ۸۷ به امید تغییرات بسیار در جامعه‌ام رشته علوم ارتباطات شاخه روزنامه‌نگاری را برگزیدم. به صورت پراکنده در همشهری و مجله فرهنگ وسینما می‌نوشتم. اما همواره فکر و ذکر منِ تازه‌کار پیرامون مسائل اجتماعی و سیاسی می‌گذشت. تا اینکه سال ۹۵ وارد پیوست شدم و به واسطه پیوست پا به دنیای بیکران فناوری گذاشتم و عاشقش شدم.

    تمام مقالات

    0 نظر

    ارسال دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    *

    برای بوکمارک این نوشته
    Back To Top
    جستجو