انویدیا در مشارکت با MetAI، همزاد دیجیتالی مبنی بر AI ایجاد کردند
انویدیا با سرمایهگذاری در استارتآپ تایوانی MetAI که در زمینه نسخههای دیجیتالی مبتنی بر هوش…
۲۹ دی ۱۴۰۳
رئیس رگولاتوری اعلام کرد:
۳۰ فروردین ۱۳۹۹
زمان مطالعه : ۵ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۳۱ فروردین ۱۳۹۹
بسته حمایتی دولت در قالب وام یک میلیون تومانی به افراد سرپرست خانوار که یارانه به آنها تعلق میگیرد دردسرهای جدی خلق کرده است. براساس برنامهریزیهای انجام شده قرار است برای دریافت این وام به دلیل شرایط پیش آمده به دنبال شیوع ویروس کرونا، افراد بدون حضور در بانکها و ایجاد تجمع، تنها از طریق پیامک ثبتنام برای دریافت این وام را انجام دهند. حالا همین راه امروز باعث صف کشیدن عده زیادی از مردم برای دریافت سیمکارت شد؛ چرا که بسیاری از افرادی که خواهان دریافت این وام هستند برای احراز هویت خود باید سیمکارت به نام خود داشته باشند و این درحالی است که بسیاری از این افراد سیمکارتی به نام خود ندارند. این روند باعث برنامهریزیهای جدید سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی برای واگذاری موقت سیمکارت به صورت آنلاین شده است. آنطور که رئیس سازمان تنظیم مقررات در گفتوگو با خبرگزاری ایرانا اعلام کرده برای جلوگیری از تجمع مردم در دفاتر خدمات ارتباطی تا دو هفته آینده افراد میتوانند به صورت آنلاین برای دریافت سیمکارت اقدام کنند و احراز هویت آنها نیز از طریق پست و در زمان تحویل سیمکارت انجام میشود.
به گزارش پیوست، صف کشیدن مردم مقابل دفاتر پیشخوان دفاتر ارتباطی برای دریافت سیمکارت در حالی امروز (۳۰ فروردین) منتشر شد که براساس اطلاعیههای ستاد ملی مبارزه با کرونا، طرح تقویت فاصلهگذاری اجتماعی با هدف کمک به تشدید قطع زنجیره انتقال بیماری با رویکرد کاهش تماسها، عدم برگزاری اجتماعات و حذف ترددهای غیر ضروری در سطح کشور در حال اجرا است. اجتماع مردم مقابل دفاتر ارتباطی برای دریافت سیمکارت باعث شد تا ظهر امروز وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در توییتر خود نوشت که مردم نباید برای تهیه سیمکارت رایگان در این شرایط کرونا در دفاتر ارتباطی صف بکشند. محمدجواد آذری جهرمی با تاکید این موضوع که باید این فرایند متوقف شود اعلام کرد که باید این فرایند به صورت آنلاین صورت بگیرد و سیمکارت هم از طریق پست به دست مردم برسد.
این اظهارات وزیر ارتباطات در حالی مطرح میشود که هنوز روند احراز هویت کاربران برای دریافت سیمکارت به صورت آنلاین مشخص نیست. از سوی دیگر در حالی که در سالهای گذشته بحث کنترل سیمکارتهای بدون هویت یکی از چالشهای اساسی رگولاتوری بوده، دو اپراتور تلفن همراه ( ایرانسل و همراه اول ) از زمان مطرح شدن طرح بسته حمایتی دولت و دریافت آن به کمک ثبتنام از طریق پیامک، در راستای مسئولیت اجتماعی خود خبر از واگذاری سیمکارتهای رایگان به سرپرست خانوار دادهاند.
حالا معاون وزیر ارتباطات و رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در گفتوگو با خبرگزاری ایرنا اعلام کرده است که با توجه به مشکل تجمع مردم در دفاتر خدمات ارتباطی به آنها اعلام شده است که تا زمان محدود روند واگذاری سیمکارت به صورت آنلاین انجام شود.
حسین فلاح جوشقانی در این گفتوگو با بیان این که اپراتورها بدون هماهنگی با سازمان تنظیم مقررات تصمیم گرفتند سیم کارت های رایگان را ارائه کنند، گفت: «اپراتورها با نیت خیر و با این پیش فرض که افراد متقاضی وام یک میلیون تومانی ممکن است جزو اقشار ضعیف جامعه باشند، تصمیم گرفتند سیم کارتها را به صورت رایگان در اختیار آنها قرار بدهند. این اتفاق باعث شلوغی عجیب دفاتر فروش شد. شلوغی و صفهایی که با پروتکلهای بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی و هوشمند در زمان کرونا همخوانی نداشت.»
او در توضیح خود مورد روند واگذاری سیمکارتهای آنلاین گفت: «پس از دستور وزیر ارتباطات و عکسهایی که از تشکیل صفهای طولانی برای ما ارسال شده بود، به اپراتورها اعلام کردیم فعلا تا یک یا دو هفته آینده فروش سیم کارت به صورت آنلاین انجام شود و مامور پست، زمانی که قصد تحویل سیمکارت را دارد فرد را احراز هویت کند. تا بتوانیم بدون مشکل این دوره را پشت سر بگذاریم.»
جوشقانی همچنین در پاسخ به اینکه سازمان تنظیم مقررات برای جلوگیری از تخلفات به سمت احراز هویت بیومتریک و الزام حضور صاحب سیمکارت رفته است و صدور سیمکارت به صورت آنلاین کاملا بر خلاف این پروتکل است،افزود: «صدور آنلاین سیم کارت و احراز هویت توسط پست صرفا در همین زمان مشخص انجام میشود و پس از آن دوباره به سمت همان شیوههای نوین احراز هویت گام برمیداریم. شرایط بحران گاهی اوقات منجر به صدور قوانین موقتی میشود تا مشکلات را به حداقل برساند.»
آنطور که او توضیح داده صدور سیم کارت آنلاین دقیقا همان مراحل احراز هویت و دریافت مدارک را دارد؛ اما این کار به شکل برخط انجام میشود: «در واقع در چندین نوبت مدارک چک میشود و در نهایت مامور پست سرپرست خانوار را احراز هویت میکند.» همچنین رئیس رگولاتوری در واکنش به خبرهایی که حکایت از وجود ۲.۵ میلیون سرپرست فاقد سیمکارت دارد نیز اعلام کرد که با توجه به ضریب نفوذ سیم کارت و آماری که در این خصوص در اختیار این سازمان است، بعید به نظر میرسد که این تعداد هیچ سیمکارتی نداشته باشند. به گفته او در فرآیند صدور سیمکارت و احراز هویت میتوان به آمار واقعی دست پیدا کرد.
سپاسگزار هستم
آقای مخابرات کارتون افتضاحه . هم خدماتتون هم قول و قرارتون. برا مادرم سیم کارت گرفتیم الان ۱۸ روزه چرا فعال نمی شه . چرا سیم کارت رایگان می دین وقتی نمی توننی خدمات ارائه کنین. چرا عمر مردم رو به بازی گرفتین . واقعا که…