انویدیا در مشارکت با MetAI، همزاد دیجیتالی مبنی بر AI ایجاد کردند
انویدیا با سرمایهگذاری در استارتآپ تایوانی MetAI که در زمینه نسخههای دیجیتالی مبتنی بر هوش…
۲۹ دی ۱۴۰۳
اما و اگر درباره برگزاری جلسات علنی مجلس با حضور فیزیکی نمایندگان
۱۰ فروردین ۱۳۹۹
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
سومین جلسه آنلاین مجلس امروز صبح (۱۰ فروردینماه) با حضور ۱۳۰ نماینده مجلس در حالی برگزار شد که همچنان برای برگزاری جلسات علنی مجلس با حضور نمایندگان در صحن علنی مجلس اخبار متناقضی به گوش میرسد. سومین جلسه آنلاین مجلس نیز همچون دو جلسه آنلاین گذشته بدلیل به حدنصاب نرسیدن تعداد نمایندگان به صورت غیر رسمی برگزار شد و به طرح دغدغهها و مسائل نمایندگان پیرامون گسترش ویروس کرونا در کشور گذشت.
به گزارش پیوست، از اواخر اسفندماه سال گذشته که ستاد ملی مقابله با کرونا نمایندگان مجلس را از برگزاری جلسات علنی منع کرد، هیات رییسه مجلس جلسات غیر رسمی را با استفاده از پلتفرم نرمافزاری مجلسیار بر بستر شبکه ایرانسل به صورت آنلاین برگزار کردند. البته این جلسات به دلیل مشکلات فنی که برخی از نمایندگان با آن روبرو بودند تاکنون به حدنصاب نرسیده است. به همین خاطر رایگیری صورت نمیگیرد و جلسات به طرح دغدغههای آنها پیرامون گسترش ویرویس کرونا و موضوعات اقتصادی میگذرد.
هیچکدام از سه جلسه آنلاین مجلس که تا کنون برگزار شده است به حدنصاب نرسیده از همین رو تا کنون در این جلسات رای گیری صورت نگرفته است
در جلسه آنلاین پیشین علی لاریجانی، رئیس مجلس اعلام کرده بود که در حال انجام اقداماتی هستند تا جلسات علنی با حضور فیزیکی نمایندگان مجلس برگزار شود این موضوع در حالی بود که سعید نمکی، وزیر بهداشت در نامهای خطاب به لاریجانی با اشاره به تصویب طرح پیشنهادی این وزارتخانه تحت عنوان فاصلهگذاری اجتماعی در ستاد مبارزه با کرونا و ابلاغ آن توسط رئیس جمهوری و اعمال محدودیت در ترددهای بینشهری همراه با تعطیلی اکثر مراکز اداری و غیراداری، برگزاری جلسات مجلس به صورت حضوری را خلاف این طرح اعلام کرد.
نمکی در این نامه از رئیس مجلس درخواست کرد در صورت صلاحدید از شیوههای ویدئو کنفرانس و دیگر روشهایی که نیاز به حضور فیزیکی نداشته باشد، برای برگزاری جلسات مجلس بهره ببرد. همچنین در این رابطه بهروز نعمتی، عضو هیات رئیسه مجلس نیز امروز در گفتوگو با خبرگزاری تسنیم اعلام کرد که این روال جلسات آنلاین مجلس همچنان ادامه خواهد داشت و چون این سیستم آنلاین برای اولین بار در حال اجراست، بنابراین نواقصی دارد که باید برطرف شود تا باقی نمایندگان هم در جلسات حاضر شوند. این درحالی است که اکبر رنجبرزاده عضو دیگر هیات رئیسه نیز در گفتگو با خبرگزاری تسنیم از برگزاری اولین جلسه علنی و غیرمجازی مجلس در سال ۹۹ در روز سهشنبه (۱۹ فروردین ماه) با رعایت پروتکلهای وزارت بهداشت، خبر داده است.
جلسات آنلاین مجلس با استفاده از پلتفرم ارتباط دوسویه مجلس یار در حالی برگزار میشود که هنوز زمان قطعی و فرآیند قانونی برگزاری جلسات رسمی مجلس به صورت آنلاین یا تداوم و عدم تداوم آن هنوز مشخص نیست و با وجود برگزاری سه جلسه آنلاین مجلس به صورت غیررسمی اما رسمیت یافتن جلسات علنی به صورت آنلاین به لحاظ قانونی و فنی هنوز در هالهای از ابهام قرار دارد.