skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

حضور پررنگ فین‌تکی‌ها در دوازدهمین جشنواره وب و موبایل

سمانه سمیع تحریریه

۵ بهمن ۱۳۹۸

زمان مطالعه : ۵ دقیقه

تاریخ به‌روزرسانی: ۱۲ بهمن ۱۳۹۸

دوازدهمین دور از برگزاری جشنواره «وب و موبایل» پس از برگزاری در هفت شهر حالا با برپایی جلسات بین داوران برای انتخاب برترین سایت‌ها و اپلیکیشن‌ها به ایستگاه آخر خود رسیده و آنطور که برگزار‌کنندگان این جشنواره می‌‌گویند بخش مربوط به «فین‌تک» امسال حضور موفق‌تری نسبت به دوره‌های گذشته داشته است.

«میلاد احرام پوش» یکی از بنیان‌گذاران این جشنواره در دوازدهمین جشنوراه وب و موبایل در گفت‌وگو با پیوست در خصوص تفاوت‌های این دوره از برگزاری جشنواره وب و موبایل با دوره‌های پیشین گفت: «سال گذشته بخش اپلیکیشن و وب‌سایت به صورت کامل از یکدیگر جدا بود؛ اما امسال علاوه بر اینکه این دو بخش در کنار یکدیگر قرار گرفتند این ساختار کسب‌و‌کارها بودند که توجه بیشتری را به خود جلب کردند و بیشتر وب‌سایت‌ها و اپلیکیشن‌های کسب‌وکارها مورد بررسی قرار گرفتند.»

او با اشاره به اینکه امسال گروه فین‌تک در مقایسه با سال گذشته از رشد و کیفیت بسیاری خوبی برخوردار بود افزود: « می‌توان گفت که بخش فین‌تک موفق‌ترین بخش این دوره از جشنواره وب و موبایل بود.»

نیکو نیکنام داور دوازدهمین جشنواره وب و موبایل

همچنین« نیکو نیکنام» مدیر عامل سابق نیک پرینت و البته تنها زن داور حاضر در جلسه  داوری انتخاب برترین سرویس‌های آنلاین در گفت‌وگو با پیوست در زمینه رشد و کیفیت آثار ثبت نام شده در این دوره از جشنواره گفت : «امسال اپلیکیشن‌ها و وب‌سایت‌ها در بخش «گردشگری سفر» رشد حائز اهمیتی داشته‌اند. اما نکته جالب، پیشرفت زیرپوستی و دور از هیاهوی بخش «ورزش،تندرستی و تناسب اندام» بود، این گروه از محصولات طی امسال رشد چشمگیری در این حوزه داشته‌اند.»
او همچنین نسبت به اپلیکشن‌هایی که یک کتاب را تبدیل به نرم افزار می‌کنند انتقاد کرد و برای مثال از کتاب 504 نام برد و گفت: «کتابی که شخص دیگری آن را نوشته و یک محتوای کاملا استاتیک دارد نباید بارها توسط سازندگان حوزه
IT در اپلیکشن‌های مختلف آورده شود.»
به نظر نیکنام اپلیکیشن باید متناسب با مخاطب روز باشد و توانایی به روز شدن را داشته باشد و این پویایی اپلیکشن‌هاست که به آنها تمایز و تفاوت می بخشد. براساس اظهارات او در بخش حمل و نقل آنلاین و همچنین در بخش سرویس‌های شخصی و منزل  اتفاقات خوب وخلاقانه‌ای رخ داده چون نیازها از کف جامعه سنجیده شده و اپلیکشن‌هایی ساخته شده‌اند که برای سازندگان و هم مردم سودآور هستند. او اضافه کرد: «سازندگان باید بدانند ابتدا با سرمایه معقول و حتی کم  وارد بازار کسب و کار آنلاین شوند و کم کم پس از بازگشت بخشی از سرمایه آن را گسترش و اقدام به هزینه‌های کلان کنند. تا دچار شکست و ضرر نشوند.» او  از حضور سایت‌ها و اپلیکشن‌هایی مانند پلاک، آچاره، سنجاق و  راشا که به سراغ خدمات‌رسانی شهری رفته‌اند تمجید کرد و نیازسنجی متخصصان در هر اقدامی برای شروع و بسط یک فعالیت را، امری لازم و بدیهی دانست.

 داوری جشنواره دوازدهم وب و موبایل که در روزهای سوم و چهارم بهمن ماه در قزوین برگزار شده از میان سایت‌ها و اپلیکشن‌های ثبت نام شده در این جشنواره، در نهایت داوران ۱۲ گزینه برتر در ۵۶ گروه متفاوت را بررسی کردند و در پایان نیز قرار است آنها ۵ کاندیدای نهایی خود را برای ورود به مرحله سوم را انتخاب و نتیجه نهایی را تا ساعاتی دیگر اعلام کند. 

شایان شلیله و میلاد احرام پوش بنیان‌گذاران جشنواره وب و موبایل

«شایان شلیله» یکی از بنیان گذاران جشنواره وب و موبایل در نشست خبری که در حاشیه  دو روز داوری این جشنواره در قزوین برگزار شد گفت: «گروه فین‌تک‌‌ها و ارائه دهندگان خدمات شهری در این دوره از جشنواره از رشد قابل توجهی برخوردار بودند.»
او افزود: «
در این دوره از جشنواره پیشرفت گروه فین‌تک و سرویس‌های حوزه خدمات منزل به شدت قابل توجه بود. مثلا در چند سال گذشته استارت‌آپ‌ها تنها به سمت محتوا و فروشگاه‌ها می‌رفتند؛ اما امسال در حوزه‌های فین‌تک و خدماتی استارت‌‌آپ‌های خوبی شکل گرفته بودند. از سویی بسیاری از کسب وکارها با وجود محدودیت‌هایی که در بخش توسعه خدمات شهری وجود دارد اقدام به ایجاد بسترهایی برای ارائه خدمات شهری و حمل و نقل کرده بودند.»

او یکی از چالش‌هایی که هنوز اپلیکیشن‌ها و وب‌سایت‌ها با آن مواجه هستند را در بخش تولید محتوا عنوان کرد. شلیله با اشاره به شعار جشنواره امسال که «ایران فقط تهران نیست» گفت: «ما متوجه شدیم مشکلات منابع انسانی میان تهران و سایر شهرهای ایران متفاوت است. در شهرستان‌ها با هدف رسیدن به تهران فعالیت می‌کنند و تهرانی‌ها با هدف خروج از کشور.»

او پتانسیل‌های هر شهر ایران را برای خلق استارت‌آپ‌ها متفاوت دانست و اعلام کرد: «اگر هر شهر با توجه به امکانات خود و نیاز سنجی‌های مورد نظر دست به کار شود، موفق خواهدشد. برای مثال استارت‌آپ‌های مربوط به بوم‌گردی و صنایع دستی در استان گلستان و گیلان  بسیار خوب عمل کرده‌اند.»

اعلام اسامی برگزیده از سوی هیات داوران

نامزدهای پایانی رای‌گیری دوازدهمین دوره جشنوراه وب‌و موبایل اعلام شد و طبق اعلام برگزار کنندگان این جشنواره رای‌گیری برای انتخاب برگزیدگان نهایی از صبح یکشنبه ۶ بهمن ماه آغاز می‌شود.

هم‌اکنون در اکثر ۵۴ گروه رده بندی شده ۵ وب‌سایت و اپلیکیشن انتخاب شده‌اند و در نهایت از میان آنها وب‌سایت‌ها و اپلیکشن‌های برتر انتخاب خواهند شد.

اسامی منتخبان و بیانیه هیات داوران را از اینجا می‌توانید ببینید.

 

http://pvst.ir/7cy
سمانه سمیعتحریریه

    همه‌چیز از یک مطلب به اسم «اسپایدرزن» که در دوره ارشدم نوشته بودم شروع شد. درحالی که ۱۰ سال کارمند آژانس هواپیمایی بودم در همان روزها احساس کردم چقدر نوشتن را دوست دارم. از دی ۹۸ با کار در آژانس روابط عمومی پرسش و تولید محتوا شروع کردم. بعد از مدتی نوشتن بخش شرکت‌گردی پیوست را به عهده گرفتم و حالا خبرنگار ثابت پیوستم و دقیقا اینجا و در همین نقطه احساس می‌کنم از اینکه به پیوست، پیوستم خوشحالم.

    تمام مقالات

    0 نظر

    ارسال دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    *

    برای بوکمارک این نوشته
    Back To Top
    جستجو