استفاده از کارتخوان برای مودیان معاف از صدور صورتحساب الکترونیکی الزامی شد
مودیانی که از معافیت مالیاتی صدور صورتحساب الکترونیکی استفاده میکنند باید نسبت به نصب و…
۲۹ دی ۱۴۰۳
در گفتوگو با معاون نوسازی سازمان اداری و استخدامی کشوری مطرح شد:
۲۲ دی ۱۳۹۸
زمان مطالعه : ۲ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۱۴ بهمن ۱۳۹۸
۲۳ پروژه اولویت دار دولتالکترونیکی تا پایان سال آینده شکل عملیاتی به خود خواهد گرفت و تاکنون از این تعداد پروژه شناسنامه عملیاتی ۱۲ پروژه نهایی و ابلاغ شده است.
معاون نوسازی سازمان اداری و استخدامی کشور با اعلام این خبر در گفتوگو با پیوست اعلام کرد: «پروژههای اولویت دار علاوه بر اینکه به تایید دبیر شورای اجرایی فناوری اطلاعات میرسد باید برای ابلاغ به امضای امضای رییس سازمان اداری و استخدامی، رییس سازمان برنامه و بودجه و وزیر ارتباطات برسد.»
علاالدین رفیعزاده در توضیح شناسنامه پروژهها گفت: «در این شناسنامه موضوعات به صورت شفاف مطرح میشود و مشخص میشود هر دستگاهی چه مسئولیتی دارد و میزان فعالیتها مشخص و زمان پایان پروژه نیز تعیین میشود.»
او در خصوص زمان نهایی شدن این پروژهها گفت: «چون هنوز برخی از دستگاههای متولی برای همکاری رضایت ندادهاند پایان سال ۹۹ را مهلت نهایی عملیاتی شدن این پروژهها تعیین کردیم.»
او گفت: «او یکی از موارد اصلی که برای نوسازی اداری لازم است را نوسازی در نحوه ارائه خدمات دانسته که به باور او در دولت الکترونیکی خلاصه میشود.»
رفیع زاده ادامه داد: «برنامه اول اصلاح نظام اداری باید تا پایان سال ۹۶ اجرایی میشد. این برنامه ۸ بخش داشت که یکی از آنها توسعه دولت الکترونیکی بود. پس از اتمام برنامه، متوجه شدیم که اهدافی که در نظر داشتیم، کامل محقق نشده است.»
به گفته او در سال ۹۷ برنامه دوم اصلاح نظام اداری تنظیم شد و طبق این برنامه در راستای برنامه اول پروژههای دولت الکترونیکی از سال ۹۷ تا ۹۹ باید اجرایی شود.
او در توضیح بیشتر در این باره گفت: «در برنامه دوم تکلیف هریک از دستگاههای اجرایی را در زمینه نوسازی و دولت الکترونیکی مشخص کردیم. به عنوان مثال با هر دستگاه اجرایی جلسه برگزار و تفاهمنامه تدوین کردیم. در این جلسات از دستگاهها خواستیم تا تعیین کنند چند درصد از خدمات خود را الکترونیکی میکنندو آن خدمات را احصا و به ما اعلام کنند.»
رفیع زاده اعلام کرد تاکنون سازمان اداری استخدامی کشور خدمات بیش از ۱۵۰ دستگاه اجرایی را احصا کرده و بیش از هزار و ۴۰۰ خدمت شناسایی شده و اگر زیرخدمتها را هم در نظر بگیریم، در حدود ۴ هزار و ۶۵۰ خدمت را از مجموع ۱۵۳ دستگاه اجرایی احصا و گروهبندی کردند.
متن کامل گفتوگوی ماهنامه پیوست با علاالدین رفیعزاده را اینجا بخوانید.