رئیس نصر کشور: فریلنسرها باید جایگاه حقوقی داشته باشند
رئیس نصر کشور گفت که ما درحال تدوین برخی از سازوکارها برای فریلنسرها هستیم. به…
۱۸ مهر ۱۴۰۳
۲ مرداد ۱۳۹۸
زمان مطالعه : ۲ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۲۱ بهمن ۱۳۹۸
اندیشکده حکمرانی دانشگاه شریف درباره نشست تاکسیهای اینترنتی و دلایل حضور نداشتن استارتآپهای این حوزه در آن جلسه، با صدور بیانیهای اعلام کرد براساس برنامه از پیش تعیین شده از این استارتآپها در برنامههای آینده دعوت خواهد شد تا نظرات خود را بیان کنند.
به گزارش پیوست، اندیشکده حکمرانی دانشگاه شریف با صدور بیانیهای اعلام کرده «قرار بود اولین نشست در سطح سیاستگذاران برگزار شود و از منظر حکمرانی خوب و بد به مساله استارتآپها بپردازیم، در جلسه دوم کارشناسان و جلسه سوم نمایندگان استارتآپ و مدیران شرکتهایی چون اسنپ، تپسی و کارپینو به نشست دعوت شوند».
غیبت استارتآپها در این نشست، موجب اعتراض آنها شد: اما در بیانیهای که از سوی روابط عمومی اندیشکده حکمرانی دانشگاه شریف در اختیار رسانهها قرار گرفته آمده است که: «اندیشکده در جریان دعوت از مهمانان جلسه نخست، فردی از شهرداری و فردی از وزارت ارتباطات و فناوری ارتباطات را به این نشست دعوت کرد. اما گویا وزارت ارتباطات، معاونت حقوقی و سازمان فناوری اطلاعات تمایلی برای حضور در نشست نداشتند و این دعوت را رد کردند.»
روز دوشنبه ۳۱ تیرماه نشست «استارتآپها؛ نظارت خوب نظارت بد تنظیمگری قوانین کسبوکارهای آنلاین با تمرکز بر تاکسیهای اینترنتی» در پژوهشکده سیاستگذاری دانشگاه شریف برگزار و محسن پورسیدآقایی، معاون حملونقل و ترافیک شهرداری تهران اعلام کرد از تاکسیهای اینترنتی خواستند دو درصد از هزینه سفرها را به عنوان عوارض شهرداری در نظر بگیرند که آنها مخالفت کردند.
پس از آن اسنپ با صدور بیانیهای به این سخنان واکنش نشان داد و اعلام کرد بر اساس قانون و مقررات صنفی، تاکسیهای اینترنتی مجوز فعالیت خود را از اتحادیه کشوری کسبوکارهای مجازی دریافت کردهاند و نیاز به هیچ مجوز دیگری ندارند.
در این نشست برخی از خبرنگاران نسبت به حضور نداشتن مدیران استارتآپهای حوزه تاکسیهای اینترنتی در این جلسه پرسیدند و امروز (دو مرداد ماه) اندیشکده حکمرانی دانشگاه شریف برای پاسخگویی به این سوالات بیاینهای صادر و در اختیار رسانهها گذاشته است.
متن کامل بیانیه اندیشکده حکمرانی دانشگاه شریف را اینجا بخوانید.