پویان عطاآبادی مدیرعامل بهین فردا شد
پویان عطاآبادی از سوی هیئتمدیره شرکت توسعه فناوران بهین فردا به سمت مدیرعامل این شرکت…
۲۰ شهریور ۱۴۰۳
۵ تیر ۱۳۹۸
زمان مطالعه : ۲ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۱۷ آذر ۱۳۹۹
چهارمین مرکز میانی خصوصی با عنوان مرکز میانی اعتماد هوشمند مجوز فعالیت خود را از زیرساخت کلید عمومی کشور دریافت کرد.
به گزارش پیوست این شرکت به عنوان بازوی اجرایی شرکت سرمایهگذاری تکوست از این پس میتواند به صورت مستقل اقدام به صدور امضای الکترونیکی کند. شرکت سرمایهگذاری تکوست به عنوان یکی از سهامداران و میزبانان بنیاد ققنوس با راهاندازی یک مرکز میانی به نظر میرسد در نظر دارد چرخه فعالیت خود را تکمیل کند.
با صدور محوز برای این شرکت به عنوان مرکز میانی، تعداد مراکز میانی خصوصی فعال به ۴ شرکت رسیدهاست. پیش از این راهبر، پارس ساین (امن افزار) و بورس اقدام به دریافت مجوز مرکز میانی کرده بودند.
به گزارش روابط عمومی مرکز توسعه تجارت الکترونیکی مرکز صدور گواهی الکترونیکی میانی خصوصی اعتماد هوشمند، به عنوان اولین مرکز میانی خصوصی در ساختار G3 زیرساخت کلید عمومی کشور، گواهی های الکترونیکی خود را پس از تأیید کمیته نظارتی شورای سیاستگذاری گواهی الکترونیکی، از مرکز دولتی صدور گواهی الکترونیکی ریشه دریافت و فعالیت خود را در زیرساخت کلید عمومی کشور به طور رسمی آغاز کرد.
زیرساخت کلید عمومی کشور بر پایه دو ساختار طراحی شده است؛ ساختار G2 بر مبنای استانداردهای قدیمیتر و ساختار G3 با استانداردهایی مطابق استانداردهای به روزتر. از تفاوتهای این دو ساختار میتوان به طول کلید گواهی الکترونیکی و همچنین ساختار پیچیدهتر رمزنگاری اشاره کرد. مجوز راهاندازی مرکز میانی خصوصی اعتماد هوشمند در جلسه بیست دوم شورای سیاستگذاری گواهی الکترونیکی صادر شدهاست.
یکی از مهمترین سرویسهای مراکز میانی صدور امضای دیجیتال است. طبق قانون مراکز میانی خصوصی فقط میتوانند به بخش خصوصی سرویس دهند. از دیگر سرویسهای قابل ارائه از سوی مراکز میانی استعلام برخط وضعیت گواهیها، امضای کد، SSL، پست الکترونیکی امن، مهرزمانی مطمئن و مهرسازمانی است.
یکی از مشکلات مراکز میانی خصوصی در کمبود سرویسهای مورد نیاز به امضای الکترونیکی بود. با وجود اینکه سالهاست مراکز میانی خصوصی فعالیت خود را آغاز کردهاند اما به دلیل آماده نبودن زیرساختهای ارائه خدمات الکترونیکی برپایه امضای الکترونیکی آنان نتوانستهاند فعالیت خود را توسعه دهند.
حال به نظر میرسد با توسعه دولتالکترونیکی و گسترده شدن خدمات قابل ارائه به شهروندان و کاربران و همچنین لزوم احراز هویت در فضای مجازی امکان توسعه این فعالیت فراهم شده است.