صداوسیما از فیلیمو شکایت کرد؛ رئیس صداوسیما اطلاعی ندارد
سازمان صداوسیما از فیلیمو به دلیل پخش چند سریال شکایت کرده است؛ اما به نظر…
۱۴ آذر ۱۴۰۳
۱ بهمن ۱۳۹۷
زمان مطالعه : ۲ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
احتمال کنارهگیری محمدمهدی عطوفی، از مدیرعاملی رایتل سومین اپراتور سراسری تلفن همراه کشور قوت گرفت.
به گزارش پیوست شنیده میشود به دنبال جلسه دو هفته پیش عطوفی مدیرعامل رایتل با محمد رضوانیفر، مدیرعامل جدید شستا تنها سهامدار عمده این اپراتور؛ که در خصوص بررسی مشکلات رایتل برگزار شده بود، بدلیل عدم تعیین تکلیف وضعیت مدیریتی رایتل و نامشخص بودن نحوه تداوم یا پیاده سازی مدیریت پیمانی، احتمال استعفا او قوت گرفته است. پس از جدایی سال گذشته صدری از رایتل و پیوستن او به شرکت مخابرات ایران عطوفی به عنوان مدیر عامل اپراتور سوم تلفن همراه انتخاب شد.
حضور عطوفی در رایتل، پس از آن اتفاق افتاد که مدیریت سابق شستا تصمیم گرفت اپراتور سوم تلفن همراه را به صورت مدیریت پیمانی اداره کند. در نهایت نیز براساس فراخوانی که برای برونسپاری مدیریت رایتل منتشر شد، با توجه به ویژگیهای اشاره شده در این فراخوان تعداد محدودی از مدیران ارشد صنعت ارتباطات کشور، شرایط در اختیار گرفتن سکان مدیریتی اپراتور سوم تلفن همراه ایران را به صورت مدیریت پیمانی داشتند؛ که یکی از آنها وحید صدوقی مدیرعامل پیشین همراه اول بود. همچنین پس از مدتی از انتشار این فراخوان، اگرچه نام هیچ کنسرسیوم یا شرکتی رسما به عنوان منتخب این شیوه واگذاری که برای اولین بار در صنعت ارتباطات کشور قرار بود پیادهسازی شود اعلام نشد اما در پی انتخاب محمدمهدی عطوفی ( معاون بازاریابی و فروش همراه اول) به عنوان مدیرعامل جدید رایتل، گمانهزنی آماده سازی واگذاری رایتل به شیوه مدیریت پیمانی تحت مدیریت وحید صدوقی افزایش پیدا کرد.
حالا اما شنیده میشود به دنبال تغییرات مدیریتی که در وزارت کار و سازمان تامین اجتماعی رخ داده و همچنین تغییراتی که در شستا بزرگترین شرکت سرمایهگذاری زیر مجموعه سازمان تامین اجتماعی بوجود آمده، عطوفی نتوانسته به دورنمای مشخصی درخصوص قطعیت یافتن پیادهسازی شیوه جدید مدیریت پیمانی در رایتل برسد و بدین ترتیب، گفته میشود استعفا خود را به رییس هیات مدیره رایتل ارائه میکند.
تحلیلگران صنعت ارتباطات ایران معتقدند در صورت پذیرش استعفا و تغییر عطوفی از مدیرعاملی رایتل، احتمال واگذاری رایتل به شیوه مدیریت پیمانی پایان می یابد.
رایتل سومین اپراتورسراسری تلفن همراه ایران است که بدلیل ناموفق بودن در جذب و پذیرش سرمایه و سهامدار خارجی، کلیه سهام آن در اختیار شستا است. این اپراتور اگرچه از اوایل دهه ۹۰ کار خود را آغاز کرد، اما تاکنون به دلیل مشکلات مالی و عدم سرمایه گذاری مناسب و به موقع نتوانسته است سهم مناسبی از بازار را از آن خود کند.