skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

اخبار

تحریریه پیوست

اولین سامانه تأمین مالی مبتنی بر مدل مشارکت رونمایی شد

تحریریه پیوست

۱۱ دی ۱۳۹۷

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

تاریخ به‌روزرسانی: ۱۷ اسفند ۱۳۹۸

اولین سامانه تأمین مالی جمعی مبتنی بر مدل مشارکت با تفاهم معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری و شرکت «کارن کراد» رونمایی شد.

علیرضا دلیری، معاون توسعه مدیریت و جذب سرمایه معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری در مراسم رونمایی از این سامانه اعلام کرد: «با راه‌اندازی این پلتفرم، راه را باز کردیم تا سرمایه‌گذاران خصوصی و دولتی منابع مالی خود را از طریق سرمایه‌گذاری در استارت‌آپ‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان گسترش دهند.» به گفته دلیری هیچ محدودیتی برای ثبت ایده‌ها در این پلتفرم وجود ندارد و همه استارت‌آپ‌ها و شرکت‌های نوپا می‌توانند به دنبال جذب سرمایه در این پلتفرم باشند.

معاون توسعه مدیریت و جذب سرمایه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با یادآوری اینکه در سال‌های گذشته در این معاونت، فایل ویژه‌ای برای فعال کردن پتانسیل‌های گسترش سرمایه‌گذاری ایجاد شده است، ادامه داد: «ایجاد صندوق‌های جسورانه بورس، تفاهم‌نامه بر بستر سرمایه‌گذاری خطرپذیر با سرمایه‌گذاران سنتی و حتی بانک‌ها در همین راستا بوده است.»

دلیری با اشاره به اینکه نگاه دولتی در معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری بسیار کم‌رنگ است و بیشتر کارگزاران آن بخش خصوصی هستند، اعلام کرد: «ما در معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری مشکلی در ارائه وام نداریم. صندوق نوآوری و شکوفایی و صندوق‌های پژوهشی در این زمینه فعال هستند. اما شرکت‌های استارت‌آپی امکان گرفتن وام و بازپرداخت تسهیلات را نداشتند و به همین دلیل این پلتفرم‌های تامین مالی جمعی به کمک آنها می‌آیند.»

در هفته‌های گذشته دلیری از راه‌اندازی سامانه‌ای واسط بین سرمایه‌پذیران و سرمایه‌گذاران در تفاهم با شرکت «کارن کراد» خبر داده و به پیوست گفته بود: «برنامه معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری ایجاد ۳ سامانه سرمایه‌گذاری است تا این حوزه رقابتی‌تر شده و انحصار از بین برود.»

دلیری همچنین از قرار گرفتن ۲۵۰ ایده برای جذب سرمایه در این پلتفرم خبر داده بود. اما آن‌گونه که علی عمیدی، مدیرعامل کارن کراد به پیوست گفته است تاکنون ۸۷۱ تیم کسب‌وکار به این پلتفرم تقاضای خود را ارسال کرده‌اند که از بین آنها حدود ۲۰۰ مورد تایید قرار گرفتند و طرح آنها برای سرمایه‌گذاران ارسال شده است.

به گفته عمیدی در حال حاضر ۲۲۰ شرکت سرمایه‌گذاری با کارن کراد بیانیه ریسک امضا کرده‌اند و در فرآیند قانونی‌ای که فرابورس ایران برای کارن کراد در نظر گرفته وارد شده‌اند. با این حال هر طرح استارت‌آپی که روی این پلتفرم قرار می‌گیرد توسط ۵۶۰ سرمایه‌گذار شامل شرکت‌ها و مشاوران سرمایه‌گذاری، کارگزاری‌ها، صندوق‌های جسورانه، شتابدهنده‌ها، سرمایه‌گذاران فرشته، زیرمجموعه‌های دانش‌بنیان بانک‌هایی همچون انصار، ملی، کشاورزی و اقتصادنوین رویت می‌شوند.

مدیرعامل کارن کراد با اشاره به اینکه تاکنون ۳۰ کمپین در این پلتفرم موفق به جذب سرمایه شده‌اند، درباره مدل درآمدی کارن کراد نیز گفت: «به ازای هر سرمایه‌گذاری محقق شده، کارمزدی مابین ۵ تا ۷ درصد از استارت‌آپ‌ها می‌گیریم. شاخص‌های مختلفی از جمله سطح پروژه روی درصد کارمزد ما تاثیرگذار هستند.» به گفته عمیدی مهمتر از یک سامانه ارتباطی بودن، تلاش کارن کراد ایجاد فضایی برای ارتباط عمیق استارتاپ‌ها با سرمایه‌گذاران است.

http://pvst.ir/5p5

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو