skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

اخبار

تحریریه پیوست

حذف بودجه دستگاه‌‌های بی‌توجه به اجرای دولت الکترونیکی هنوز تایید نشده است

تحریریه پیوست

۱۰ دی ۱۳۹۷

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

تاریخ به‌روزرسانی: ۱۷ اسفند ۱۳۹۸

حذف بودجه دستگاههایی که در اجرای پروژه دولت الکترونیکی همکاری نمیکنند همچنان در دست بررسی است. امیر ناظمی، معاون وزیر ارتباطات و رئیس سازمان فناوری اطلاعات در گفتوگو با پیوست ضمن اعلام این خبر گفت‌:‌ « از ابزارهای گوناگونی برای مجاب کردن دستگاه در جهت اجرای دولت الکترونیکی استفاده کردهایم. از جمله پیشنهاد وابسته کردن بودجه دستگاههای اجرایی به میزان توجه آنها به پیادهسازی دولت الکترونیکی است. پیشنهاد این راهکار حتی مورد استقبال رئیس مجلس نیز قرار گرفت؛ اما هنوز بحث حذف بودجه دستگاههایی که در پیاده سازی این پروژه همکاری لازم را نمیکنند تایید نشده استبراساس اظهارت او این پیشنهاد برای سال آینده مطرح شده بود تا تخصیص بودجه به دستگاهها تا حدی تابع بلوغ دستگاهها در ارائه خدمات دولت الکترونیکی شود.

مدیران مختلف وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تا کنون و در حاشیه برنامههای مختلف از عدم همکاری برخی دستگاههای اجرایی در پیادهسازی دولت الکترونیکی انتقاد کردهاند. چندی پیش رضا باقری اصل، عضو هیات عامل سازمان فناوری اطلاعات در برنامه رونمایی از چهارمین گزارش ارزیابی خدمات الکترونیکی دستگاههای اجرایی اعلام کرد که از مجموع ۱۸۴۳ خدمت مورد ارزیابی دستگاهها، ۶۱۸ خدمت دستگاهها زیر ۵۰ درصد الکترونیکی شدهاند. در همین راستا نیز رئیس سازمان فناوری اطلاعات اعلام کرد برای سرعت بخشیدن به الکترونیکی شدن خدمات دستگاهها، این سازمان پیشنهاد قطع بودجه دستگاههای بیتوجه به پروژه دولت الکترونیکی را داده است.

تلاش برای جلوگیری از فیلتر کسبوکارها

اما امیر ناظمی در مورد دلیل ارسال نامه امروز خود به معاونت حقوقی ریاست جمهوری برای جلوگیری از فیلتر کسبوکارهای آنلاین حوزه گردشگری توسط سازمان گردشگری؛ با توجه به وجود بخشنامه مربوط به شیوهنامه کارگره رفع موانع کسبوکارهای مجازی که نهادهای دولتی را از فیلتر مستقیم سرویس این فعالان منع کرده به پیوست گفت :‌«در این شیوه نامه مشخص نشده در صورتی که دستگاهی دولتی بندهای یکی از مادههای آن که نهادهای دولتی را از شکایت و در خواست مستقیم به فیلتر منع میکند، رعایت نکرد چه سازمانی میتواند این موضوع را به کارگروه توضیح دهد. اما طبق توافق شب گذشته ما با معاونت حقوقی ریاست جمهوری بنا شد به دلیل سکوت شیوه‌نامه درباره این موضوع، فعلا سازمان فناوری اطلاعات به عنوان حامی استارتاپها این نامه را ارسال کند

صبح امروز (۱۰ دی ماه) امیر ناظمی، نماینده وزیر ارتباطات در کارگروه رفع موانع کسبوکارهای مجازی، با ارسال نامهای خطاب به معاون حقوقی رییس جمهوری، خواستار جلوگیری از فیلترینگ بیش از ۶۰ سایتی شد که توسط سازمان میراث فرهنگی و گردشگری تهدید به فیلتر شده بودند. تهدید سازمان میراث فرهنگی و گردشگری علیه مجموعهای از کسبوکارهای آنلاین در این حوزه در حالی از هفته گذشته آغاز شده که ۲۵ آذر ماه معاونت حقوقی ریاستجمهوری با ارسال بخشنامهای به تمامی دستگاههای اجرایی، شیوهنامه کارگروه رفع موانع کسبوکارهای مجازی را ابلاغ کرد. براساس دو ماده (۱۲ و ۱۳) مهم این شیوهنامه که به موضوع فیلترینگ سرویس کسبوکارهای نوپا اختصاص دارد؛ هیچکدام از دستگاههای اجرایی اجازه ندارند بدون طرح موضوع در کمیته تخصصی این کارگروه، تجویر شکایت و درخواست پالایش یا پاسخ به هر استعلام به منظور فیلترینگ اقدام کنند. هر چند در همین ماده تاکید شده که مدیرانی که بدون گرفتن مجوز شکایت را امضا کنند به هیات رسیدگی  تخلفات اداری جهت رسیدگی ارجاع خواهند شد.

حالا رئیس سازمان فناوری اطلاعات امیدوار است با ارسال این نامه به معاونت حقوقی ریاست جمهوری زمینه برای اجرای دقیق بندهای شیوهنامه رفع موانع کسبوکارهای فضای مجازی جدیتر به اجرا گذاشته شود.

http://pvst.ir/5oz

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو