skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

اخبار

تحریریه پیوست

مدیرعامل هلدینگ کسب‌وکار نوین ایرانیان: اسنپ به دنبال حذف رقبای داخلی است

تحریریه پیوست

۱۲ آذر ۱۳۹۷

زمان مطالعه : ۲ دقیقه

تاریخ به‌روزرسانی: ۱۷ اسفند ۱۳۹۸

 مدیرعامل هلدینگ کسب‌وکار نوین ایرانیان در گفت‌وگو با پیوست اعلام کرد اسنپ با استفاده از قدرت سرمایه‌گذار خارجی خود فضای رقابت را ناسالم کرده و به دنبال بیرون کردن بازیگران داخلی از بازار است.

این اولین بار نیست که یک کسب‌وکار حوزه دیجیتالی نسبت به عملکرد اسنپ در بازار ارایه خدمات آنلاین انتقاد می‌کند. هفته گذشته تپسی، در نامه‌ای به دو وزیر و دو معاون رئیس‌جمهوری خواهان توقف فعالیت انحصاری اسنپ و پیاده‌سازی رقابت آزاد در بازار حمل و نقل آنلاین شد. تپسی سال گذشته هم در شورای رقابت از فعالیت انحصاری و ضد رقابتی اسنپ شکایتی ثبت کرده بود. هر چند که این شکایت در نهایت بعد از بررسی شورای رقابت رد شد. 

علیرضا صادقیان در واکنش به این رویکرد شورای رقابت و اسنپ به پیوست می‌گوید: «این رویه‌ها درست نیست. نمی توان گفت چون همه اپلیکیشن‌ها به سایر اپلیکیشن‌های نصب شده در گوشی فرد دسترسی دارند پس هر فردی زورش رسید می‌تواند مانند اسنپ اقدام کند. باید روی رقابت و رفتار رقبا کنترل وجود داشته باشد تا جلوی رقابت ناعادلانه گرفته شود.»

او با تاکید بر اینکه این نوع رقابت در انتها به ضرر مصرف‌کننده و کاربران خواهد بود می‌افزاید:«اسنپ به دنبال بیرون کردن رقبا، سپس افزایش قیمت‌ها و ایجاد فشار به کاربران و کسانی است که با آن کار می‌کنند (رانندگان، رستوران‌ها) تا پول بیشتری به اسنپ بدهند.»

صادقیان با اعلام اینکه رفتار غیررقابتی مجموعه اسنپ تنها محدود به حوزه حمل و نقل نمی‌شود تاکید می‌کند: «آنها دست به تطمیع رستوران‌ها می‌زنند. برای مثال به آنها وعده می‌دهند که در صورت همکاری نکردن با سایر سایت‌های سفارش غذا، امتیازهایی به آنها ارائه می‌دهند در غیر این صورت میزان فروش آنها را کاهش خواهند داد.»

صادقیان در پاسخ به این سوال پیوست که آیا هلدینگ کسب‌وکار نوین ایرانیان نیز قصد پیگیری حل موضوع روش‌های رقابتی اسنپ را از سوی مراجع قانون دارد یا خیر می‌گوید: « هنوز نمی‌دانیم آیا از منظر قوانین کشور می‌توانیم این موضوع را پیگیری کنیم یا نه. در سایر کشورهای دنیا قوانین ضد دامپینگ وجود دارد. با این حال ما نیز پیگیر این موضوع هستیم تا به طرفین کسب‌وکارمان، جامعه و دولتمران اطلاع‌رسانی کنیم و بگوییم این روش‌های رقابت ناعادلانه به نفع اکوسیستم نیست و نباید ترویج داده شود یا از آنها حمایت شود.»

http://pvst.ir/5lt

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو