skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

اخبار

تحریریه پیوست

احتمال خارج شدن تاکسی‌های آنلاین از طرح سهمیه‌بندی بنزین

تحریریه پیوست

۵ آبان ۱۳۹۷

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

تاریخ به‌روزرسانی: ۳۱ خرداد ۱۳۹۹

 

طرح سهمیه‌بندی بنزین و احتمال تخصیص نیافتن آن برای تاکسی‌های اینترنتی، این بازیگران شبکه حمل ونقل کشور را دچار نگرانی کرده است.

هومن دمیرچی، هم‌موسس و معاون عملیات تاکسی‌آنلاین تپ‌سی، درباره احتمال کنار گذشتن تاکسی‌‌های اینترنتی از طرح سهمیه‌بندی بنزین به خبرنگار پیوست می‌گوید: «آن گونه که از صحبت‌های برخی نمایندگان مجلس برمی‌آید طرح سهمیه‌بندی بنزین بعد از اربعین اجرایی خواهد شد، اما زمزمه‌هایی نیز به گوش ما رسیده است که تاکسی های اینترنتی مشمول این طرح نخواهند شد. این در حالی است که تاکسی‌ها و آژانس‌ها سهمیه خواهند گرفت.»

دمیرچی با تاکید بر اینکه از نظر ما این سیاست‌گذاری کاملا اشتباه است، در مورد مزیت در نظر گرفتن سهمیه بنزین برای تاکسی‌های اینترنتی اعلام می‌کند: «بخش بزرگی از حمل‌ونقل همگانی به عهده تاکسی‌های اینترنتی است. مقیاس سفرهای تاکسی‌های اینترنتی در مقایسه با  تاکسی‌ و آژانس ۱۰ برابر است. ضمن اینکه دادن این سهمیه صرفا به تاکسیرانی و آژانس‌ها موجب ایجاد یک رقابت ناسالم و رانتی می‌شود تا با استفاده از آن به ما فشار بیاورند.»

هم‌موسس و معاون عملیات تپ‌سی با اعلام اینکه سیستم تپ‌سی می‌تواند سهمیه‌ها را عادلانه و به درستی تقسیم‌بندی کند درباره نحوه نظارت هوشمند روی سهمیه‌بندی بنزین می‌گوید: «در این زمینه راهکاری آماده داریم  تا با کمترین تلفات سوبسید، بتوانیم این سهمیه را به درستی به رانندگان اختصاص دهیم. ویژگی مهم  سیستم ما هم همین است که می‌دانیم دقیقا چه میزان کلیومتر کجا طی شده است، هر راننده چقدر سفر دارد و چقدر سوخت مصرف می‌کند. در صورتی‌که در سیستم سنتی یک کارت را به تاکسی یا آژانس می‌دادند و معلوم نبود آن را در راستای جابجایی مسافر استفاده می‌کند یا نه.»

آن گونه که دمیرچی اعلام می‌کند اگر بنزین به صورت دو نرخی سهمیه‌بندی شود اما به حمل‌ونقل آنلاین تعلق نگیرد، نه تنها به بیش از ۷۰۰ هزار راننده فعال در بخش حمل‌نقل آنلاین فشار وارد خواهد شد،که در نهایت این روند باعث افزایش قیمت در سفرها می‌شود. میلیونها نفر روزانه از این سامانه‌ها استفاده می‌کنند و با افزایش قیمت‌ها هزینه‌های زندگی افراد بالاتر می‌رود.»

او در پاسخ به این سوال سوال پیوست که آیا قصد انجام مذاکراتی با تاکسیرانی برای دنیال کردن موضوع سهمیه‌بندی سوخت را خواهید داشت یا خیر می‌گوید: «ما نیازی به مذاکره با تاکسیرانی نداریم چون آنها نهاد قانون‌گذار ما نیستند و تصمیم‌گیری درباره تقسیم سوخت هم به عهده آنها نیست. این تصمیم در هیات دولت گرفته می‌شود. تاکسیرانی خودش یکی از سازمان‌هایی است که سهمیه دریافت می‌کند و به تاکسی‌های خود می‌دهد. با این حال اگر به هر دلیلی اتفاقی بیافتد که تاکسیرانی بخواهد درباره موضوع سهمیه‌های بنزین ما تصمیم‌گیری کند حتما از این ابزار برای فشار مضاعف روی ما استفاده خواهد کرد تا خواسته‌های قبلی خود مبنی بر اینکه ما زیر نظر آنها فعالیت کنیم را دوباره مطرح شود.» دمیرچی همچنین از پیگیری این موضوع از طریق نهادهای تصمیم‌گیرنده در این زمینه خبر می‌دهد و تاکید می‌کند: «به دنبال مذاکره با نهادهای دیگری که در این زمینه تصمیم‌گیری می‌کنند از جمله وزارت نفت، وزارت کشور و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری هستیم تا دغدغه‌های خود را با آنها مطرح کنیم.»

این اظهارات دمیرچی در حالی عنوان می‌شود که هفته گذشته مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی در گفت‌‌وگو با پیوست اعلام کرده بود در صورت اجرایی شدن سهمیه‌بندی بنزین، تاکسیرانی برای تاکسی‌های اینترنتی زیر نظر خود، مزیت‌هایی همچون سهمیه بنزین ارائه خواهد کرد.

http://pvst.ir/5jf

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو