skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

بررسی گوشی هواوی میت 20 پرو؛ جادوی نهفته در ماتریس

امید اعظمی عضو تحریریه

۲۷ دی ۱۳۹۷

زمان مطالعه : ۱۸ دقیقه

شماره ۶۴

تاریخ به‌روزرسانی: ۲۷ شهریور ۱۴۰۱

اگر در بررسی‌های گذشته خواننده این بخش از پیوست بوده‌اید، حتماً می‌دانید که هواوی همواره کم و بیش غیرمنصفانه به استفاده از ایده‌های شرکت‌های دیگر متهم شده است. کمپانی چینی هواوی با وجود نوآوری‌هایی که داشته نه تنها در این ماهنامه بلکه از سوی عمده‌ سایت‌ها و مجلات به علت آنچه «الهام گرفتن» از سایر شرکت‌ها نامیده شده مورد انتقاد همیشگی قرار گرفته، اما دیگر می‌توان با قطعیت گفت این دوران به سر رسیده است؛ با قرار گرفتن هواوی در بین بزرگ‌ترین شرکت‌های سازنده‌ گوشی هوشمند اکنون نوبت آن رسیده تا با نوآوری‌های منحصربه‌فرد الگوی شرکت‌های دیگر قرار گیرد و حتی شرکت‌هایی مانند اپل و سامسونگ برای ساخت محصولات جدید خود نیم‌نگاهی به آخرین محصولات این شرکت چینی بیندازند. میت 20 پرو جدیدترین محصول کمپانی هواوی و آخرین فرزند از خانواده Mate، در دریای نوآوری غسل تعمید داده‌شده، از بین آتش و خاکستر معبدهای بودا عبور کرده و از بلندای دیوار چین به زمین افتاده تا اکنون در جایگاه کامل‌ترین و کارکشته‌ترین گلادیاتور چینی‌ها وارد نبرد خونین پرچمداران سال 2018 میلادی شود.

برخورد اول

با در دست گرفتن پرچمدار جدید هواوی، در همان واکاوی اولیه، شیار‌های اریب پشت بدنه‌ شیشه‌ای دستگاه توجه هر کسی را به‌ خودش جلب می‌کند. اگر چند بار روی سطح پشتی دستگاه ناخن بکشید، حس فوق‌العاده‌ای به شما القا می‌شود و دیگر به داشتن اسپینرهای رنگارنگ نیازی ندارید. Hyper Optical Pattern نام الگوی چشم‌نواز هواوی در طراحی بدنه‌ پشتی میت 20 پرو است. صدا و حس خوبی که از تماس سطح پشتی گوشی با دست ایجاد می‌شود و همچنین اصطکاکی که از سر خوردن و عرق کردن دستگاه در دست جلوگیری می‌کند در همان ابتدا سبب ایجاد ذهنیت بسیار مثبتی در ذهن کاربر می‌شود و از این نظر باید به هوش و ذکاوت طراحان این گوشی آفرین گفت. روی بدنه‌ شیشه‌ای و هاشورخورده‌ میت 20 نام دو برند هواوی و لایکا به چشم می‌خورد و در بین آنها ماتریسی دو در دو از دل بدنه بیرون زده که درون خودش دوربین سه‌گانه و یک فلش دوگانه دارد. در قسمت جلوی دستگاه و در بالای گوشی بریدگی صفحه‌نمایش وجود دارد که به لطف آمولد بودن صفحه‌نمایش هنگام قفل بودن گوشی پنلی یکپارچه و تماماً مشکی دیده می‌شود. درون ناچ دوربین سلفی، چراغ اعلان، اسپیکر مکالمه و همین‌طور سنسور‌های اسکن سه‌بعدی چهره قرار دارد.
در لبه‌های کناری گوشی کلید کم و زیاد کردن صدا و همچنین کلید قرمزرنگ پاور دیده می‌شود و در لبه‌ بالای گوشی نیز تنها سنسور مادون قرمز و میکروفون دوم قرار دارد. اگر به‌ دنبال یافتن جک سه و نیم میلی‌متری هدفون ‌سراغ لبه‌ پایینی دستگاه بروید، علاوه ‌بر اینکه چیزی عایدتان نمی‌شود، در نهایت تعجب متوجه کمبود دیگری می‌شوید. درگاه سیم‌کارت، میکروفون و همچنین پورت شارژ USB-C تنها گزینه‌های موجود در لبه‌ پایینی دستگاه به ‌شمار می‌روند و علاوه بر جک هدفون خبری از اسپیکر هم نیست. هواوی در اقدامی عجیب و البته خلاقانه اسپیکر گوشی را داخل پورت USB-C گذاشته و همچنین با قرار دادن خروجی دیگری درون اسپیکر مکالمه، در عین نداشتن خروجی مجزا، میت 20 پرو را مجهز به اسپیکر استریو کرده است. همچنین برای استفاده از هدفون سیمی مبدلی را داخل جعبه‌ گوشی قرار داده تا با اتصال به پورت شارژر بتوانید از هدفون‌های سیم‌دار هم استفاده کنید. اما به‌ گفته‌ هواوی دلیل این اقدام عجیب و جالب، داشتن فضای بیشتر برای بزرگ‌تر کردن ظرفیت باتری گوشی بوده است. به همین دلیل هواوی میت 20 پرو از باتری 4200 میلی‌آمپرساعتی برخوردار است.
اما کار ما با ظاهر گوشی هنوز تمام نشده است. کمبود دیگری که در ظاهر گوشی و بررسی اولیه‌ آن به چشم می‌خورد نبود سنسور اثرانگشت در پشت و جلوی گوشی است. برای دومین بار و بعد از میت پورش دیزاین هواوی از سیستم حسگر اثر انگشت درون نمایشگر استفاده کرده است با این تفاوت که در میت پورش دیزاین همچنان حسگر اثر انگشت فیزیکی در پشت گوشی وجود داشت اما حالا برای نخستین بار هواوی از اثر انگشت درون نمایشگر بدون حضور دکمه‌ فیزیکی استفاده کرده تا علاوه بر سیستم تشخیص چهره‌ سه‌بعدی همچنان به سیستم محبوب اثر انگشت نیز مجهز باشد و از این حیث از اپل و سامسونگ پیشی بگیرد.
با وجود نمایشگر 39/6 اینچی و جنس بدنه، این فبلت جدید تنها 189 گرم وزن دارد تا علاوه بر ارگونومی مناسب برای کار کردن با یک دست، به هیچ عنوان احساس سنگینی یا خستگی به شما دست ندهد. با توجه به نوع صفحه‌نمایش، حاشیه‌های باریک و ابعاد دستگاه، خیلی‌ها معتقدند میت 20 پرو به گلکسی اس 9 پلاس شباهت بیش‌ از حدی دارد. اما این مساله تنها تا زمان خاموش بودن صفحه‌نمایش جلب توجه می‌کند. با روشن شدن صفحه گوشی یا حتی برگرداندن دستگاه به پشت کاملاً این ابهام از بین می‌رود.

سیاه بیکران

میت 20 پرو به صفحه‌نمایش 39/6 اینچی با لبه‌های خمیده و فوق باریک مجهز شده است. به لطف حاشیه‌های بسیار کم، حدود 88 درصد از پنل جلوی گوشی را صفحه‌نمایش به خود اختصاص داده که همین مساله نسبت تصویر فوق عریض 19.5:9 و تراکم پیکسلی 538 پیکسل در هر اینچ را برای این گوشی به ارمغان آورده است. با توجه به نمایشگر تمام‌صفحه باکیفیت و همچنین اسپیکر استریو با کیفیت صدای قابل قبول، میت 20 پرو برای تماشای فایل‌های ویدئویی بسیار مناسب است. بریدگی صفحه‌نمایش در گوشی‌های هواوی دیگر قابلیت جدیدی نیست و تقریباً اکثر محصولات جدید هواوی از جمله پرچمدار، میان‌رده‌ها و بالارده‌ها دارای این ویژگی هستند. میت 20 پرو برخلاف گوشی‌هایی که به صفحه‌نمایش آمولد مجهز نیستند قابلیت پنهان‌سازی کامل ناچ و سیاهی یکدست را دارد. همچنین در زمان پنهان کردن بریدگی صفحه‌نمایش، اطلاعات موجود در گوشه‌های بالایی مثل ساعت، باتری و اعلان‌ها در نوار مشکی باقی می‌مانند. چرا که در صفحه‌نمایش‌های آمولد امکان روشن‌ ماندن پیکسل‌های سفید و خاموشی باقی پیکسل‌ها وجود دارد و همین مساله سبب زیبایی و کارایی بهتر نمایشگر میت 20 پرو با وجود بریدگی صفحه‌نمایش می‌شود. میت 20 پرو همانند گوشی‌های گلکسی سامسونگ دارای قابلیت Always on Display یا همان صفحه‌نمایش همیشه روشن است. با وجود این قابلیت می‌توانید ساعت، تاریخ و اعلان‌ها را روی صفحه‌نمایش حتی در حالت خاموش مشاهده کنید. این گزینه در صفحه‌ تنظیمات در قسمت Home Screen & Wallpaper قرار دارد.

چشم جهان‌بین

با معرفی هواوی پی 20 پرو، کمپانی چینی راه صدساله را یک‌شبه طی کرد. در حالی که سال‌های سال دو شرکت اپل و سامسونگ بر سر برتری دوربین با هم رقابت تنگاتنگی داشتند، شرکت هواوی طی همکاری موفق با شرکت لایکا تحول عظیمی در عرصه‌ دوربین موبایل ایجاد کرد که تعجب همگان را در پی داشت. پی 20 پرو با کسب بالاترین امتیاز در سایت معتبر DxOMark، یعنی امتیاز 109 پس از یک سال و با معرفی پرچمداران جدید اپل، سامسونگ و گوگل همچنان در صدر جدول برترین دوربین‌ گوشی‌های هوشمند قرار دارد. حالا هواوی همان ترکیب موفق را، با کمی تغییرات جزئی، به آخرین عضو خانواده میت آورده است. میت 20 پرو به دوربین اصلی با لنز واید 40 مگاپیکسلی و اندازه 17/1 اینچی و فاصله کانونی 27 میلی‌متری به ‌همراه گشودگی دریچه‌ دیافراگم 8/1 مجهز شده است. لنز مونوکروم موجود در پی 20 پرو اکنون جای خود را به دوربین دیگری با لنز اولتراواید 20 مگاپیکسلی با اندازه 27/1 اینچی و فاصله کانونی 16 میلی‌متری به همراه گشودگی دریچه‌ دیافراگم 2/2 داده است. لنز سوم نیز هشت مگاپیکسلی تله فوتو با اندازه 4/1 اینچی و فاصله‌ کانونی 80 میلی‌متری به‌ همراه گشودگی دریچه‌ دیافراگم 4/2 مجهز به زوم اپتیکال پنج برابری است. لنز جدید میت 20 پرو که جایگزین لنز سیاه‌سفید در پی 20 پرو شده دارای لرزش‌گیر الکترونیکی بر مبنای هوش ‌مصنوعی هواوی است که علاوه بر ثبت تصاویر با زاویه دید عریض، قابلیت ثبت تصاویر ماکرو از فاصله‌ 25 میلی‌متری را نیز دارد. نرم‌افزار دوربین نسبت به پی 20 پرو تغییرات زیادی را شاهد نبوده است.

اولین گزینه در منوی دوربین مربوط به عکاسی در حالت Aperture است. حالتی که برای عکاسی از سوژه با فاصله‌ دو متری تعبیه شده است که با بلور کردن محیط پشت سوژه، زیبایی خاصی به تصویر گرفته‌شده می‌بخشد. گزینه‌ بعدی در نرم‌افزار دوربین میت 20 پرو حالت تصویربرداری در شب یا همان Night mode است. در این حالت عکاسی با طولانی شدن اکسپوژر جزئیات و نور دریافتی از محیط افزایش می‌یابد و در نهایت شاهد تصویری شفاف با جزئیات بالا خواهید بود. نکته‌ مهم عکاسی در حالت شب ثابت نگه داشتن گوشی در حین ثبت تصویر است، در غیر این صورت نتیجه اصلاً چیز جالبی از آب درنمی‌آید. حالت سوم حالت پرتره یا عکاسی چهره است. در این حالت امکان تغییر افکت بوکه و قابلیت بیوتی با امکان تغییر سطح به همراه چند حالت استودیویی وجود دارد. دقت عمل دوربین میت 20 پرو در ایجاد افکت بوکه در حالت عکاسی پرتره بسیار جذاب، دقیق و مثال‌زدنی است. حالت بعدی حالت نرمال یا همان Photo است که با فعال کردن گزینه‌ Master AI از منوی تنظیمات، دوربین بیش‌ از 1500 سناریوی عکاسی و همچنین پنج هزار شیء را در 25 دسته مختلف شناسایی می‌کند؛ برای مثال وقتی دوربین را سمت چهره، ساختمان، متن، منظره و چیز‌هایی از این قبیل می‌گیرید به ‌ترتیب تنظیمات مربوط به همان حالت به‌ صورت خودکار روی دوربین اعمال می‌شود. برای درک بهتر این قابلیت و همچنین بررسی لنز دوم اولتراواید با حالت سوپرماکرو کافی‌ است دوربین گوشی را در فاصله دو سانتی‌متری از یک جسم قرار دهید. تصویر ابتدا تار و غیرواضح است. اما در عرض چند میلی‌ثانیه به‌ صورت خودکار تنظیمات عکاسی در حالت ماکرو فعال می‌شود و می‌توانید شاهد زیبایی نهفته در جزئیات محیط پیرامون خود شوید. در حالت ضبط ویدئو یا فیلمبرداری، به ‌لطف هوش ‌مصنوعی قابلیت‌های جذابی وجود دارد. برای مثال AI Colour قابلیت فیلمبرداری رنگی از موجود زنده در محیطی کاملاً سیاه‌سفید است که امکان خلق کلیپ‌های هنری را بسیار آسان کرده. یا گزینه‌ Background Blur امکان تشخیص سوژه و تار کردن محیط اطراف سوژه به صورت خودکار را دارد. همچنین قابلیت جذاب دیگری در محیط فیلمبرداری دوربین وجود دارد به نام AI Zoom. حین ضبط فیلم، عکس یک قفل باز روی سوژه‌های متحرک ظاهر می‌شود که با قفل کردن آن، حالتAI Zoom فعال شده دوربین و به‌ صورت خودکار هنگام ضبط ویدئو با توجه به حرکات سوژه روی آن زوم می‌کند. حالت عکاسی حرفه‌ای به‌ مانند گذشته میزان ایزو، سرعت شاتر، میزان نوردهی و فوکس دستی را ارائه می‌دهد. در منوی More امکاناتی از قبیل ضبط ویدئوی فوق‌آهسته با نرخ 960 فریم‌ بر ثانیه با کیفیت HD و همچنین امکان تغییر نرخ فیلمبرداری به 120 و 240 فریم بر ثانیه وجود دارد. در نهایت دوربین سلفی از یک لنز واید 24 مگاپیکسلی با اندازه 4/1 اینچی و فاصله‌ کانونی 26 میلی‌متری با گشودگی دریچه‌ دیافراگم 2.0 با قابلیت ثبت تصویر پرتره و ایجاد افکت بوکه به همراه قابلیت ثبت تصویر در حالت استودیویی یا Stage Lighting بهره می‌برد. عکاسی با دوربین جلویی در شب تعریف زیادی ندارد اما جز این مورد هیچ نکته‌ منفی‌ای در عکاسی با میت 20 پرو به چشم نمی‌خورد. شاید جذاب‌ترین قسمت عکاسی با میت 20 پرو قابلیت زوم سه برابری و زوم پنج برابری بدون افت کیفیت باشد. استفاده همزمان از زوم اپتیکال و زوم هیبریدی و هوش مصنوعی به میت 20 پرو این امکان را می‌دهد تا با تشخیص انواع سناریوها و انتخاب قاب حرفه‌ای با زوم بدون افت کیفیت تصاویر واقعاً زیبا و جذابی خلق کند.

احترام درخور مخاطب

میت 20 پرو مجهز به آخرین نسخه از سیستم‌عامل اندروید یعنی اندروید پای است که رابط کاربری اموشن مانند همیشه در گوشی‌های هواوی این سیستم‌عامل را همراهی می‌کند. هواوی همزمان با معرفی اندروید 9 برای میت 20 پرو، از EMUI نسخه 9 نیز رونمایی کرد. برخلاف کمپانی مدعی و قدرتمند کره‌ای، هواوی متعهد در بسته‌های نرم‌افزاری و پکیج‌های به‌روزرسانی همواره آخرین نسخه‌ها از رابط‌کاربری و سیستم‌عامل اندروید را برای پرچمدارانش فراهم می‌کند. نسخه‌ جدید رابط کاربری اموشن در ظاهر تغییرات زیادی شاهد نبوده اما در بطن خود شاهد تغییرات اساسی است. مهم‌ترین نکته در رابط کاربری EM نسخه 9، جمع‌وجور شدن منوی تنظیمات است. در نسخه‌های قبلی شلوغی و شلختگی در صفحه تنظیمات توی ذوق می‌زد و برای کاربر تازه‌کار ایجاد سردرگمی و آشفتگی می‌کرد. اما در نسخه‌ جدید تنظیمات اصلی و پرکاربرد در منوی تنظیمات آمده و تنظیمات ریز و غیرکاربردی و اضافی به زیرمنوها و صفحات داخلی انتقال پیدا کرده است.

هواوی در دل EMUI جدید تغییرات زیادی پدید آورده و گزینه‌های جذابی را برای کاربر آماده کرده است. یکی از جذاب‌ترین آنها اضافه شدن Gesture‌ها یا ژست‌های حرکتی مختلف با سرعت پاسخگویی بالاست. مهم‌ترین Gesture اضافه‌شده قابلیت استفاده از ژست‌های حرکتی به‌ جای استفاده از کلید سه‌تایی Navigation است. برای رفتن به Home یا صفحه‌ اصلی کافی است انگشت خود را از پایین صفحه رو به بالا بکشید. برای بازگشت به منوی قبل در هر قسمت کافی است انگشت خود را از راست یا چپ صفحه‌نمایش به سمت داخل بکشید. و برای رفتن به منوی برنامه‌های باز کافی است همان حرکت صفحه‌ Home را انجام دهید و فقط یک ثانیه انگشت خود را وسط صفحه نگه دارید. به این ترتیب با سوایپ کردن از گوشه‌های راست و چپ به منوی قبل می‌رسید. با سوایپ بالا به منوی هوم می‌روید و با سوایپ رو‌ به بالا و نگه ‌داشتن دست خود به منوی برنامه‌های باز می‌رسید. قابلیت دیگری که در ژست‌های حرکتی رابط کاربری جدید هواوی وجود دارد قابلیت ثبت اسکرین‌شات بلند از تمام صفحه است. حتماً می‌دانید که از مدت‌ها قبل در گوشی‌های هواوی با دو بار زدن روی صفحه‌ گوشی توسط بند انگشت می‌توانید از صفحه اسکرین‌شات بگیرید. اما اکنون نوع دیگری از اسکرین‌شات به این گوشی اضافه شده است که می‌تواند بسیار کاربردی باشد. اگر با بند انگشت خود شکل کلمه‌ S را روی صفحه‌نمایش بکشید، می‌توانید از صفحاتی که اسکرول می‌شوند اسکرین‌شات بلند بگیرید؛ برای مثال اگر یک سایت را روی گوشی خود باز کنید، احتمالاً باید دو یا سه بار به سمت بالا اسکرول کنید تا به انتهای سایت برسید. با این روش جدید می‌توانید از تمام محتویات این سایت در یک تصویر اسکرین‌شات داشته باشید. قابلیت کاربردی دیگری که در هواوی میت 20 پرو اضافه شده گزینه‌ Digital Balance در منوی اصلی تنظیمات است. با فعال کردن آن تمام مدتی که از گوشی استفاده می‌کنید توسط این برنامه رصد می‌شود. در پایان روز Digital Balance به شما می‌گوید چه ‌مدت در شبکه‌های اجتماعی بوده‌اید، چه‌ مدت با دوربین گوشی کار کرده‌اید، چه‌ مدت در منوی تنظیمات بوده‌اید یا فیلم تماشا کرده‌اید. در مجموع چند ساعت از کل روز خود را با گوشی سپری کرده‌اید و هر چند دقیقه یک بار گوشی خود را آن‌لاک کرده‌اید. قابلیت App Limit موجود در این برنامه به شما امکان می‌دهد تا به هر برنامه مدت‌زمانی را برای استفاده اختصاص دهید. مثلاً تعیین می‌کنید که برنامه اینستاگرام مجموعاً 40 دقیقه در طول یک روز قابل استفاده باشد. در نهایت با تمام شدن 40 دقیقه دیگر قادر به استفاده از اینستاگرام نیستید و به شما پیام می‌دهد فردا برگرد. یک برنامه کاملاً کاربردی و لازم برای اکثر افرادی که به استفاده از گوشی و مخصوصاً شبکه‌های اجتماعی اعتیاد بیش از حد پیدا کرده‌اند. موضوع دیگری که به‌ عنوان آخرین قابلیت در این بخش معرفی می‌کنیم اتصال گوشی به صفحه‌نمایش بزرگ‌تر مانند مانیتور یا تلویزیون است. سامسونگ سال‌های گذشته در این مورد پیشگام بوده و با معرفی دکس اختصاصی خود توانست نه تنها محتویات داخل گوشی را به صفحات بزرگ‌تر بکشاند بلکه سیستم‌عامل و برنامه‌های گوشی را نیز به تلویزیون و مانیتور بیاورد. اما هواوی با ابتکار و خلاقیت این حرکت سامسونگ را بهبود بخشید و ضمن اضافه کردن قابلیت Easy Projection بدون نیاز به وسیله‌ اضافه و پردردسری مانند دکس تنها از طریق وایرلس محتویات و سیستم‌عامل گوشی را به نمایشگر‌های بزرگ کشاند و با یک طراحی مشابه ویندوز، ما نظاره‌گر اندروید گوشی روی تلویزیون شدیم. در این حالت تمام صفحه‌نمایش گوشی تبدیل به تاچ‌پد می‌شود و مانند لپ‌تاپ می‌توانید با تمام برنامه‌ها با سایز بزرگ‌تر و دید وسیع‌تر کار کنید.

آسوده بخواب شهر در امن و امان است

هواوی با اضافه کردن قابلیت تشخیص چهره‌ سه‌بعدی ضعف پی 20 پرو در این بخش را جبران کرد. هواوی در آخرین سری از خانواده پی با استفاده از دوربین جلو اقدام به باز کردن قفل گوشی می‌کرد. با اینکه از لحاظ سرعت بسیار سریع عمل می‌کرد اما فاقد امنیت لازم و کافی بود. اما این ‌بار در میت 20 پرو با استفاده از دو سنسور و پرتو مادون قرمز موجود در ناچ بالای صفحه، بعد از گرفتن اسکن سه‌بعدی از زوایای مختلف چهره‌ کاربر، اقدام به باز کردن قفل گوشی می‌کند تا هم سرعت و هم امنیت در اختیار کاربر باشد. علاوه بر این هواوی از سنسور اثر انگشت داخل نمایشگر نیز استفاده کرده تا علاوه بر افزایش امنیت گوشی، رویای دیرینه فیلم‌های علمی‌تخیلی هالیوود را به واقعیت تبدیل کند. اگرچه هواوی برای اولین بار در میت پورش دیزاین از این قابلیت استفاده کرده بود اما انگار هنوز از این قابلیت مطمئن نبود و برای اطمینان بیشتر حسگر فیزیکی اثر انگشت همچنان در پشت گوشی وجود داشت. اما این ‌بار با اطمینان کامل از عملکرد این قابلیت جذاب، بدون وجود حسگر فیزیکی و در عین حفظ یکپارچگی پنل جلویی و پشتی از حسگر اثر انگشت داخل نمایشگر استفاده کرده است. برای گم‌ نکردن محل ثبت اثر انگشت تنها کافی‌ است یک بار روی صفحه گوشی ضربه بزنید یا فقط گوشی را از روی زمین بردارید. علامت اثر انگشت روی صفحه ظاهر می‌شود و با تشخیص سریع قفل گوشی بازمی‌گردد.
از سری قابلیت‌هایی که با وجود اسکن سه‌بعدی چهره و اثر انگشت درون نمایشگر در گوشی میت 20 پرو وجود دارد می‌توان به قابلیت app lock و private space اشاره کرد. با گزینه‌ اول می‌توانید از طریق اطلاعات بایومتریک خود برنامه‌های کاربردی، مهم یا شخصی‌تان را قفل کنید و با استفاده از گزینه‌ دوم می‌توانید با اختصاص یک اثر انگشت یا پسورد جداگانه وارد محیطی کاملاً خصوصی شوید که نصب برنامه‌های جداگانه و ذخیره فایل‌های جداگانه بدون اینکه کسی از وجود آن محیط باخبر باشد از اصلی‌ترین قابلیت‌هایش به‌ شمار می‌آید.

جان سخت 20

فلز آلومینیوم و شیشه‌ هاشوردار ضدخش به ‌همراه آخرین دستاورد گوریلا گلس مانند جلیقه‌ ضدگلوله از بدنه‌ میت 20 پرو محافظت می‌کنند. اما همان‌طور که سلامت جسم مهم است سلامت روح نیز اهمیت ویژه‌ای دارد. هواوی علاوه بر اینکه بدنه‌ میت 20 پرو را محکم و قوی ساخته در قلب این فبلت جان‌سخت آخرین تکنولوژی خود یعنی پردازنده هفت نانومتری کرین 980 را قرار داده است تا در کنار واحد پردازش عصبی دوگانه از درون این غول تکنولوژی محافظت کنند. پردازنده‌ هشت هسته‌ای کرین 980 اولین پردازنده هفت نانومتری معرفی‌شده دنیاست که به دو هسته Cortex-A76 با فرکانس 60/2 گیگاهرتز و دو هسته Cortex-A76 با فرکانس 92/1 گیگاهرتز و چهار هسته Cortex-A55 با فرکانس 80/1 گیگاهرتز مجهز شده است. دو هسته اول برای انجام فعالیت‌های فوق سنگین در بازه‌های زمانی کوتاه فعال می‌شود. دو هسته‌ بعدی برای عملکرد مناسب دستگاه در بازه‌های طولانی‌مدت و چهار هسته بعدی برای انجام کارهای سبک و روزمره مورد استفاده قرار می‌گیرند. به همین دلیل کرین 980 با صرفه‌جویی و استفاده بهینه از هسته‌ها راندمان و کارایی دستگاه را بالاتر می‌برد.
اما هواوی یک باتری 4200 میلی‌آمپر ساعتی با ظرفیت 04/16 وات ساعت در میت 20 پرو کار گذاشته که به‌ لطف همراهی پردازنده نسل جدید عملکرد فوق‌العاده‌ای از خود نشان داده است. به ‌طور متوسط با انجام کار‌های روزمره باتری گوشی تا سه روز دوام می‌آورد و با تماشای کامل فیلم یا اجرای بازی‌های سنگین به مدت طولانی در بدترین حالت تا یک روز بعد می‌توانید از گوشی استفاده کنید.
هواوی در این قسمت نیز چند شگفتی به ارمغان آورده. هواوی از فناوری SuperCharge در میت 20 پرو استفاده کرده است که با شارژر فوق‌العاده‌ 40 واتی تنها در 15 دقیقه به شارژ 50 درصد می‌رسد! با نیم ساعت شارژ، باتری گوشی شما 70 درصد شارژ دارد و تنها در یک ساعت باتری 4200 میلی‌آمپری از صفر تا صد پر می‌شود. میت 20 پرو این قابلیت را دارد تا به ‌عنوان پاوربانک دیگر گوشی‌هایی را که از کمبود شارژ رنج می‌برند برای استفاده‌های ضروری شارژ کند. برای استفاده از این قابلیت پس از فعال کردن گزینه مورد نظر در صفحه‌ تنظیمات باتری، کافی‌ است گوشی هوشمندی را که به فناوری شارژ بی‌سیم مجهز است بر پشت این گوشی سوار کنید تا میت 20 پرو کمبود ظرفیت باتری گوشی‌‌های دیگر را بر دوش بکشد.

جمع‌بندی

به ‌عنوان نکته‌ پایانی میت 20 پرو یکی از قوی‌ترین، زیباترین و کامل‌ترین گوشی‌های هوشمند دنیا تا به امروز است که از هر لحاظ می‌تواند بهترین انتخاب برای کاربران حرفه‌ای، مدیران، گیمرها، عکاس‌ها و حتی کاربران عادی باشد. تنها ایراد موجود در این گوشی که در طول مدت استفاده مشاهده کردیم هنگ کردن گالری تصاویر آن هم تنها دو بار بود که با در نظر گرفتن مدت‌زمان استفاده‌‌ ما از این گوشی ایراد ناچیزی به‌ حساب می‌آید. اما به هر حال از این گوشی قدرتمند با این پردازنده قوی چنین اتفاقی دور از انتظار بود. در نهایت اگر این مشکل جدی باشد و برای کاربران دیگر نیز اتفاق بیفتد، با یک به‌روزرسانی کوچک می‌توان آن را برطرف کرد. میت 20 پرو بدون شک یکی از قوی‌ترین گوشی‌های هوشمند دنیاست و به ‌طور حتم یکی از اولین پیشنهادهای ما برای خرید گوشی هوشمند به دیگران خواهد بود. میت 20 پرو هنوز وارد بازار ایران نشده اما با توجه به قیمت هزار یورویی، به ‌احتمال زیاد با قیمت ماورایی وارد بازار خواهد شد.

این مطلب در شماره ۶۴ پیوست منتشر شده است.

ماهنامه ۶۴ پیوست
دانلود نسخه PDF
http://pvst.ir/a1
امید اعظمیعضو تحریریه

شاید هیچ‌وقت صفت ماجراجو را در توصیف خودم به‌کار نبرده‌ باشم. اما وقتی به مسیری که آمدم نگاه می‌کنم، چیزی جز ماجراجویی نمی‌بینم. از تحصیل در رشته مهندسی نرم‌افزار و یک سال تجربه برنامه‌نویسی گرفته تا تجربه برگزاری استارت‌آپ ویکند بیرجند و سه سال مدیا مانیتورینگ در حوزه روابط‌عمومی و حالا تجربه جدیدی در پیوست و حوزه خبرنگاری. اما برای من ارزشمند‌تر از هر تجربه‌ای، دوستان خوبی بودند که در این مسیر پیدا کردم.

تمام مقالات

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو