اسنپپی پس از رای شورای رقابت درخواست تجدیدنظر داده و در بیانیهای اعلام کرده است:…
۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴
پلتفرم کیبُرد توسعه پیدا میکند. دبیر رویداد کیبُرد گفت که فاز جدیدی از برنامههای واحد دانشآموزی آکادمی همراه، با محورهای بازیسازی، هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء ایجاد میشود.
به گزارش روابط عمومی همراه اول، آیین اختتامیه رویداد ملی کیبُرد با موضوع هوش مصنوعی برگزار شد. این مراسم پایانبخش مسیری یکساله در شناسایی، آموزش و رقابت میان استعدادهای دانشآموزی کشور در حوزه هوشمصنوعی بود که به همت مرکز آکادمی همراه اول و با حمایت کامل این مجموعه شکل گرفت.
علیاکبر حکمتیکیا، رئیس مرکز آکادمی همراه اول گفت: مهمترین ویژگی ۲۳ دانشآموز منتخب این رویداد، تلاش و پشتکار آنها است.
میثم شوقی، دبیر رویداد ملی کیبُرد ادامه داد: دانشآموزان نخبه بیشماری در سراسر کشور وجود دارند که باید مورد حمایت و آموزش قرار بگیرند.
محمود امانی، دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش نیز گفت: در زمینه هوش مصنوعی نمیخواهیم ایران صرفاً مصرفکننده این فناوری باشد، بلکه میخواهیم در مرکز دایره هوش مصنوعی بایستیم. رویداد کیبُرد به خوبی توانسته در زمینه توانمندسازی دانشآموزان عمل کرده و داوران این رویداد از میزان سطح علمی پروژهها و فعالیتهای دانشآموزان شگفتزده شدهاند. شبکهسازی و تیمسازی میان دانشآموزان هم از دیگر اتفاقات برجستهای است که در رویداد کیبُرد اتفاق افتاده و تیمسازی میان دانشآموزان موجب رشد جمعی آنان خواهد شد.
امانی در ادامه «همراه اول» را پیشتاز در ورود به حوزههای فناوریمحور مانند هوش مصنوعی قلمداد کرد و از برنامههای وزارت آموزش و پرورش برای آموزش هوش مصنوعی به یک تا سه میلیون دانشآموز و ۱۰۰ هزار معلم در سراسر کشور سخن گفت.
مصطفی آذرکیش، معاون وزیر آموزش و پرورش هم در بخشی از مراسم اختتامیه ضمن اشاره به لزوم استعدادیابی دانشآموزان و معرفی آنان به جامعه، به برنامههای متنوع وزارت آموزش و پرورش درخصوص آموزش حوزه هوش مصنوعی برای دانشآموزان پرداخت.
او در ادامه بر لزوم ایجاد رشتههای جدید آموزشی در حوزه هوش مصنوعی برای دانشآموزان و همراه شدن با فناوریهای روز دنیا از جمله هوش مصنوعی تأکید کرد. معاون وزیر آموزش و پرورش همچنین از دایر شدن دبیرخانه و کارگروه هوش مصنوعی در وزارت آموزش و پرورش خبر داد.
دکتر آذرکیش در پایان بر لزوم آمادهسازی ۵۰۰ هزار نیروی کار برای فعالیت در حوزه «اقتصاد دیجیتال» تاکید کرد.
در ادامه مراسم، تیمها و دانشآموزان برگزیده در دو محور اصلی «پردازش تصویر» و «پردازش متن» به همراه برگزیدگان سه محور جانبی شامل «ارائه ایده نوآورانه»، «ساخت محصول نوآورانه» و «تولید محتوا با ابزارهای هوش مصنوعی» معرفی شدند.
به تیمها و دانشآموزان منتخب در شاخههای تخصصی یاد شده، جوایز نقدی به ارزش مجموعاً ۲۰۰ میلیون تومان اهدا شد.
دبیر رویداد کیبُرد، با اعلام آغاز فاز جدیدی از برنامههای واحد دانشآموزی آکادمی همراه، از برگزاری رویداد سهگانه کیبُرد با محورهای بازیسازی، هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء خبر داد. او گفت: به زودی شاهد توسعه پلتفرم کیبُرد خواهیم بود. رویداد بعدی که به زودی در تابستان سال جاری برگزار میشود، همزمان شاهد برگزاری رویداد با سه موضوع به صورت همزمان خواهیم بود که برگزاری این رویداد در چنین گستردگی در سطح ملی، کمنظیر محسوب میشود.
رویداد ملی کیبُرد که بهمنظور شناسایی و پرورش استعدادهای دانشآموزی در حوزه هوش مصنوعی طراحی شده، در سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۴ با ثبتنام قریب به ۱۳ هزار دانشآموز از ۶۶۵ شهر کشور آغاز شد. پس از یک مسیر آموزشی چندماهه و رقابتهای علمی–مهارتی، ۲۲۰ نفر به مرحله رقابتی و در نهایت ۲۳ دانشآموز به عنوان برترینهای کشور در محورهای اصلی مسابقه به بوتکمپ نهایی راه یافتند.
این بوتکمپ چهارروزه از ۱۷ تا ۲۰ اردیبهشت با حمایت مالی همراه اول و با اسکان شرکتکنندگان در اردوگاه اقامتی-تفریحی شهید باهنر تهران برگزار شد.
دانشآموزان شرکتکننده در بوتکمپ کیبُرد، از مرکز مانیتورینگ همراه اول و شرکتهای فعال حوزه فناوری بازدید کردند و در ادامه بوتکمپ، با حضور در مرکز نوآوری دانشگاه شهید بهشتی، در پنلهای تخصصی آموزشی شرکت کرده و پروژههایشان را به تیم داوری سرشناس این بوتکمپ، ارائه داده و از نظرات تخصصی آنها استفاده کردند.