نبرد میلیاردرها در فضا: پرتاب ماهورههای اینترنتی جف بزوس به تاخیر افتاد
جف بزوس، بنیانگذار آمازون و ایلان ماسک، مدیرعامل تسلا و بنیانگذار اسپیسایکس، که در سالهای…
۲۱ فروردین ۱۴۰۴
۲۳ فروردین ۱۴۰۴
زمان مطالعه : ۴ دقیقه
هسته شبکه سیمکارتهای هوشمند شاتل موبایل بهروزرسانی میشود. این بهروزرسانی با هدف ارتقای کیفیت و تجربه مشترکین مخصوصاً در حوزه دسترسی به خدمات نسل پنجم تلفن همراه (5G) انجام میشود.
به گزارش پیوست، آرش کریمبیگی، مدیرعامل شاتل موبایل در نشست خبری این اپراتور گفت: بهروزرسانی و ارتقای فنی هسته شبکه هوشمند شاتل موبایل، باعث ایجاد تجربه و ارائه نسل جدیدی از هوشمندی و بهبود کیفیت برای مشترکین قدیمی و جدید سیمکارتهای هوشمند شاتل موبایل شده است. رشد کیفیت باعث میشود استفاده از خدمات 5G برای مشترکین بهتر باشد.
به گفته کریمبیگی، در این بهروزرسانی، مشترکین نیاز به تغییر سیمکارت یا خدمات نرمافزاری ندارند. نتایج این بهروزرسانی، ارائه اینترنت با سرعت بالاتر و بهبود قابل توجه در کیفیت خدمات ارتباطی است.
مدیرعامل شاتل موبایل تاکید کرد که تغییر دستی شبکه رادیویی میزبان از طریق سه کانال کد دستوری #۸*۱*، سیستم مدیریت حساب اینترنت و اپلیکیشن «شاتل موبایل من» با این بهروزرسانی ممکن شده است.
کریمبیگی تاکید کرد: متوسط شیب رشد سالانه سرانه مصرف دیتا از سال ۱۳۹۷ تا پایان سال ۱۴۰۳ در شبکه شاتل موبایل ۱۴۱ درصد و متوسط روند رشد سالانه مصرف دیتا در همین زمان ۲۳۸ درصد است. همچنین متوسط روند رشد سالانه مصرف مکالمه شاتل موبایل در این سالها ۱۳۴ درصد و روند رشد سالانه تعداد مشترکین ۱۵۸ درصد بوده است.
طبق گفته کریمبیگی، کانالهای فروش و ارائه خدمات سیمکارت شاتل موبایل از طریق سه سرویس سنتر اختصاصی، ۳۱ توزیعکننده استانی، ۱۶ توزیعکننده کشوری، ۵ هزار و ۹۱۰ نماینده فروش حضوری، ۱۷۳ نماینده انحصاری، فروش و خدمات غیرحضوری تلفنی و غیره فراهم است. سیمکارت هوشمند شاتل موبایل با امکان اتصال به هر سه اپراتور کشور، گستردهترین پوشش دسترسی پذیری به خدمات تلفن همراه در کشور را ایجاد کرده و اکنون در هزار و ۴۳۳ شهر و بیش از ۴۷ هزار روستا و بیش از ۸۲ هزار کیلومتر جاده اصلی و فرعی، بیش از ۹۶.۹ درصد از جمعیت کشور را تحت پوشش دارد.
او با اشاره به برنامههایی که این اپراتور در آینده دارد توضیح داد: در تلاش هستیم ESIM را به بازار ارائه دهیم؛ گام اول بحث فنی است و گام دوم همکاری با تولیدکنندگان موبایل در دنیا است که در این خصوص نیاز به ارتباط بینالمللی داریم. علیرغم اینکه گفته میشود صنعت تلکام از تحریمها خارج است، اما در عمل اینگونه نیست.
کریمبیگی ادامه داد: همچنین در تلاش هستیم خدمات Volte را نیز ارائه دهیم؛ این خدمت در ساختار فعلی سرعت شمارهگیری را ممکن میکند و درحال تلاش هستیم. همچنین فاز دوم FMC، پیامک امن، صادرات فناوری، اجرای فاز بعدی سیمکارت هوشمند و عرضه تجاری ترابردپذیری شماره تلفن همراه را از برنامههای آینده این اپراتور تلفن همراه است.
مدیرعامل شاتل درباره چالشهای صنعت ارتباطات گفت: نبود افزایش تعرفه مصرف دیتا، مکالمه و پیامک از سوی سازمان تنظیم مقررات رادیویی کشور متناسب با نرخ تورم و اثر آن روی رقابت، کیفیت خدمات و توسعه پوشش و فناوری از چالشهای این حوزه است. همچنین چالش تامین و انتقال ارز، مهاجرت نیروی انسانی و محدودیت بازار نیروی انسانی متخصص و افزایش قیمت مودم و تجهیزات در بازار انحصاری به بهانه حمایت از تولید داخل و تحریم، از دیگر چالشهایی است که بازیگران صنعت ارتباطات در ایران با آن مواجه هستند.
به گفته او، فیلترینگ و ناامنی حاصل از فیلترشکنهای ناامن و با رفتار ترافیکی غیراستاندارد، زیان ناشی از تعرفه نیمبها و تقلبهای مرتبط با آن، تحریمهای خارجی به ویژه در حوزه رومینگ بینالملل، GSMA، چالشهای تامین و خرید تجهیزات و خدمات از تامینکنندگان اصلی و ناترازی انرژی و قطع مکرر برق و اثر آن در خدمات ارتباطی را از دیگر چالشهایی صنعت ارتباطات هستند.
کریمبیگی در نهایت امکان ارائه اپلتهای اختصاصی و امن بانکی روی سیستم عامل سیمکارت و مستقل از سیستم عامل گوشی با قابلیت مدیریت و بهروزرسانی از راه دور، ارائه خدمات شبکه امن اختصاصی (APN)، ابر امن اختصاصی همگرای شبکه ارتباطی ثابت و سیار و سیمکارت با IP ثابت را با پوشش گستردهتر، دیتای سریعتر و 5G گستردهتر و امکان مدیریت بهتر شبکه رادیویی میزبان برای مشترکین سازمانی را از نتایج این بهروزرسانی برای بهبود تجربه مشترکین راهکارهای ارتباطی سازمانی شاتل موبایل توصیف کرد.