skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

سازمان غذا و دارو وعده شفاف‌سازی سامانه‌ سلامت را داد

سمانه سمیع تحریریه

۲۹ بهمن ۱۴۰۳

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

مهدی خدادادی، رئیس کمیسیون سلامت دیجیتال سازمان نظام صنفی اعلام کرد که سازمان غذا و دارو وعده شفاف‌سازی سامانه سلامت را داده است. این موضوع در حالی مطرح می‌شود که به نظر می‌رسد همکاری مثبت تیم جدید سازمان غذا و دارو  با بخش خصوصی همچنان ادامه دارد.

به گزارش پیوست مهدی خدادادی مدیرعامل دکترساینا و رئیس کمیسیون سلامت دیجیتال سازمان نظام صنفی درباره جلسه‌ای که کمیسیون سلامت دیجیتال بیست و هشتم بهمن ماه با سازمان غذا و دارو داشته است می‌گوید: رویکرد نامناسبی در دوره قبل نسبت به پلتفرم‌های سلامت دیجیتال وجود داشت، حتی نگاه بالا به پایین به بخش خصوصی به خوبی مشهود بود و سازمان غذا و دارو یا در جلسات شرکت نمی‌کردند یا نظر بخش خصوصی را نمی‌خواستند. اصلا روال به شکلی پیش رفت که ضوابط فنی که طبق تبصره یک ماده ۲ دستور العمل ابلاغی باید تهیه می‌شد، زمانی که آماده و نوشته شد مجلس هم از آن ایراد گرفت و آیین‌نامه با آن ضوابط قبلی باطل شد.

خدادادی ادامه می‌دهد: اما خوشبختانه تیم جدید سازمان غذا و دارو در جلسه یکم بهمن ماه رویکردی کاملا متفاوت داشتند. دوستان جدید ما در سازمان غذا و دارو به ریاست آقای مقدم که از سمت رئیس سازمان غذا و دارو به عنوان  مشاور و مسئول انتخاب شدند به شدت پیگیر به نتیجه رساندن این جلسات هستند و در  تقریبا یک ماه گذشته با رویکرد خوبشان نکات فنی مهمی را مطرح کردند. ضمنا خودشان هم قبول داشتند که در دوره قبلی اتفاقات خوبی در حوزه سلامت دیجیتال رخ نداده است و نظرشان این بود که کار با بخش خصوصی پیش برود تا  به سرانجام خوبی برسد.

طبق گفته خدادای  یک سری نقطه نظرات که در جلسه یکم بهمن ماه مطح شده بود، حالا در حال پیگیری است. او در این باره می‌گوید: این بار همراهی با بخش خصوصی کاملا مشهود است، اصلا جلسه یکم بهمن توسط کمیسیون سلامت دیجیتال سازمان نظام صنفی تشکیل شده بود و از بخش خصوصی پلتفرم‌های مهمی مثل دیجی‌کالا، اسنپ، تپسی، خانومی، دکتر ساینا، دکتردکتر، پزشکت، اسنپ دکتر حضور داشتند همه دوستان نظر خود را دادند و نظرات جمع‌بندی شد و به سمع و نظر ایشان رسید.

او ادامه می‌دهد: در هفته گذشته وزارت ارتباطات نامه‌ای را ارسال کرد که مربوط به دستورالعملی بود که پیش‌تر در تاریخ ۸ اردیبهشت توسط وزیر ارتباطات و وزیر بهداشت ابلاغ شده و به امضای هر دو وزیر رسیده بود. بر اساس این دستورالعمل، اجرای آن باید با همکاری و مشارکت وزارت ارتباطات به نمایندگی از سازمان فناوری اطلاعات و همچنین سازمان غذا و دارو به نمایندگی از وزارت بهداشت پیش برود. به همین خاطر هم جلسه‌ای در ۲۸ بهمن ترتیب دادند و یک سری نکات و موارد مطرح شد که خوشبختانه همچنان آقای مقدم به نمایندگی از سازمان غذا و دارو  نگاه باز و خوبی به مسئله داشتند.

خدادادی توضیح می‌دهد: فقط دغدغه و نگرانی که برای ما ایجاد شد این بود که دوستان در حال توسعه سامانه‌ای هستند و ما یک مقداری نسبت به سامانه‌ها نگرانیم. البته این مورد از مواردی است که قرار شده آن را برایمان تشریح کنند که این سامانه چه کار خواهد کرد و با رویی باز و نگاه بسیط قرار شد یازده اسفند ماه جلسه‌ای داشته باشیم و آن پیش‌نویس اولیه و گردش‌کار را  ارائه دهند.  واقعیت این است که تا حالا و در گفت‌وگوها جلسات تیم جدید خیلی همراه و همگام بوده‌اند. باید جلوتر برویم و ببینیم در ادامه مسیر چه میزان همسویی وجود دارد.

https://pvst.ir/kcc
سمانه سمیعتحریریه

    همه‌چیز از یک مطلب به اسم «اسپایدرزن» که در دوره ارشدم نوشته بودم شروع شد. درحالی که ۱۰ سال کارمند آژانس هواپیمایی بودم در همان روزها احساس کردم چقدر نوشتن را دوست دارم. از دی ۹۸ با کار در آژانس روابط عمومی پرسش و تولید محتوا شروع کردم. بعد از مدتی نوشتن بخش شرکت‌گردی پیوست را به عهده گرفتم و حالا خبرنگار ثابت پیوستم و دقیقا اینجا و در همین نقطه احساس می‌کنم از اینکه به پیوست، پیوستم خوشحالم.

    تمام مقالات

    0 نظر

    ارسال دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    *

    برای بوکمارک این نوشته
    Back To Top
    جستجو