سند سیاستها و الزامات تعرفهگذاری شبکه و تسهیم درآمد محتوا اصلاح شد
سند سیاستها و الزامات تعرفهگذاری شبکه و تسهیم درآمد محتوا در جلسه شورای عالی فضای…
۲۳ بهمن ۱۴۰۳
۲۳ بهمن ۱۴۰۳
زمان مطالعه : ۴ دقیقه
اعضای جدید هیات مدیره اتحادیه کشوری کسبوکارهای مجازی، ساماندهی پلتفرمهای طلای آنلاین، ایجاد کارگروههای تخصصی و بررسی مجوزهای دوره گذشته، را در اولویتهای خود قرار دادهاند و به نظر میرسد آنها پس از سالها چالش و تاخیر در برگزاری انتخابات، قصد دارند با بررسی دقیق عملکرد دوره گذشته، رسیدگی به تخلفات و ایجاد کارگروههای تخصصی، اتحادیه را به خانهای امن برای کسبوکارهای این حوزه تبدیل کنند.
به گزارش پیوست، تکلیف انتخابات اتحادیه کشوری کسبوکارهای مجازی با تاخیری سهساله و دوبار به حد نصاب نرسیدن آن، بالاخره در پانزدهم بهمن ماه مشخص شد. این انتخابات در دور سوم به صورت آنلاین و حضوری برگزار شد و هیات مدیره و بازرس این اتحادیه مشخص شدند.
در این انتخابات از ۷۳۷۶ عضو، ۲۰۶۱ نفر رای داده و کل آرا ثبت شده ۲۰۳۹ رای بوده است و این یعنی تنها ۲۸ درصد افراد واجد شرایط در انتخابات اتحادیه کسب و کارهای مجازی شرکت کردند و به این ترتیب رضا الفتنسب، پشوتن پورپزشک، رزا مجتهدزاده، صادق محمدی، محمدجواد رعیت، فرزانهالسادات امامی، رضا جوکار به عنوان اعضای هیات مدیره این اتحادیه انتخاب شدند.
اتحادیه پرحاشیه کسب و کارهای مجازی حالا پس از هفت سال فعالیت دومین دوره انتخابات خود را تجربه کرده و اکنون به نظر میرسد این اتحادیه به سختی متحد شده در ماههای پایانی سال میخواهد بتواند آغاز مناسبی را برای کار اتحادیه رقم بزند.
رزا مجتهدزاده مدیرعامل شرکت تحقیقات بازاریابی آمارگران تفکر ایدهآل و عضو هیات مدیره اتحادیه کسب و کارهای مجازی درباره برنامههای آینده اتحادیه و اولویت آن به پیوست میگوید: به واقع هدف شخصی من از حضور در اتحادیه مشارکت پویا و در راستای جلوگیری از انحلال اتحادیه بود که در این مسیر بتوانیم مشکلات کسب و کارها را کمتر کنیم.
مجتهدزاده ادامه میدهد: گرچه هنوز درگیر دریافت اعتبارنامههایمان هستیم اما در همین مدت در ارتباط نزدیک با اعضا بودهام. فکر میکنم اولین اولویت ما باید تبدیل کردن اتحادیه به خانه امن اعضا باشد که از لحاظ خود بیزینسی برای اتحادیه و هم مشتریان مفید فایده واقع شود. در حقیقت اتحادیه در سالهای اخیر عملکرد خود را از دست داده بود و تخلفاتی در این مدت در اتحادیه صورت گرفته بود که باید به ترتیب اولویت آنها را برطرف کنیم.
او توضیح میدهد: عضو کمیسیون توسعه تجارت الکترونیکی هم هستم و حمید توفیقی سرپرست مرکز توسعه تجارت الکترونیکی هم در تمام جلسات دغدغه کسب و کارهای طلا را دارند. صدور مجوز خریدوفروش آنلاین طلا از سیزدهم بهمن ماه به صورت موقت و به مدت ۵۰ روز متوقف شده و این اقدام گامی درست در جهت بهروزرسانی ضوابط و ساماندهی این حوزه است که نیاز به بازبینی دارند. ما هم در اتحادیه به شدت پیگیر مسایل این حوزه هستیم.
صادق محمدی مدیرعامل «مدیانا» ودیگر عضو اتحادیه کسب و کارهای مجازی هم در این باره به پیوست میگوید: به نظرم اولین کار تیم جدید اتحادیه کسب و کارهای مجازی باید بررسی عملکرد دوره گذشته و مروری بر آنچه رخ داده است، باشد. اصلا بررسی کنیم مجوزهایی که داده شده بر چه اساس بوده، نامههای ورودی و خروجی اتحادیه را بررسی کنیم، بررسی عملکرد اوضاع مالی، جوازها هم از دیگر موضوعات قابل پیگیری ما در اتحادیه خواهد بود.
محمدی اضافه میکند: بخش دیگری از فعالیتهای ما بررسی چالشهای روز کسب و کارهاست. موضوعاتی مثل پلتفرمهای طلا و هر آنچه کسب و کارهای فناور از ما انتظار دارند. در واقع از اتحادیه انتظار میرود که بتواند آنها را تحلیل کند و راهکار ارائه دهد. موضوعات پلتفرمهای طلا از سال ۹۸ تقریبا رها شده مانده بود اما حالا تبدیل به چالش روز شده و ما باید به فکر حل آنها باشیم. البته ساختار کمیسیونها و کارگروهها، کمیسیونهای تخصصی هم نیاز به یک بازبینی جدی دارند. چون تنوع بیزینسهای آنلاین بیشتر شده است و نیاز به کارگروههای تخصصی به شدت احساس میشود. همه اینها بخشی از مقدمات فعالیتهای ماست.
رضا الفت نسب عضو هیات مدیره اتحادیه کسبوکارهای مجازی هم در این باره میگوید: در حال حاضر منتظر دریافت اعتبارنامههایمان هستیم و به دنبال گفتوگو با سایر اعضای ۷ نفره هیات مدیره هستیم. اما به طور حتم کسب و کارهای روز و رسیدگی به وضعیت پلتفرمهای طلای آنلاین در اولویتهای ما قرار دارند.