skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

داده‌های قابل اتکا، معیار ارزش‌گذاری پلتفرم‌های سلامت دیجیتال است

سمانه سمیع تحریریه

۲۶ آذر ۱۴۰۳

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

جمع‌آوری داده‌ها و ایجاد ارزش افزوده توسط آنها معیار اصلی ارزش‌گذاری پلتفرم‌های سلامت دیجیتالی است. این اعتقاد ژوبین‌ علاقبند مدیرعامل گروه سرمایه‌گذاری لیان است. او عامل اصلی ارزشمند شدن استارت‌آپ‌های حوزه سلامت دیجیتال را در داده‌های جامع و قابل اتکا و استفاده از فناوری‌های هوش مصنوعی برای تحلیل و ایجاد ارزش افزوده روی آنها می‌داند.

به گزارش پیوست، ژوبین علاقبند مدیرعامل لیان کپیتال در سمینار سلامت روان الکترونیک دانشگاه شهید بهشتی در ارائه‌ای به بیان وضعیت سرمایه‌گذاری در حوزه سلامت دیجیتال در کشور پرداخت و گفت: کرونا به رشد حوزه سلامت دیجیتال در ایران و جهان کمک زیادی کرد. اما به واقع رشد و توسعه حوزه سلامت دیجیتالی در کل جهان از سایر حوزه‌ها کم‌تر است و در ایران این شرایط کمتر هم هست.

علاقبند در ادامه به تفاوت شرایط سرمایه‌گذاری در ایران و جهان اشاره کرد و توضیح داد: میزان ارزش‌گذاری استارت‌آپ‌ها در ایران به دلیل شرایط اقتصادی بسیار متفاوت از سایر کشورهاست. برای مثال دیجی‌کالا و اسنپ اگر در کشوری دیگر ارزش‌گذاری می‌شدند ارزش واقعی آنها مشخص می‌شد. اما در حقیقت آنچه پلتفرم‌ها را میلیارد دلاری و ارزشمند می‌کند میزان دیتا و جمع‌آوری آن است. اگر علاوه بر آن توسط هوش مصنوعی و تکنولوژی‌ها ارزش افزوده‌ای بر آن اضافه کنند ارزش بسیار بیشتری هم پیدا می‌کنند. در حوزه سلامت دیجیتال این هوشمندی جدا از بحث درمان به سایر صنایع مثل صنعت بیمه و حتی فین‌تک‌ها کمک می‌کند.

طبق گفته علاقبند در حال‌حاضر سلامت دیجیتال در جهان بر پایه پیشگیری رفته است و شخصی‌سازی اطلاعات بیماران از الزامات مهم در این حوزه است.

او در ادامه‌ به سهم قابل توجه روان‌پزشکی در ویزیت آنلاین هم اشاره کرد و گفت: هرگز کسی نمی‌تواند با تکنولوژی و با آسایش ایجاد شده توسط آن مقابله کند. گرچه فضای سرمایه‌گذاری در ایران کمتر از فاجعه نیست اما اتصال دانشگاه به بازار می‌تواند به رفع این چالش کمک کند و این شرکت‌های سرمایه‌گذار هستند که می‌توانند این کار را انجام دهند.

در ادامه این رویداد اساتید و دانشجویان حوزه روان‌پزشکی به نقش فناوری‌ها در سلامت روان پرداختند و همچنان نقش انسانی را پراهمیت‌ترین بخش در روان‌پزشکی اعلام کردند.

آنها در ادامه از هوش مصنوعی مسئولیت‌پذیر و توجه به پروتکل‌های انسانی در درمان روان افراد صحبت کرده و تاکید کردند همیشه هم  AI قابل اتکا نیست. آنها با مثال‌هایی از توصیه‌های اشتباه‌ چت‌بات‌ها در زمینه خودکشی از بالغ نشدن این حوزه و اهمیت نقش انسانی سخن گفتند.

آنها در نهایت استفاده از خدمات آنلاین،اینترنت، اسمارت‌فون‌ها و گجت‌های هوشمند را جزو ابزارهایی معرفی کردند که  در کاهش هزینه‌های درمانی و تنوع راهکارهای درمانی نقش بسیار خوبی ایفا کرده‌اند.

 

https://pvst.ir/jrr
سمانه سمیعتحریریه

    همه‌چیز از یک مطلب به اسم «اسپایدرزن» که در دوره ارشدم نوشته بودم شروع شد. درحالی که ۱۰ سال کارمند آژانس هواپیمایی بودم در همان روزها احساس کردم چقدر نوشتن را دوست دارم. از دی ۹۸ با کار در آژانس روابط عمومی پرسش و تولید محتوا شروع کردم. بعد از مدتی نوشتن بخش شرکت‌گردی پیوست را به عهده گرفتم و حالا خبرنگار ثابت پیوستم و دقیقا اینجا و در همین نقطه احساس می‌کنم از اینکه به پیوست، پیوستم خوشحالم.

    تمام مقالات

    0 نظر

    ارسال دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    *

    برای بوکمارک این نوشته
    Back To Top
    جستجو