معاونت حقوقی ریاست جمهوری: سازمان غذا و دارو باید ضوابط فنی توزیع اینترنتی دارو را اصلاح کند
معاونت حقوقی ریاست جمهوری در نامهای به رئیس سازمان غذا و دارو، دستورالعمل ابلاغ شده…
۲۵ دی ۱۴۰۳
۲۲ مهر ۱۴۰۳
زمان مطالعه : ۲ دقیقه
حدود ۸۰۰ بیمارستان کشور سامانههای خود را از طریق وبسرویسها به سامانه رهگیری دارو متصل کردهاند. به گفته سخنگوی قوه قضائیه، همچنان حدود ۳۰۰ بیمارستان به سامانه رهگیری دارو متصل نیستند که نیازمند بررسی و پیگیری است.
به گزارش پیوست، سخنگوی قوه قضائیه، اصغر جهانگیر درباره ثبت اطلاعات در سامانههای دارویی گفت: بیمهها موظف هستند اقدامات لازم را در بخش سرپایی و بستری برای ثبت اطلاعات خودشان در سامانه دارویی به طور کامل انجام دهند؛ تا الان بیمه سلامت و بیمه تامین اجتماعی این اطلاعات را وارد کردهاست.
سخنگوی قوه قضائیه با اشاره به تبلیغات غیر مجاز در حوزه زیبایی اضافه کرد: تبلیغ خدمات غیرمجاز زیبایی و بهداشتی باید نظارت قانونی شود. ممنوعیت تبلیغات برای معرفی محصولات و خدمات غیر مجاز آسیبرسان به سلامت مردم در رسانههای جمعی و فضای مجازی از سال ۹۷ تصویب شد و برای مجرمین در این حوزه مجازاتهای درجه ۶ در نظر گرفته شد. همچینین ممنوعیت از فعالیتهای شغلی از مجازاتهای دیگر این مجرمین است.
جهانگیر ادامه داد: در حال حاضر دیده میشود تبلیغ خدمات غیر مجاز در حوزه خدمات زیبایی و بهداشتی به صورت غیرمجاز در فضای مجازی شیوع دارد و این تبلیعات ادامهدار است و باعث مشکلات زیادی برای مردم شده است، درنتیجه نیاز به حضور مراجع نظارتی دارد.