skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

گزارش فین‌تک در ایران: نبود فضای تعامل دوسویه جدی‌ترین چالش فعالان حوزه فین‌تک است

سمانه سمیع تحریریه

۲۹ مرداد ۱۴۰۳

زمان مطالعه : ۲ دقیقه

گزارش فین‌تک در ایران که توسط هلدینگ سرمایه‌گذاری مکس منتشر شده است، نشان می‌دهد محدودیت‌ها و نبود فضای تعامل دوسویه اصلی‌ترین چالش فعالان حوزه فین‌تک است و سیاست‌های دولت و قوانین موثرترین عامل بر صنعت فین‌تک در سال ۱۴۰۲ شناخته شده است.

به گزارش پیوست،هلدینگ سرمایه گذاری مکس در ادامه مسیر گزارش‌های پژوهشی تخصصی خود این بار صنعت فین تک در ایران را مورد بررسی قرار داده است و با گزارشی تحت عنوان «فینتک در ایران: آنچه هست؛ آنچه خواهد بود» به بررسی فرصت‌ها و چالش‌های پیش روی فعالان حوزه فناوری مالی در کشور پرداخته است.

بخشی از گزارش هلدینگ سرمایه‌گذاری مکس مربوط به بخش آسیب‌شناسی است که به بیان چالش‌های فعلی حوزه‌های مختلف فین‌تک از زبان کارشناسان و فعالان آن پرداخته و  بالای ۳۰ نفر از فعالان صنعت فین‌تک به سوالاتی درباره وضعیت فعلی و دورنمای آن در سال‌های آینده پاسخ دادند.

طبق این نظر سنجی تغییرات مشخص سیاستی یا نوآوری های رگولاتوری میتواند به رشد صنعت فین تک ایران کمک کند یعنی اکثریت قریب به اتفاق پاسخ دهندگان (۸۸ درصد) با این گزاره که نوآوری‌های رگولاتوری میتواند به رشد صنعت فینتک ایران کمک کند کاملا موافق یا تا حدودی موافق بوده‌اند.

در ادامه از نظر حدود ۵۰ درصد از کارشناسانی که در این نظر سنجی شرکت کرده‌اند سیاست‌های دولت و قوانین مؤثرترین عامل بر صنعت فین‌تک در سال ۱۴۰۲ بوده و به نظر این عده مهمترین چالشی که فعالان اکوسیستم فین تک در سال گذشته با آن روبه رو شده‌اند مسئله محدودیت‌ها و عدم فضای تعامل دوسویه است.

۶۶ درصد پاسخ دهندگان این نظرسنجی همچنین معتقد بوده‌اند وضعیت اقتصادی ایران در سال ۱۴۰۲ «تأثیر منفی متوسط» یا «تأثیر منفی قابل توجه» بر صنعت فین‌تک داشته است. در واقع اقتصاد تورم زده کشور و بی‌ثباتی اقتصادی از مهم ترین عوامی بوده است که صنعت فین‌تک کشور را با چالش روبه رو کرده است.

 

طبق نظرسنجی مکس در سوال محیط سرمایه‌گذاری برای سرمایه گذاری خطرپذیر یا خصوصی در صنعت فین تک ایران چگونه است گفته‌اند سرمایه گذاری خطرپذیر یا خصوصی در صنعت فینتک ایران جذابیت چندانی ندارد و ۶۶ درصد از پاسخ دهندگان حدود ۲۱ نفر با این گزاره که بازار ایران برای سرمایه گذاری خطرپذیر در حوزه فین‌تک جذاب است کاملا مخالف یا تا حدودی مخالف بوده‌اند.

 

دربخشی از این نظرسنجی هم فعالان این حوزه هوش مصنوعی و بلاک‌چین را موثرترین فناوری‌ها در صنعت فین‌تک ارزیابی کرده‌اند.

گزارش کامل فین‌تک در ایران

https://pvst.ir/ipu
سمانه سمیعتحریریه

    همه‌چیز از یک مطلب به اسم «اسپایدرزن» که در دوره ارشدم نوشته بودم شروع شد. درحالی که ۱۰ سال کارمند آژانس هواپیمایی بودم در همان روزها احساس کردم چقدر نوشتن را دوست دارم. از دی ۹۸ با کار در آژانس روابط عمومی پرسش و تولید محتوا شروع کردم. بعد از مدتی نوشتن بخش شرکت‌گردی پیوست را به عهده گرفتم و حالا خبرنگار ثابت پیوستم و دقیقا اینجا و در همین نقطه احساس می‌کنم از اینکه به پیوست، پیوستم خوشحالم.

    تمام مقالات

    0 نظر

    ارسال دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    *

    برای بوکمارک این نوشته
    Back To Top
    جستجو