فعالان حوزه تجارت الکترونیکی: قاچاق کالا اصلیترین چالش این حوزه است
فعالان حوزه تجارت الکترونیکی معتقد هستند که اصلیترین عامل رشد نکردن این حوزه، قاچاق کالا…
۲۸ شهریور ۱۴۰۳
۲۸ مرداد ۱۴۰۳
زمان مطالعه : ۴ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۲۹ مرداد ۱۴۰۳
سازمان تامین اجتماعی استان تهران آزمایشگاههای استان تهران را برای قطع همکاری با پلتفرمهای حوزه سلامت دیجیتال تحت فشار قرار دادهاست از همین رو رئیس سازمان نظام صنفی رایانهای در نامهای به معاونت علمی ریاست جمهوری نسبت به این اقدام سازمان تامین اجتماعی اعتراض کرد.
به گزارش پیوست، طبق گفته فعالان این حوزه، بخش رسیدگی و کنترل صورتحساب سازمان تامین اجتماعی استان تهران از آزمایشگاهها خواسته است تا تعهدی مبنی بر قطع همکاری با کسب و کارهای سلامت دیجیتال امضا کنند، در غیر اینصورت با جریمههای سنگین تا سقف یک میلیارد تومان مواجه خواهند شد.
رئیس سازمان نظام صنفی رایانهای کشور در نامهای به معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری نسبت به قطع همکاری آزمایشگاهها با کسب و کارهای سلامت دیجیتال اعتراض کرده است.
در نامه علی حکیم جوادی به حسین افشین به تدوین آییننامه فعالیت کسب و کارهای حوزه سلامت دیجیتال براساس تصویبنامه هیات وزیران اشاره شده است. او در نامه خود اشاره کرده است که نماینده سازمان تامین اجتماعی نیز در این جلسات حضور داشته و با وجود این، هیچگونه ارتباط و هماهنگی با تشکلهای خصوصی مرتبط با حوزه برای اتخاذ این تصمیم برقرار نشده است.
حکیم جوادی در نامه به صورت صریح از معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری خواسته تا هر چه سریعتر نسبت به توقف این اقدام سازمان تامین اجتماعی اقدام کند.
در این نامه آمده است: « کسب وکارهای سلامت دیجیتال با هدف ایجاد دسترسی بیشتر، کاهش هزینههای خدمات، افزایش کیفیت و توسعه عدالت اجتماعی در حال فعالیت هستند و نقش بهسزایی در آینده نظام سلامت کشور خواهند داشت.»
او تاکید کرده است: «متأسفانه، برخوردهای قهری و تهدیدآمیز نه تنها به دلسردی فعالان این حوزه منجر خواهد شد، بلکه مانع جذب سرمایهگذاریهای جدید در این بخش نیز خواهد شد.»
انجمن تجارت الکترونیکی نیز در نامهای دیگر به معاون علمی و فناوری رئیس جمهور نسبت به احضار تعدادی از آزمایشگاههای همکار با کسب و کارهای سلامت دیجیتال از سوی بخش رسیدگی و کنترل صورتحساب سازمان بیمه تامین اجتماعی استان تهران و اعمال فشار و تهدید به پرداخت جریمههای سنگین برای قطع همکاری با سکوها اعتراض کردند.
در این نامه نیما قاضی به عنوان رئیس انجمن تجارت الکترونیک تهران از متولیان حوزه سلامت خواسته شده است تا بر مبنای قانونی رفتار کنند و از معاون علمی و فناوری ریاستجمهوری، حسین افشین، درخواست کردهآند که نسبت به این موضوع حساسیت ویژهای نشان دهند که با فوریت اقدامات لازم را برای توقف سریع این رویکرد از سوی سازمان تامین اجتماعی انجام دهد.
در این نامه نیز به اقدامات انجام شده برای برای تنظیم آییننامه فعالیت سکوهای سلامت دیجیتالی اشاره شده و آمده است: « با توجه به این که نماینده سازمان تامین اجتماعی در مسیر تصویبنامه ۵ تیر ۱۴۰۱ هیات وزیران در خصوص حمایت از کسبوکارهای سلامت دیجیتال و طراحی ماده ۲۲ این آیٔیننامه حاضر هستند؛ این سوال مطرح است که چرا هیچوقت مسیر گفتوگو اتخاذ نمیشود و چرا با برخوردهای خودسرانه و بدون اعلام قبلی از جانب این سازمان در قبال کسبوکارهای سلامت دیجیتال روبهرو هستیم؟»
انجمن تجارت الکترونیکی در نامه خود این سوال را مطرح کرده است که این بخش از سازمان تامین اجتماعی با پشتوانه کدام قانون به آزمایشگاهها پیام همکاری نکردن با سکوهای حوزه سلامت را میدهد و اینکه چه رخداد یا مشکل غیرقابل حلی رخ داده که رویکرد جدیدی توسط این سازمان اتخاذ شدهاست؟
در این نامه آمده است: «حوزه سلامت، حوزهای بسیار حساس برای مردم است. در فضایی که کسبوکارهای حوزه سلامت دیجیتال در صدد کاهش هزینهها و افزایش کیفیت خدمات درمان و افزایش میزان دسترسی افراد به این خدمات هستند؛ اعمال فشارهایی که مبنای قانونی ندارند تنها موجب تضییع حقوق کسبوکارهای آنلاین، آزمایشگاهها و کاربران میشود. این فضای ارعاب و تهدید صورت گرفته، چگونه میخواهد برطرف شود و امنیت فعالیت در این فضای حساس را چطور باید تامین کرد؟»