skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

همکاری نصر تهران و اتاق بازرگانی در بیست و هفتمین نمایشگاه الکامپ

۳۰ خرداد ۱۴۰۳

زمان مطالعه : ۵ دقیقه

الکامپ

سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران و اتاق بازرگانی در بیست و هفتمین دوره نمایشگاه الکامپ در راستای هم‌افزایی بین صنف و بازار همکاری می‌کنند.

به گزارش پیوست، در نشست خبری سازمان نظام صنفی رایانه‌ای تهران با موضوع بیست و هفتیمن دوره نمایشگاه الکامپ، سادینا آبائی، رئیس کمیسیون فناوری اطلاعات و ارتباطات اتاق بازرگانی ایران از همکاری سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران با این نهاد در جریان الکامپ خبر داد و گفت: فرآیندی که ما به دنبال آن هستیم ارتباط بین فناوری اطلاعات و ارتباطات و صنعت، معدن و کشاورزی به واسطه اتاق بازرگانی است. کسب‌وکارهای که نیازهایشان رصد شده و به دنبال مشتری هستند، با کمک اتاق با بازار ارتباط برقرار می‌کنند و ما به دنبال جذب سرمایه‌گذار خارجی و داخلی برای آنها هستیم.

به گفته آبائی بزرگ‌ترین خدمت اتاق بازرگانی در نمایشگاه الکامپ ایجاد ارتباط خواهد بود و رؤسای ۲۰ کمیسیون مختلف این نهاد در نمایشگاه حضور خواهند داشت. علاوه بر این پذیرش هیات‌های تجاری از جمله اقداماتی است که در این دوره از الکامپ توسط اتاق بازرگانی انجام می‌شود.

توان‌تک، هر کسب‌وکار یک مسئول دسترسی‌پذیری

آنت میناسیان، مدیرعامل مجتمع آموزشی نیکوکاری رعد، از همکاری این مجموعه با شرکت‌های استارت‌آپی و تجارت الکترونیکی در رویداد توان‌تک خبر داد و ایده اصلی آن را بهبود کیفیت زندگی افراد دارای معلولیت عنوان کرد.

میناسیان در این باره گفت: ما از کسب‌وکارهای حوزه تکنولوژی انتظار داریم که به نیازهای افراد ویژه فکر کنند و دسترسی‌پذیری پلتفرم‌های خود را برای این افراد فراهم کنند. در رویداد توان‌تک ما از همه افراد حوزه فناور اطلاعات دعوت می‌کنیم که اگر کسب و کار خود را دسترسی‌پذیر کرده‌اند به ما اطلاع بدهند و  اگر ایده‌ای برای دسترسی‌پذیر کردن دارند با ما به اشتراک بگذارند.

به گفته میناسیان بر اساس آمار جهانی ۱۰ تا ۱۵ درصد جمعیت جهان دارای یک نوع نیاز ویژه و معلویت هستند و با توجه به رشد جمعیت رو به سالمندی ایران باید توجه ویژه‌ای به این حوزه شود.

فاطمه بهمنی، فرد دارای معلولیت از کسب‌‌وکارهای حوزه فناوری اطلاعات درخواست کرد که در اپلیکیشن‌ها و سایت‌های خود قابلیت‌های ویژه معلولین را تعیبه کنند تا این جامعه نیز بتوانند از این خدمات و قابلیت‌ها استفاده کنند.

الکام‌پیچ، مسابقه استارت‌آپ‌ها

مهدی نیازی‌منش، مدیر اجرایی الکام‌پیچ در بیست و هفتمین نمایشگاه الکامپ محورهای اصلی این دوره را ظرفیت ویژه برای استارت‌آپ‌های خارج از تهران و حضور زنان روی صحنه الکام‌پیچ دانست و گفت: صحنه الکام‌پیچ فضای بزرگی در اختیار استارت‌آپ‌ها قرار می‌دهد معیارهای سنجش فعالیت آنها همان معیارهای استانداردی است که یک استارت‌آپ باید رعایت کند.

به گفته نیازی‌منش بین ۶۰ تا ۷۰ استارت‌آپ روی صحنه الکام‌پیچ فرصت ارائه کسب‌وکار خود را دارند و داورها به آنها نمره می‌دهند. در روز آخر به استارت‌آپ‌های برتر هدایای نقدی و غیر نقدی از سوی سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران داده می‌شود.

الکامپ

آرش برهمند، مدیر اجرایی الکام‌استارز، از بازگشت این بخش پس از ۴ سال خبر داد و گفت: در چینش جدید علاوه بر سالن‌های ۸ و ۹، دولت الکترونیکی هم قرار گرفته و یکی از بخش‌های سنتی الکامپ که کانترهای استارت‌آپی بودند برگشته‌اند.

به گفته برهمند الکام‌استارز در وهله اول یک رویداد انگیزشی آموزشی است و هدف آن ایجاد فرصت حضور استارت‌آپ‌ها در مقابل بازار است. او در این باره ادامه داد: اگر توانسته باشیم ۴ روز این امکان را فراهم کنیم که بخش‌های مختلف اکوسیستم در کنار هم در این نمایشگاه شرکت کنند به هدف خودمان رسیده‌ایم و دنبال اهداف متعالی نیستیم.

الکام‌تاکز

هادی مرادی، موسس رسانه تخصصی دی‌ام‌ برد از اختصاص صحنه سالن ۲۵ نمایشگاه بین‌المللی به مدت دو روز برای اجرای الکام‌تاکز خبر داد و گفت: در این رویداد قرار است با موضوعات حوزه بازاریابی، بازاریابی دیجیتال، روابط عمومی، ارتباطات و تبلیغات پنل و گفت‌وگو داشته باشیم و چالش‌های این حوزه را بررسی کنیم.

تینواستارز

مشکات اسدی، مدیر بخش تینو استارز از حضور دانش‌آموزان مناطق کم‌برخوردار در نمایشگاه الکامپ با این برنامه خبر داد و گفت: ما به این نتیجه رسیده‌ایم که اگر می‌خواهیم به دانش‌آموزان کمک کنیم باید به آنها فضایی بدهیم که خودشان را در یک فضای کسب‌وکار ارائه کنند. تینواستارز از جمله فعالیت‌هایی بود که از روز اول با مسئولیت اجتماعی افراد اکوسیستم فناوری اطلاعات رشد و توسعه پیدا کرد و همه منتورها و داورها با همین هدف در آن فعالیت می‌کنند.

به گفته اسدی در این بخش ۲۰ تیم ثبت‌نام کرده‌اند و ورک‌شاپ‌های آموزشی آنلاین برای آنها برگزار شده تا پیش از قرار گرفتن روی صحنه اصلی، آمادگی لازم را کسب کنند. همچنین برای این ۲۰ تیم ۳۵ منتور و داور در نظر گرفته شده است.

اسدی حضور وزارت‌ ارتباطات و فناوری اطلاعات را به عنوان یک نهاد تسهیل‌گر در دوره‌های قبل، یک تجربه موفق دانست و گفت: هر جا نهاد سیاست‌گذار ورود کرده و با آموزش و پرورش مذاکره کرده، پروژه مقیاس‌پذیر شده است. امیدوارم حالا که نهاد سیاست‌گذار نداریم سازمان نظام صنفی رایانه‌ای به عنوان واسه کمک کند تا بتوانیم با آموزش و پرورش مذاکره کنیم.

رضا حیدری، مدیر اجرایی الکامپ ۱۴۰۳ از حضور ۵۰۰ شرکت شامل شرکت‌های خصوصی و تیم‌های استارت‌آپی و همچنین شرکت‌هایی از کشورهای روسیه، آلمان، فرانسه، ژاپن و ترکیه در این نمایشگاه خبر داد.

به گفته حیدری نصر در حال طراحی نرم‌افزار مخصوص الکامپ است که در آن تمامی برنامه‌ها نمایش داده می‌شود و امکان جست‌وجو مکان‌یابی وجود دارد. علاوه بر این نمایشگاه مجازی بیست و هفتمین الکامپ هم ایجاد شده تا افرادی که امکان حضور فیزیکی ندارند از نمایشگاه استفاده کنند.

https://pvst.ir/i70

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو