skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

بنیان‌گذار تلگرام از تلاش FBI برای نفوذ به پلتفرم خود می‌گوید

۲۹ فروردین ۱۴۰۳

زمان مطالعه : ۴ دقیقه

پیام‌رسان تلگرام به عنوان یکی از محبوب‌ترین اپلیکیشن‌های ارسال پیام احتمالا به زودی از مرز یک میلیارد کاربر فعال عبور می‌کند. پاول دوروف، بنیان‌گذار این پلتفرم، روز سه‌شنبه گفت که محبوبیت تلگرام همچون «جنگلی در آتش» در حال افزایش است. او همچنین به گزینه‌های خود پس از خروج از روسیه اشاره کرده و می‌گوید در ایالات متحده FBI تلاش کرده تا با به کار گرفتن یکی از مهندسان شرکت به این پلتفرم نفوذ کند.

به گزارش پیوست، تلگرام که در حال حاضر در دبی مستقر است را پاول دوروف، بنیان‌گذار روسی، راه‌اندازی کرد و در سال ۲۰۱۴ در پی مخالفت با درخواست کرملین مبنی بر مسدود کردن جوامع مخالف در پلتفرم شبکه اجتماعی VK از زادگاه خود خارج شد و آن را به فروش رساند.

دوروف که در حال حاضر مالک کامل تلگرام است، در مصاحبه‌ای با تاکر کارلسون، گفت: «ما احتمالا یک سال دیگر از مرز یک میلیارد کاربر فعال ماهانه عبور می‌کنیم.»

«تلگرام مثل جنگلی در آتش در حال گسترش است.»

او که ثروتش از سوی مجله فوربز حدود ۱۵.۵ میلیارد دلار برآورد شده است می‌گوید دولت‌ها برای اعمال فشار بر او تلاش کرده‌اند اما تلگرام در حال حاضر ۹۰۰ میلیون کاربر فعال ماهانه دارد و باید «پلتفرمی بی‌طرف» باقی‌ بماند و به یک «بازیگر ژئوپلیتیک» تبدیل نشود.

رقیب اصلی تلگرام را می‌توان در رده اول پیام‌رسان واستاپ، متعلق به شرکت متا، دانست که در حال حاضر بیش از دو میلیارد کاربر فعال ماهانه دارد. فایننشال تایمز در ماه مارس گزارش کرده بود که تلگرام احتمالا پس از رسیدن به سوددهی به دنبال عرضه سهام در ایالات متحده است.

تلگرام که در حال حاضر یکی از بانفوذ‌ترین پلتفرم‌های در کشور‌های سابق شوروی است به منبعی برای محتوای بدون فیلتر و گاه خشونت‌بار و گمراه‌کننده تبدیل شده که هر دو سمت جنگ از آن استفاده می‌کنند.

جنگ اطلاعات

دوروف می‌گوید همان زمانی که تحت فشار روسیه قرار داشت به ایده یک اپلیکیشن پیام‌رسان رمزنگاری شده روی آورد. نیکولای، برادر کوچک‌تر او، رمزنگاری را طراحی کرد.

دوروف می‌گوید از آنجایی که نمی‌توانست درخواست هیچ دولتی را بپذیرد باید از روسیه خارج می‌شد. او سوالی پیرامون ادعای کنترل دولت روسیه بر تلگرام را یک شایعه بی اساس از سوی رقبا خواند.

دوروف می‌گوید در پی خروج از روسیه و در جستجوی منزلی جدید برای شرکت خود گزینه‌هایی مثل برلین، لندن، سنگاپور و سن‌فرانسیسکو را بررسی کرده است. او می‌گوید:«ترجیح می‌دهم آزاد باشم تا اینکه دستوری از کسی بگیرم.»

به گفته او در این مکان‌ها به ویژه برای استخدام استعداد‌های جهانی کاغذبازی‌های زیادی وجود داشت و در سن فرانسیسکو نیز مردی برای سرقت گوشی به او حمله کرده بود.

او می‌گوید که مساله‌ای که بیشتر باعث نگرانی بود توجه بیش از حد آژانس‌های امنیتی ایالات متحده از جمله FBI به او است. به گفته او آژانس‌های آمریکایی تلاش کردند تا یکی از مهندسان او را استخدام کرده و راه نفوذی به پلتفرم پیدا کنند.

اما دوروف معتقد است که مهمترین چالش آفرینان برای آزادی بیان دولت‌ها نیستند بلکه این رقبایی مثل اپل و گوگل هستند که موانعی را ایجاد می‌کنند.

دوروف با اشاره به اینکه اگر تلگرام از دستورالعمل‌های گوگل و اپل پیروی نمی‌کرد از فروشگاه‌های آنها حذف می‌شد گفت: «این دو پلتفرم اساسا می‌توانند هرچیزی که توان خواندش را دارید و با گوشی هوشمند به آن دسترسی پیدا می‌کنید را سانسور کنند.»

او می‌گوید به این دلیل امارات را انتخاب کرده است که یک «کشور بی‌طرف» است و می‌خواهد دوست هرکسی باشد که با ابرقدرتی در ارتباط نیست و در نتیجه این مکان برای یک «پلتفرم بی‌طرف» مناسب است.

به گفته او تلگرام را دولت‌ها و رقبای مختلف استفاده می‌کنند اما این پلتفرم سمت کسی را نمی‌گیرد.

دوروف می‌گوید: «رقابت ایده‌های مختلف می‌تواند به پیشرفت و جهانی بهتر برای همه منجر شود.»

او می‌گوید به جز پول یا بیت‌کوین هیچ اموال بزرگی از جمله ملک، جت یا کشتی ندارد و می‌خواهد آزاد باشد.

https://pvst.ir/hpc

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو