skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

مدیرعامل شرکت مشاوره مدیریت ایلیا : رگولاتور باید تسهیل‌گرایی را جایگزین کنترل‌گرایی کند

سمانه سمیع تحریریه

۱۶ اسفند ۱۴۰۲

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

مدیرعامل شرکت مشاوره مدیریت ایلیا عماد قائنی معتقد است رگولاتور باید تسهیل‌گرایی را جایگزین کنترل‌گرایی کند و رگولاتور باید اکوسیستم را به مثابه موجودی زنده در نظر بگیرد.

به گزارش پیوست، مدیرعامل شرکت مشاوره مدیریت ایلیا در آخرین رویداد سال ۱۴۰۲ انجمن تجارت الکترونیک به موضوع اهمیت همکاری رگولاتوری در توسعه کسب و کارها اشاره کرد و گفت: رگولاتوری در جایی می‌تواند امکان توسعه کسب و کارها را فراهم کند که نگاهی تسهیل‌گر به اکوسیستم بیاندازد. در واقع اکوسیستم فضایی پویا و زنده است و رگولاتور باید به جای نگاه کنترل‌گرایانه، تسهیل‌گر نگاه کند.

در ادامه این رویداد نیما قاضی به ارائه مختصری از گزارش شرکت ایلیا، فعال حوزه «مشاوره و تحقیقات مدیریت» در زمینه بررسی‌های قوانین در حوزه حریم خوصی پرداخت و افزود: مدتی است موضوع قوانین در حوزه حریم خصوصی اهمیت بیشتری پیدا کرده است و برخی از ارگان‌های دولتی نیز می‌خواهند در تعامل با بخش خصوصی به این دغدغه توجه بیشتری کنند. شرکت ایلیا به عنوان شرکتی که در زمینه مطالعات بازار و توسعه سازمانی فعالیت می‌کند در گزارشی که به سفارش پارک فناوری پردیس انجام شده است در ۷ دسته‌بندی به بررسی ۲۰ سوال در حوزه کسب و کاری پرداخته است.

امیرحسین دومانی مدیر، راهبر استراتژی شرکت مشاوره و مدیریت ایلیا در ارتباط با سوالاتی که در زمینه حریم خصوصی تدوین شده است گفت: چارچوب نحوه گردآوری و بهره‌برداری از داده‌ها در استارت‌آپ‌ها، دسترسی استارت‌آپ‌ها به کلان داده‌ها و چارچوب‌های دسترسی به کلان داده‌های دولتی حاکمیتی برای استارت‌آپ‌ها و شرکت‌های خصوصی از سوالاتی است که در این پروژه به آن پاسخ داده می‌شود و تلاش کرده‌ایم در این گزارش روی ایجاد نگاهی تعاملی با حاکمیت متمرکز باشیم.

احتیاط در تعامل

اما نیما نامداری مدیرعامل کارنامه نسبت به این موضوع واکنش نشان داد و گفت: در تدوین این قوانین و زمانی که پای دادن پیشنهاد و تعامل با دولتی‌ها به میان می‌آید، باید محتاط رفتار کرد چون هر جمله و هر اصطلاحی می‌تواند دردسرساز باشد و در نهایت دولتی‌ها هر بخشی را که می‌خواهند به نفع خود مطالبه می‌کنند و قسمتی از گزارش را برمی‌دارند که به آن علاقه‌مند هستند. در نهایت هم می‌گویند خود بخش خصوصی این را می‌خواهد. در نتیجه باید با این حساسیت‌ها نتایج گزارش را با حاکمیت به اشتراک بگذارید چون حساسیت و تنوع کسب و کارهای حوزه فین‌تک بسیار بالاست.

در پایان این رویداد ژوبین علاقبند عضو هیات مدیره انجمن تجارت الکترونیکی در پاسخ به پیوست مبنی بر دستورالعمل قوانین حفظ داده‌ها و امکان حذف داده‌ها توسط کاربران در پلتفرم‌های سلامت دیجیتالی گفت: بعید می‌دانم چنین چیزی عملی شود. ارزشی که در پلتفرم‌های سلامت دیجیتالی خلق می‌شود به داده‌هایی است که در آن تجمیع می‌شود و این دیتاها همان پرونده الکترونیکی  هستند. من فکر نمی‌کنم چنین چیزی عملی شود.

https://pvst.ir/hf4
سمانه سمیعتحریریه

    همه‌چیز از یک مطلب به اسم «اسپایدرزن» که در دوره ارشدم نوشته بودم شروع شد. درحالی که ۱۰ سال کارمند آژانس هواپیمایی بودم در همان روزها احساس کردم چقدر نوشتن را دوست دارم. از دی ۹۸ با کار در آژانس روابط عمومی پرسش و تولید محتوا شروع کردم. بعد از مدتی نوشتن بخش شرکت‌گردی پیوست را به عهده گرفتم و حالا خبرنگار ثابت پیوستم و دقیقا اینجا و در همین نقطه احساس می‌کنم از اینکه به پیوست، پیوستم خوشحالم.

    تمام مقالات

    0 نظر

    ارسال دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    *

    برای بوکمارک این نوشته
    Back To Top
    جستجو