skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

مدیرعامل توسن تکنو: M500 تا ۲۵ درصد صرفه‌جویی ارزی به همراه خواهد داشت

سمانه سمیع تحریریه

۱۷ بهمن ۱۴۰۲

زمان مطالعه : ۷ دقیقه

محمد مظاهری مدیرعامل توسن تکنو خبر از دانش‌بنیان‌شدن توسن‌تکنو در تولید راهکارهای سخت‌افزاری و نرم‌افزاری صنعت پرداخت الکترونیکی کشور داد و عنوان کرد TECHNO M500 به عنوان اولین کارت‌خوان دانش‌بنیان تولیدی کشور می‌تواند تا ۲۵ درصد صرفه‌جویی ارزی ایجاد کند .

به گزارش پیوست، شرکت «توسعه فن‌افزار توسن» با نشان تجاری «توسن‌تکنو» از دستگاه پوز اندرویدی M500 رونمایی کرد.

علی عزیزی مدیربازاریابی و توسعه کسب و کار توسن تکنو، M500 را دستگاهی تمام دانش‌بنیان معرفی کرد و گفت: تغییر پین‌‌پد، ایرانیزه شدن محل کشیدن کارت، پردازنده قدرتمند و امکان نصب اپلیکیشن‌های متنوع از شاخصه‌های دستگاه POS اندرویدی M500 هستند. مضاف بر اینکه کسب و کارها و شرکت‌های پرداخت می‌توانند «بیزینس‌اپلیکیشن‌»های مختلف را روی این پایانه نصب کنند. این قابلیت برای فرآیندهای دیگر مثل BNPL و لندینگ در شرکت‌های پرداخت که خدمات خود را به مرور زمان متنوع کرده و افزایش می‌دهند، بسیار مناسب است.

مالکیت معنوی M500 متعلق به توسن تکنو است

محمد مظاهری مدیرعامل توسن تکنو هم در زمینه فعالیت‌های توسن تکنو و محصولات جدید این شرکت افزود: از سال ۸۹ فعالیت خود را آغاز کرده‌ایم و توسن تکنو بیش از ۳۰ درصد سهم بازار پایانه‌های پرداخت الکترونیکی کشور را در اختیار دارد. با بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار پایانه پرداخت الکترونیکی و ۳۵۰ هزار کارت‌خوان اندرویدی، در حال حاضر بزرگترین تولیدکننده پایانه‌های پرداخت در کشور هستیم. در کنار همه اینها امسال موفق شدیم از چند محصول جدید فناورانه رونمایی کنیم که M500 یکی از مهم‌ترین آنهاست.

طبق گفته مظاهری مالکیت معنوی این محصول برای توسن تکنو است و تمام سرمایه‌گذاری آن توسط این شرکت انجام شده است. او در این باره توضیح داد: ما تا قبل از این محصول تنها می‌توانستیم نمایندگی شرکتی را به عهده بگیریم، اما M500 راه را برای ورود ما به بازارهای جهانی هم آماده کرده است.این محصول بدون داشتن نمونه خارجی، باعث ورود توسن‌تکنو به زنجیره تامین جهانی شده و زمینه را برای ورود این شرکت به صادرات محصول هموار کرده است. علاوه بر اینکه در حال صادرات این محصول به یکی از کشورهای منطقه هستیم و به زودی در یکی از بانک‌های منطقه نیز استفاده خواهد شد. (مظاهری نام این کشور و این بانک را عنوان نکرد).

او ادامه داد: علاوه بر سخت‌افزاری که به صورت دانش‌بنیان تولید شده است پلتفرم IOTبیس نرم‌افزاری ما هم کاملا دانش‌بنیان است و توسط نیروهای خودمان طراحی شده است.

در واقع با پلتفرم«TECHSTORE» ما هیچ‌گونه وابستگی نرم‌افزاری به کشورهایی که قبلا داشتیم، نداریم. ویژگی‌های این پلتفرم به گونه‌ای است که می‌تواند هزینه‌های عملیاتی شرکت‌های پرداخت الکترونیکی کشور را کاهش دهد. مرور صورت‌های مالی PSPها نشان می‌دهد بخش زیادی از هزینه‌ آنها مربوط به هزینه‌های عملیاتی است و استفاده از سامانه‌های مدیریت کارت‌خوان می‌تواند این هزینه را تا ۳۰ درصد کاهش دهد.

مظاهری افزود: حدود ۲۵۰ هزار پایانه‌پرداخت اندرویدی در بازار توسط توسن تکنو توزیع شده که در سال گذشته تمام اینها از پلتفرم تک‌استور استفاده کرده و توانستند هزینه‌های عملیاتی خود را کاهش بدهند.چون تک‌استور وابستگی پذیرنده را به دستگاه کمتر کرده و می‌تواند از طریق پلتفرم نیازهای خود را رفع کند و تعداد مراجعه به دستگاه را کم کند. اصلا دانش‌بنیانی روی سخت‌افزار کارتخوان و هم پلتفرم کارتخوان هر دو به یک میزان برایمان اهمیت داشت، چون ما معتقدیم کارتخوان بدون پلتفرم، فعالیتی ابتر و ناقص است و این دو در کنار هم معنا پیدا می‌کنند.

او ادامه داد: تولید دانش‌بنیان مستلزم سرمایه‌گذاری تحقیق و توسعه است. یک محصول دانش‌بنیان باید از همه ابعاد دانش‌بنیان باشد، الکترونیک، مکانیک سیستم عامل و پلتفرم، ما برای اولین‌بار سیستم عامل را کامل خودمان طراحی کرده‌ایم و به طور ویژه روی ترند جهانی و نیاز بازار یعنی اندروید و اندروید استراتژی سرمایه‌گذاری کردیم. ما برآورد کرده‌ایم با محصولات دانش‌بنیانمان می‌توانیم صرفه‌جویی ارزی مناسبی را رقم بزنیم و در سال گذشته تقریبا معادل ۵درصد درآمد و فروش توسن تکنو را برای سرمایه‌گذاری دانش‌بنیانی گذاشتیم تا بتوانیم مغزافزار محصولات را به دست بگیریم.

من معتقدم سال آینده سال جهش سرویس‌‌های جدید پرداختی است و برنامه‌ریزی‌های خوبی در جهت افزایش امکانات پرداخت در فروشگاه‌ها انجام شده است.

به گفته تیم توسن تکنو کارت‌خوان TECHNO M500 اولین دستگاه کارت‌خوان دانش‌بنیان ایرانی است.

امید شاهرخی معاون توسعه محصول سخت‌‌افزار توسن تکنو هم از تعریف مفهوم دانش‌بنیانی در کشور صحبت کرد و افزود: مفهوم دانش‌بنیان در کشور ما بد جا افتاده است. در صورتی که محصولات دانش‌بنیان وقتی تجاری‌سازی می‌شوند و مزیت رقابتی ایجاد می‌کنند نشان می‌دهند که چگونه می‌توانند در صرفه‌جویی ارزی و افزایش بهره‌وری موثر باشند. محصولات دانش‌‌بنیان ما هم تجاری‌سازی شده و برای ما مزیت رقابتی ایجاد کرده‌اند و ما مفهوم دانش‌بنیانی را درک نیاز بازار و رفع آن می‌دانیم.

احسان بایندور معاون توسعه نرم‌‌افزار توسن تکنو هم در این باره گفت: دی‌ ماه ۱‍۴۰۲ موفق به دریافت نشان دانش‌بنیان نوآور برای تولید کارت‌خوان TECHNO M500 از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری شدیم و با دریافت مجوزهای امنیتی مثل افتا و غیره می‌توانیم از همین سیستم عامل برای توسعه محصولات دیگر هم استفاده کنیم و به این شکل مسیرحرکتی ما می‌تواند به سمت انجام پروژه‌های حاکمیتی(Governance)هم برود.

خط تولید توسن تکنو مربوط به محصولات بانکی

فیجیتال؛ تجربه دنیای دیجیتالی و فیزیکالی

در بخش پرسش و پاسخ این رویداد هم مظاهری در پاسخ به پیوست مبنی بر اینکه دستگاه‌های M500 کدام بخش بازار را در وهله اول مورد هدف قرار داده است گفت: فروش M500 آغاز شده است و ما در سالی که گذشت ۶ محصول اندرویدی دیگر را هم به بازار عرضه کردیم که برخی از آنها به دلیل فیزیک طراحی‌اشان مخصوص به دسته و اصناف خاصی بودند، اما M500 عملا یک دستگاه هیبریدی است و به طور مشخص برای آغاز توسعه فروش آن روی صنف خاصی دست نگذاشته‌ایم.

او در پاسخ به پیوست مبنی بر اینکه M500 چقدر صرفه جویی ارزی ایجاد می‌کند و دستگاه‌های POS گذشته چه می‌شوند و آیا توسن تکنو نمی‌خواهد از بازار سخت‌‌افزار به پرداخت‌های کاملا دیجیتال و نرم‌افزاری وارد شود هم توضیح داد: برآورد ما این است دستگاه‌های پوز «اسمارت کلاسیک» صرفه‌جویی ارزی نزدیک به ۲۵ درصد را فراهم می‌کنند، اما از سویی در بخش ریالی شاهد افزایش نیروی انسانی و حقوق دستمزد خواهیم بود.در ارتباط با پرداخت‌های که نیاز به دستگاه‌های سخت‌افزاری هم نداشته باشند من تاکید می‌کنم ما باید تجربه کاربری کاربران را مد نظر قرار دهیم. هنوز در ایران و جهان کاربران دوست دارند پرداخت را از طریق دستگاه‌ها انجام دهند.

برای مثالعلی‌بابا به عنوان پلتفرم خریدوفروش خدمات گردشگری آنلاین حالا به سمت دفاتر فیزیکی رفته است، چون متوجه شده کاربران با خرید حضوری بهتر ارتباط برقرار می‌کنند. نکته دوم بحث جایگزینی دستگاه‌ها است که هر نسل می‌تواند ارزش افزوده بیشتری ایجاد کند، همانطور که ما هر بار موبایل‌هایمان را جایگزین و به‌روز می‌کنیم.

او در پاسخ به پیوست مبنی بر اینکه چه تعداد دستگاه طلاپرداز توسط توسن به بازار عرضه می‌شود هم گفت: این عدد باید توسط شرکای تجاری ما اعلام شود، اما فعلا ۷۰ نقطه مشخص شده، تا بیزینس مدل آن در بیاید.

مظاهری در ادامه از برنامه‌های آینده این شرکت هم صحبت کرد و افزود: ۷۰ درصد درآمدهای ‎توسن تکنو در سال آینده از خدمات و محصولات دانش‌بنیان خواهد بود و در زمینه صادرات هم برنامه‌هایی داریم اما به دلیل تحریم‌ها در هر بازاری نمی‌توانیم وارد شویم اما به ورود در بازار منطقه‌ و خاورمیانه تمرکز کرده‌ایم و به همین خاطر هم در نمایشگاه‌های خارجی حاضر می‌شویم.

مظاهری همچنین در زمینه اینکه چه بخش‌هایی از M500 داخلی و کدام بخش‌ها در خارج از کشور ساخته و پرداخته می‌شود هم گفت: تیم تحقیق و توسعه توسن‌تکنو با تسلط بر فرآیند تولید محصولات، طراحی سخت‌افزاری بُردها و همچنین توسعه سیستم‌عامل بومی اندروید با نام TECHNO OS و سامانه مدیریت پایانه‌های پرداخت را انجام داده است.

این نشست در شهرک صنعتی کاسپین در قزوین برگزار شد و با بازدید از سایت تولید توسن‌تکنو همراه بود.

https://pvst.ir/h6i
سمانه سمیعتحریریه

    همه‌چیز از یک مطلب به اسم «اسپایدرزن» که در دوره ارشدم نوشته بودم شروع شد. درحالی که ۱۰ سال کارمند آژانس هواپیمایی بودم در همان روزها احساس کردم چقدر نوشتن را دوست دارم. از دی ۹۸ با کار در آژانس روابط عمومی پرسش و تولید محتوا شروع کردم. بعد از مدتی نوشتن بخش شرکت‌گردی پیوست را به عهده گرفتم و حالا خبرنگار ثابت پیوستم و دقیقا اینجا و در همین نقطه احساس می‌کنم از اینکه به پیوست، پیوستم خوشحالم.

    تمام مقالات

    0 نظر

    ارسال دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    *

    برای بوکمارک این نوشته
    Back To Top
    جستجو