اقتصاد پنهان فیلترینگ، دانشبنیان با رشد درونزا
ابزارهای عبور از محدودیتهای اینترنتی، یک اکوسیستم اقتصادی ایجاد کردهاند که با همکاری فیلترینگ و…
۳ آذر ۱۴۰۳
مدیرعامل همراه اول در مراسم افتتاح برج نوآوری پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی، وعده داد بخش مهمی از فعالیتهای هوش مصنوعی به این مرکز منتقل شود.
به گزارش روابط عمومی همراه اول، مراسم افتتاح «برج نوآوری پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی» امروز ( ۹ بهمن) با حضور محمودرضا آقامیری رئیس دانشگاه شهید بهشتی، مهدی اخوان بهابادی مدیرعامل همراه اول، محمد صادق خیاطیان رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی، فریبرز مسعودی رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی و برخی اساتید و اعضای هیات علمی این دانشگاه در تالار مولوی این دانشگاه برگزار شد.
مدیرعامل همراه اول در این مراسم با بیان اینکه پروژه مذکور میتواند بخشی از خلأ نیروی انسانی متخصص در صنایع را پر کند، گفت: شاید پارکهای علم و فناوری برای پاسخ به این چالش ایجاد شدند.
مهدی اخوان بهابادی ادامه داد: در صنعت ارتباطات و فناوری اطلاعات، اپراتورهای ارتباطی کشور سالانه چند صد میلیون دلار برای خرید نرمافزار و سختافزار از خارج کشور پرداخت میکنند؛ سختافزار قابل درک است اما نرمافزار واقعا منطقی نیست و فقط نیازمند نیروی انسانی نخبه هستیم.
مدیرعامل همراه اول با بیان اینکه دانشگاهها مملو نیروهای انسانی نخبه و خوشفکر هستند، افزود: راهی وجود ندارد که صنعت تلکام و دانشگاه به یکدیگر نزدیک شوند و فقط هم بحث انعقاد قرارداد پژوهشی نیست. زمانیکه به صورت فیزیکی دو مجموعه کنار یکدیگر قرار میگیرند برکاتی دارد.
اخوان بهابادی همچنین از تصمیم عملیاتی اپراتور اول ارتباطی برای تحقق این مهم گفت و اضافه کرد: قسمت عمده فعالیتهای هوش مصنوعی همراه اول به برج نوآوری پارک علم و فناوری دانشگاه بهشتی انتقال مییابد.
محمودرضا آقامیری، رئیس دانشگاه شهید بهشتی امروز بابی باز شد تا صنعت در کنار دانشگاه ما قرار گیرد، گفت: امروز نیازمند حرف جدیدی هستیم و در سند تحول دانشگاه ما نیز بر حرکت پیشدستانه با صنعت تأکید شده است.
وی همراه اول را نماد یک فناوری و حرفی جدید دانست و گفت: دانشگاه میتواند به تربیت نیروی انسانی متخصص برای این شرکت و صنعت تلکام کمک کند.
به گفته آقامیری حدود ۲۰۰ نفر در حال حاضر مشغول فعالیت در این مرکز نوآوری که به لطف کمکهای همراه اول راهاندازی شده، هستند و این تازه آغاز مسیر همکاری با اپراتور اول تلفن همراه کشور است.
محمدصادق خیاطیان، رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی نیز در این مراسم با بیان اینکه ممکن است گاهی فرهنگ دانشگاه همراه با موضوعات فناورانه نباشد، گفت: از دانشگاه شهید بهشتی درخواست ادامه این مسیری که شروع کردهاند را داریم و از همراه اول نیز که شرکتی فناور و مدرن است، خواهش میکنیم این فرهنگ همکاری با دانشگاه را ادامه دهند تا این جریان در سطح ملی شکل گیرد و برکات آن به تمامی اجزای این مملکت بازگردد.
فریبرز مسعودی، رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی با بیان اینکه به دنبال ارتقا ارتباط صنعت و دانشگاه هستیم، گفت: پارکهای علم و فناوری، بخشهایی هستند که میتوانند محیطهای صنعت، دولت، دانشگاه و محیط را پیوند دهند. برج نوآوری که امروز افتتاح شد گامی در راستای سند تحول دانشگاه شهید بهشتی است.
این افتتاحیه مربوط به فاز نخست پروژه علمی، آموزشی پژوهشی و فناوری برج نوآوری پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی به وسعت ۷۲۰۰ مترمربع بود که در قالب چهار طبقه افتتاح شد.