رئیس هیات مدیره شرکت آوا: مقررات بازار نوآفرین تا حدی شرایط پذیرش را تسهیل کرده است
شرکت صنایع ارتباطی آوا اولین شرکتی بود که ۸ دی ماه روی تابلوی دانشبنیان بازار…
۲۹ دی ۱۴۰۳
۲۴ دی ۱۴۰۲
زمان مطالعه : ۲ دقیقه
هادی بدری، مدیر ارشد اجرایی اداره توسعه اقتصادی در سازمان اقتصاد و گردشگری دبی، میگوید این شهر در راستای پشتیبانی از اکوسیستم استارتآپی و کسبوکارهای کوچک و متوسط (SME) قصد دارد از ۳۰ شرکت برای یونیکورن شدن حمایت کند. یونیکورن یا تکشاخها، شرکتهایی با ارزشگذاری بیش از یک میلیارد دلار هستند.
به گزارش پیوست، بدری در صحبتهای خود در سومین روز اجلاس دولت جهانی در مدینه جمیرا، گفت: «برای یونیکورنهای مشتاق هیچ زمان و مکانی بهتر از امروز برای کسبوکار در دبی و استفاده از دبی به عنوان درگاهی به منطقه وجود ندارد. کارآفرینی و نوآوری در خون و DNA ما هستند. ما به عنوان دولت به ارائه کمک و زیرساخت مناسب براری تسریع رشد متعهدیم.»
دبی برخی از یونیکورنهای بزرگ منطقه از جمله Careem، Swvl، Emerging Markets Property Group (EMPG) و Kitopi را میزبانی میکند.
امان پوری، سرکنسول هند در دبی، در ماه ژانویه گفت: «در بخشی از توافق همکاری جامعه اقتصادی (Cepa)، برای یک عملیات استارتآپی بین هند و امارات تصمیمگیری شد که چندین طرح را دربر میگیرد و شامل شناسایی ۵۰ استارتآپ امیدوارکننده در هند، انتقال آنها به اینجا و بارگذاری آنها میشود تا از این بین حداقل ۱۰ مورد تا سال ۲۰۲۵ یونیکورن شوند.»
STV، شرکت سرمایهگذاری جسورانه سعودی، پیشبینی میکند که منطقه منا (خاورمیانه و آفریقای شمالی) تا سال ۲۰۳۰ بیش از ۴۵ یونیکورن با ارزش سهامی بیشتر از ۱۰۰ میلیارد دلار را تولید میکنند.
در سراسر جهان بیش از ۱۱۵۰ یونیکورن وجود دارد و حداقل ۴۷ کشور یک یونیکورن دارند. بیشترین تعداد تکشاخها مربوط به آمریکا با ۶۱۲ مورد است و پس از آن هم چین با ۱۷۴ و هند با ۶۵ تکشاخ در ردههای دوم و سوم قرار دارند.
هادی بدری میگوید بازار و اکوسیستم سرمایهگذاری جسورانه امارات همچنان جو پویایی دارد. به گفته بدری: «سرمایهگذاری جسورانه خاورمیانه و آفریقای شمالی در سال ۲۰۲۲ از ۳ میلیارد دلار فراتر رفت که حدود ۴۰ درصد آن به امارات اختصاص یافت. این در حالی است که امارات تنها سه درصد از جمعیت منطقه منا را میزبانی میکند.»