توسعه لجستیک نیازمند توسعه زیرساختهای سختافزاری است
انطابق با پیشرفتهای روز دنیای فناوری و استفاده از ابزارهای نوین امری است که پیشبرد…
۱۸ مهر ۱۴۰۳
۲۵ مهر ۱۴۰۲
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۲۶ مهر ۱۴۰۲
شرکت شیائومی که به تولید گوشیهای قدرتمند اندرویدی در جهان شهرت دارد از عرضه یک پوسته جدید اندرویدی خبر داد. پوسته پیشین این شرکت یا همان مییوآی (MIUI) ابتدا به عنوان پوستهای با ظاهر مشابه iOS عرضه شد و با وجود تغییر بسیار در طول چند سال گذشته نتوانست توجه بخش زیادی از کاربران را جلب کند. شیائومی حالا از عرضه رابط کاربری HyperOS برپایه اندروید خبر داده که قرار است جایگزین مییوآی در گوشیهای این شرکت شود.
به گزارش پیوست به نقل از اندرویدپلیس، شیائومی هنوز تصویری از ظاهر HyperOS را منتشر نکرده اما میگوید این پوسته با شیائومی سری ۱۴ عرضه میشود. براساس شایعات گوشیهای این سری در ماه نوامبر یا دسامبر امسال و با چیپ اسنپدراگون ۸ نسل ۳ عرضه میشوند. برخلاف روند گذشته، پوسته نرمافزاری جدید محدود به چین نخواهد بود.
لی جون، مدیرعامل شیائومی، طی پستی در شبکه اجتماعی ویبو چین گفت این شرکت از سال ۲۰۱۷ کار روی HyperOS را شروع کرده است. نماینده بینالمللی این شرکت نیز طی پستی در شبکه اجتماعی اکس اعلام کرد HyperOS به تدریج جایگزین MIUI میشود و این پوسته جدید «عملکرد، انعطاف و ارتباط خوبی را میان گوشیهای هوشمند با یک IoT» ارائه میکند. این پوسته در سال ۲۰۲۴ به صورت سراسری برای بخشهای مختلف جهان عرضه میشود.
رونمایی از HyperOS به نظر پایان مسیر مییوآی است و در حالی که پچهای امنیتی در آینده برای این پوسته منتشر میشود اما نباید در انتشار نسخه ۱۵ آن باشیم.
مییوآی یکی از قدیمیترین پوستههای اندرویدی است. این پوسته در ابتدا به عنوان یک پوسته انتخابی برای چند گوشی اندروید عرضه شد و شیائومی در آگوست ۲۰۱۰ آن را در گوشیهای خود به کار گرفت. در حالی که مییوآی قابلیت شخصیسازی بالایی داشته و ویژگیهای مختلفی را در خود جای میدهد اما تجربه آن بسیار متفاوت از اندروید خام است و با وجود سالها بروزرسانی، این پوسته هنوز به نسخهبرداری ناشیانهای از iOS شباهت دارد که بسیاری از کاربران را آزار میدهد.
باید دید شیائومی با HyperOS چه مسیری را در پی میگیرد. پوسته جدید فرصتی است برای بهبود روند بروزرسانی و تضمین ارائه سریع قابلیتهای نو در گوشیهای این شرکت.
شیائومی در سال جاری اولین شرکتی بود که نسخه با ثباتی از اندروید ۱۴ را برای دستگاههای پرچمدار خود عرضه کرد و در این مسیر از سامسونگ و وانپلاس سبقت گرفت. این در حالی است که شیائومی در گذشته حدود ۴ تا شش ما برای عرضه نسخه جدید اندروید در دستگاههای پرچمدار خود زمان نیاز داشت.