skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

بانکداری دیجیتالی هویت کودکان را به رسمیت می‌شناسد

سمانه سمیع تحریریه

۲۷ مهر ۱۴۰۲

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

محمودرضا فرهادی، مدیرپروژه کیدزی معتقد است بانکداری دیجیتالی می‌تواند فرصت‌های قابل توجهی را در زمینه‌های مالی و بانکی برای کودکان و نوجوانان فراهم کند و به هویت آنها رسمیت ببخشد.

به گزارش پیوست، محمودرضا فرهادی مدیر پروژه کیدزی «بخش کودک و خانواده بانک پاسارگاد» معتقد است بانکداری دیجیتالی می‌تواند به هویت کودکان و نوجوانان در زمینه‌‌های مالی اعتبار ببخشد و فرصت‌های تازه‌ای را در پیش روی آنها قرار دهد.

او درباره حقوق کودکان و نیازهای آنها در پلتفرم‌ها می‌گوید: به واقع در فضای کسب‌وکاری و به ویژه در فضای بانکی در حق نسل جدید کوتاهی‌ شده است و ابزارهای دیجیتالی می‌‌تواند این کمبودها را پوشش دهد. بانکداری دیجیتال می‌تواند در عین حال که نیازهای کودکان را رفع کند، دغدغه‌های والدین را هم کاهش دهد و به آنها امکان نظارت غیر مستقیم و دور از دخالت را بدهد.

فرهادی ادامه می‌دهد: در حال حاضر چیزی حدود ۲۵ تا ۳۰ درصد جامعه یعنی نزدیک به ۳۰ میلیون از افراد جامعه را اشخاص زیر ۱۸ سال تشکیل می‌دهند و بانکداری دیجیتالی و نئوبانک‌ها می‌توانند با توجه به گستره خدمات و بهبود تجربه کاربری راه حل مناسبی را برای پاسخگویی به نیازهای نسل نوین و دیجیتالی شده کودک و نوجوان فراهم کنند. امکان احراز هویت، کارت شخصی‌ کودک و ارائه خدمات مالی به آنها، در نئوبانک زیپاد تجربه فضای بانکی جدیدی را برای زیر ۱۸ ساله‌‌ها است و در راستای همین هدف تاسیس شده است.

محمودرضا فرهادی مدیر پروژه کیدزی

امکان تحلیل رفتار کودک از رفتارهای دیجیتالی

فرهادی در ادامه از فعالیت‌‌های کیدزی و رفع این چالش‌ها سخن می‌گوید: در واقع جریان کیدزی از سرزمین هوشمندپاد شروع شد. «سرزمین هوشمند پاد» پلتفرمی است که انواع محصولات و خدمات دیجیتالی را ارائه می‌دهد.ما در اواخر سال ۹۸ و با نگاه پلتفرمی پاد به کسب و کارها، بخش متمرکزی از فعالیت‌هایمان را روی بازار  کودک و افراد زیر ۱۸ سال بنا نهادیم و متوجه مشکلات و کمبودهای حوزه بانکی کودک شدیم و تلاشمان را روی رفع نیازها و پر کردن خلاهای این بازار گذاشتیم.

او توضیح می‌دهد: اولین نکته‌ای که متوجه آن شدیم این نکته بود که کودکان در فضای دیجیتالی نمی‌توانند احراز هویت شوند و به خاطر مسائل قانونی زیر۱۸ ساله‌ها با هویت پدر و مادر خود وارد اکوسیستم می‌شوند. طبیعتا همین موضوع باعث می‌شود هویت کودک مخفی بماند و فعالیت‌های کودک توسط کسب و کارها قابل تحلیل نباشد و عملا سیستم کودک و والد را یک حساب کاربری می‌بینند. در عین حال که همین وابستگی کودک به کارت در تعارض با نیاز استقلال کودک نیز هست.

فرهادی تاکید می‌کند: از سویی وقتی کودک با کارت اعضای خانواده دست به اقدامات مالی می‌زند به اشتباه شناسایی می‌شود‌ و سیستم نمی‌تواند بین والد و کودک تفاوتی قائل شود و ما دقیقا روی همین نقطه ضعف دست گذاشتیم و دادن هویت مستقل به افراد زیر ۱۸ سال را بهترین گزینه برای رفع این چالش دانستیم.

بر اساس همین نیاز هم حساب دیجیتالی کودک و نوجوان از طرف زیپاد را فراهم کردیم و به مرور امکانات آن را افزایش دادیم. در زیپاد  والدین به عنوان ناظر در افتتاح حساب به کودک کمک می‌کنند و کارت کودک هم جداگانه برای او ارسال می‌شود. در برنامه‌های آینده ما نیز امکانات تسهیلات و قلک دیجیتالی هم برای کودکان دیده شده است که امید است درآینده نزدیک بتوانیم با معرفی محصولاتی جدید تجربه متفاوتی برای کودکان و نوجوانان خلق کنیم.

https://pvst.ir/g6h
سمانه سمیعتحریریه

    همه‌چیز از یک مطلب به اسم «اسپایدرزن» که در دوره ارشدم نوشته بودم شروع شد. درحالی که ۱۰ سال کارمند آژانس هواپیمایی بودم در همان روزها احساس کردم چقدر نوشتن را دوست دارم. از دی ۹۸ با کار در آژانس روابط عمومی پرسش و تولید محتوا شروع کردم. بعد از مدتی نوشتن بخش شرکت‌گردی پیوست را به عهده گرفتم و حالا خبرنگار ثابت پیوستم و دقیقا اینجا و در همین نقطه احساس می‌کنم از اینکه به پیوست، پیوستم خوشحالم.

    تمام مقالات

    0 نظر

    ارسال دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    *

    برای بوکمارک این نوشته
    Back To Top
    جستجو