بیش از ۱۰ هزار کسب و کار محلی با دیجیکالا همکاری میکنند
مدیرعامل دیجیکالا مسعود طباطبایی دیجیکالا را بزرگترین بستر خلق ارزش در کشور برشمرد و گفت:…
۲۳ شهریور ۱۴۰۳
۹ مهر ۱۴۰۲
زمان مطالعه : ۵ دقیقه
مدیرعامل دلفین، شرکت مدیریت هوشمند ناوگان حمل و نقل، عمده خریداران ابزارهای فناورانه امنیتی و هوشمند خودروها در ایران را استان کردستان و سیستان و بلوچستان عنوان کرد. او مسیرهای خطرناک و بیشتر بودن سرقت خودروها در این استانها را از عوامل احتمالی این موضوع برشمرد.
به گزارش پیوست، محمدمهدی شیران، همبنیانگذار و مدیرعامل دلفین در رویداد رونمایی از نوآوریهای دلفین در ابتدای رویداد به بیان مفهوم واژه کارآفرینی پرداخت و گفت: کارآفرینی تنها یک واژه نیست و در خود مسئولیت و تعهدپذیری را به همراه دارد. ما از سال ۸۸ با ورود فناوری GPS به فکر تغییراتی نوآورانه در این مسیر افتادیم و با همکاری با شهرداری فعالیتهایمان را بسط و توسعه دادیم. مشاهده موقعیت خودروها در خدمات شهری شهرداری اولین بخشهایی بود که وارد آن شدیم و کمکم به سنسورهای جانبی خودروها ورود کردیم.
شیران ادامه میدهد در واقع با شناخت نیازهای مشتریان و سوالهایی مثل اطلاع از موقعیت دقیق خودرو و در وهلههای بعدی با میزان بار و دمای محموله خدماتمان را به روز کردیم. از سال ۹۱ وارد نسل جدید سنسورها شدیم و به کمک نیازهای مشتریان و درخواستهای آنها ماژولهای جدید و نیازهای جدید را کشف کردیم.
مدیرعامل دلفین در ادامه به پیشرفت انفجاری تکنولوژی از سال ۲۰۲۰ هم اشاره کرد و توضیح داد: از سال ۱۴۰۰ سرعت تکنولوژی بیامان بالا رفته بود و همین پیشرفتها و تعدد نیازهای پیچیده مشتریان ما را بر آن داشت تا وارد دنیای جدید فناوریهای حملونقل، ردیابی و تعقیب خودرو شویم. اما تحریم و نداشتن دسترسی به فناوریهای روز دنیا، نوسانات شدید ارز هم از سویی ما را در فشار قرار داده بودند. راههای ممکن و تازه را برای دور زدن تحریمها انتخاب کردیم و وارد فناوری خودروهای متصل شدیم. نیازهای خودروهای متصل و مدیریت هوشمند ناوگان را در کنار هم قرار دادیم و این اتفاق توانست تغییرات قالب توجهی را در راندمان کاری ما ایجاد کند و نیازهای مشتریانمان را پوشش دهد.
شیران همچنین در پاسخ به پیوست مبنی بر چگونگی واردات و بیشترین استانهایی که مشتریان دلفین بودهاند گفت: اگر نتوانیم از ادامه همکاری با شرکتی مطمئن باشیم به هیچ عنوان وارد بحث خرید و واردات نمیشویم. چون به روزرسانی محصولات و ماژولها در سیستمهای ردیابی به قدری جدی است که نمیتوانیم ساده از کنار آنها رد شویم. ما با بنیاد مسکن قرارداد ۱۲ ساله داریم و مثلاً اگر مدیر کلی بخواهد به روزرسانی کند ما آماده هستیم. علاوه بر اینکه یک دفتر هم دبی داریم.
بیشترین مشتریان دلفین کردستان و سیستان و بلوچستان هستند و علت آن میتواند راه خطرناک و هم سرقت ماشین در این استانها باشد.
فاطمهجمالی همبنیانگذار و مدیرتوسعه محصول دلفین هم در ادامه رویداد به بیان آخرین فناوریهای سختافزاری در حوزه خودرویی پرداخت و گفت: هر سازمان و شرکتی که خود را تکنولوژی محور میداند باید به دنبال آخرین فناوریهای جهانی باشد و ترندهای جهانی را دنبال کند و گرنه نمیتواند خود را در برابر تغییرات مقاوم کند و از سویی نمیتواند پاسخگوی نیاز مشتریان باشد.
جمالی در ادامه به بیان جزئیات فناوریهای استفاده شده در سنسورهای شرکت دلفین پرداخت و نمونههایی از این فناوریها را تشریح کرد. جمالی ADAS را دستیار پیشرفته راننده عنوان کرد و گفت: در شرایطی که در هر ساعت جان ۲ نفر از هموطنانمان را در تصادفهای جادهای از دست میدهیم ADAS میتواند به عنوان یک فناوری نجاتبخش در این راه کارگشا باشد. برای مثال ذخیرهسازی ۲۰ چهره مجزا به عنوان راننده، تشخیص خوابالودگی و حالتهای رفتاری راننده میتواند امکان کنترل و مراقبت از راننده را فراهم کند و جلوی بسیاری از حوادث را بگیرد.
مهدی صمدانی مدیرفنی دلفین هم به معرفی نوآوریهای نرمافزارهای دلفین پرداخت و گفت: در واقع دادههای درست محور تصمیمگیری هستند و ترکیب سختافزار و نرمافزار مناسب است که میتواند به ساختاری کارآمد بیانجامد. صمدانی ذخیرهسازی ابری و دستیابی به دادههای باکیفیت را از عوامل مهم ارتقای نرمافزارها دانست و اضافه کرد: دادهها سوخت خودروهای متصل هستند و از این روست که باید امکان حفظ دادهها و استفاده درست و ایمن آنها فراهم شود.
زکریا سلطانی مدیرعامل همران هم در ادامه با اشاره به بررسی میزان اهمیت فناوری خودروهای متصل به بیان نیازها و چالشهای این حوزه پرداخت و گفت: اگر بحث امنیت و ردیابی خودروها جدی گرفته میشد اتفاقاتی مثل بنیتا و امثال آن در کشور رخ نمیداد. ما در حال حاضر به شدت به فناوریهای امنیتی هوشمند در این حوزه نیازمندیم.
حسین نوریان مدیر برنامهریزی استراتژیک دلفین هم به معرفی سند و معماری اکوسیستم خودروهای متصل همران بررسی ماهیت اکوسیستمی خودروهای متصل نگاهی به استراتژی ساختار و فرآیندها پرداخت و گفت: شرکتهای فناورانه در حوزه خودرو به همکاریهای تنگاتنگ با ارگانها و شرکتهای همکار نیاز دارند و این همکاریهاست که میتواند نیازهای جدید را کشف و آنها را پوشش دهد.
در پایان این رویداد همچنین تفاهمنامه همکاری علمی،آموزشی پژوهشی وفناوری با ستاد توسعه اقتصاد دانشبنیان حمل و نقل فضایی، دانشگاه علم و صنعت ایران دانشگاه علامه طباطبایی دانشگاه تربیت مدرس شرکت اعتماد امن گستر لیان امضا شد.