skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

الهه طاهری، مدیر روابط عمومی و دیجیتال مارکتینگ دفتر هواوی در ایران:

مقاومت عجیبی در برابر آموزش آکادمیک داریم

میثم قاسمی تحریریه

۳ خرداد ۱۳۹۶

زمان مطالعه : ۹ دقیقه

شماره ۴۵

تاریخ به‌روزرسانی: ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۱

دیجیتال مارکتینگ یا بازاریابی دیجیتالی آنچنان در دنیا و ایران علم جدیدی محسوب می‌شود که برخلاف بیشتر حوزه‌ها، کارشناسان آن را جوانان تشکیل می‌دهند. سرعت تغییرات این رشته آنچنان زیاد است که شاید یک فرد میانسال هم نتواند پابه‌پای آن حرکت کند، چه رسد به پیرترها. الهه طاهری یکی از همان جوانانی است که این حوزه را می‌شناسد و به واسطه همین آشنایی است که اکنون در یک شرکت غیرایرانی فعالیت می‌کند. او مهم‌ترین ضعف کشور در زمینه بازاریابی دیجیتالی را دوری از فضاهای آکادمیک و آشنایی با روش‌های روز دنیا می‌داند. هرچند ارتباط کم شرکت‌های ایرانی با شرکت‌های تبلیغاتی بزرگ دنیا نیز یکی دیگر از مشکلات است.

به نظر شما دیجیتال مارکتینگ اکنون چه سهمی از فضای کسب‌وکار ایران را به خود اختصاص داده است؟ دیجیتال مارکتینگ در جهان و مخصوصاً در ایران کلاً علم جدیدی است و تکنیک‌ها، روش‌ها و اصولی دارد که به نظر من در ایران اکثر شرکت‌ها به نوعی از آن استفاده می‌کنند. ممکن است بر اساس دانشی که دارند و آنچه می‌خواهند، کمی آن را بومی و به سبک و ذائقه ایرانی‌ها نزدیک کنند. در مجموع به نظر من در ایران هنوز از ابزار دیجیتال مارکتینگ به صورت درست استفاده نمی‌شود. بخشی‌هایی را استفاده می‌کنند و بخش‌هایی را نه، که این به دلیل محدودیت‌ها و شرایطی است که دارند. آنچه من الآن در بازار ایران می‌بینم این است که از دیجیتال مارکتینگ استفاده می‌شود، اما نه به شکل اصولی و درست. شرکت‌ها از کمپین‌های دیجیتال مارکتینگ استفاده می‌کنند اما ضعف‌هایی دارند. دیجیتال مارکتینگ در همه جای دنیا آینده بازاریابی است. شاید ما کمی عقب‌تر باشیم، اما باید توجه داشت که این به آن معنی نیست که بازاریابی به شکل سنتی منسوخ شده است. نه، همه باید در کنار هم باشند، اما این روش سرعت و دقت بیشتری دارد و بیشتر به فرهنگ هر کشور نزدیک است و همه شرکت‌ها- حتی آنهایی که الآن استفاده نمی‌کنند- در آینده از آن استفاده خواهند کرد. چه چالش‌ها و محدودیت‌هایی بر سر راه دیجیتال مارکتینگ وجود دارد؟ محدودیت‌های هر شرکت با شرکت دیگر فرق می‌کند. به شکل کلی در ایران محدودیت‌ها و قوانینی وجود دارد که همه باید در فضای مجازی رعایت کنیم، اما بیشترین میزان محدودیت را ساختار سازمانی شرکت‌ها ایجاد می‌کنند. شرکت‌ها بر اساس اهداف‌شان و کارهایی که می‌خواهند انجام دهند در رده‌های بالا تصمیم‌گیری می‌کنند. ممکن است یک شرکت از پیامک استفاده کند و شرکت دیگری از ایمیل، به هر صورت بر اساس نوع تجارت و ساختار سازمانی استفاده از ابزارها فرق می‌کند....

شما وارد سایت نشده‌اید. برای خواندن ادامه مطلب و ۵ مطلب دیگر از ماهنامه پیوست به صورت رایگان باید عضو سایت شوید.

وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

این مطلب در شماره ۴۵ پیوست منتشر شده است.

ماهنامه ۴۵ پیوست
دانلود نسخه PDF
http://pvst.ir/2vs
میثم قاسمیتحریریه

    سال ۸۱ رشته مهندسی را رها کردم به شوق روزنامه‌نگاری. از همان سال تاکنون، در حوزه‌های مختلفی مانند سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، گردشگری، ورزشی و... در رسانه‌هایی مانند همشهری، حیات‌نو، توسعه، عصر ارتباط و... کار کرده‌ام. از میانه سال ۹۲ و پس از حدود ۳ سال دوری از حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات، به پیوست آمدم و دوباره روزنامه‌نگار این رشته شدم.

    تمام مقالات

    0 نظر

    ارسال دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    *

    برای بوکمارک این نوشته
    Back To Top
    جستجو