skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

بررسی گوشی سامسونگ گلکسی A24 باکیفیت، سریع و به‌صرفه

۲۱ شهریور ۱۴۰۲

زمان مطالعه : ۸ دقیقه

سامسونگ گلکسی A24 4G یکی از بهترین گوشی‌ها با قیمت زیر ۱۰ میلیون تومان است و با مشخصاتی مثل باتری ۵۰۰۰ میلی آمپرساعتی، صفحه نمایش Super Amoled با نرخ نوسازی ۹۰ هرتز و دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسل با کیفیت، همراه با پردازنده Helio G99 و حافظه داخلی ۱۲۸ گیگابایت و ۴/۶/۸ گیگابایت رم می‌توان آن را یک انتخاب هوشمندانه نامید.


به طور کلی این گوشی برای کسانی ساخته شده که اولویت آن‌ها از خرید گوشی یک صفحه نمایش با کیفیت، روشن و روان در کنار شارژدهی طولانی است که شکل و ظاهر کلی گوشی هم برای آن‌ها قابل توجه است.

گلکسی A2

تنها ضعف این گوشی عدم مقاومت نسبت به قطرات آب است که اکثر برند‌های رقیب این گواهی را برای دستگاه‌های خود در نظر گرفته‌اند.
دوربین اصلی این گوشی از کیفیت خوبی نسبت به بقیه رقبا برخوردار است و رنگ‌ها و جزئیات را تا حدودی بهتر و کاربر پسند‌تر ثبت می‌کند. دوربین سلفی هم از این قاعده مستثنی نیست و رنگ و نور را دقیق‌تر به تصویر می‌کشد.


خلاصه‌ای از نقاط قوت و ضعف این گوشی به شرح زیر است:

نقاط قوت

  • صفحه نمایش Super Amoled
  • شارژدهی طولانی
  • دوربین اصلی
  • دوربین سلفی
  • حسگر اثرانگشت خازنی
  • حافظه قابل افزایش

نقاط ضعف

  • عدم مقاومت نسبت به آب و گرد و غبار

طراحی سامسونگ گلکسی A24

گلکسی A24 در بخش طراحی تقریباً کامل است. طراحی پلاستیک شفاف و چیدمان ستونی دوربین‌ها برای پنل پشتی به همراه فریم پلاستیکی و مات و البته محافظ شیشه‌ای صفحه نمایش از مشخصه‌های کلیدی طراحی این گوشی است.

ضخامت بدنه گلکسی A24

از دیگر مشخصات طراحی گلکسی A24 می‌توان به ضخامت ۸.۳ میلی‌متری، نسبت تصویر ۹×۱۹.۵ و نسبت صفحه‌نمایش به بدنه پایین ۸۲.۵ درصدی همراه با ناچ قطره‌ای و حواشی زیاد مخصوصاً در قسمت پایینی صفحه نمایش و ابعاد کلی ۶.۵ اینچی این گوشی اشاره کرد.

وزن این دستگاه ۱۹۵ گرم است که طراحی تخت آن، این گوشی را تا حدود زیادی خوش‌دست نشان می‌دهد و به طور کل با توجه به المان‌هایی مانند وزن مناسب و طراحی زیبا و جدید و همچنین شباهت ظاهری به پرچمداران این برند حس خوبی را در هنگام دست گرفتن این گوشی دریافت خواهید کرد.

گوشی گلکسی A24 در چهار رنگ مشکی، سبز، نقره‌ای و سرخ تیره به بازار عرضه شده است. ایراداتی که نسبت به طراحی این گوشی وارد است براق بودن پنل پشتی است که به طور همزمان هم به دلیل براق و شفاف بودن قابلیت خش‌پذیری زیادی دارد و هم منعکس‌کننده لکه‌های اثر‌انگشتی است که به راحتی در قاب پشتی خود را نشان می‌دهند.

دوربین گلکسی A24

گلکسی A24 دارای سه لنز در قاب پشتی خود است که به صورت ستونی قرار گرفته‌اند و به ترتیب از بالا به پایین ۵ مگاپیکسلی اولتراواید، ۵۰ مگاپیکسلی اصلی با دیافراگم f/1.8 و ۲ مگاپیکسلی ماکرو هستند. قابل ذکر است که هر سه توسط خود سامسونگ ساخته شده‌اند.
سنسور دوربین سلفی نیز ۱۳ مگاپیکسلی است.

دوربین اصلی

به صورت پیش‌فرض عکس‌ها به صورت ۱۲ مگاپیکسلی گرفته می‌شوند که جزئیات کم و داینامیک رنج آن‌ها پایین است ولی برای رفع این مشکل عکس‌ها به صورت خودکار با حالت HDR ثبت می‌شوند که این نقاط ضعف را مورد اصلاح قرار می‌دهد و عکس چشم نواز‌تر می‌شود و به نوعی سامسونگ در این سنسور مشکلات سخت‌افزاری را به صورت نرم‌افزاری اصلاح می‌کند!

ماکرو

با توجه به نمونه عکس‌های گرفته شده این دوربین نیز از کیفیت خوبی برخوردار است ولی برای اینکه عکس‌هایی قابل قبول همراه با جزئیات ثبت کنید چند شرط اعم از شرایط نوری و حفظ فاصله مناسب با سوژه وجود دارد که در صورت رعایت آن عکس‌های خوبی ثبت خواهید کرد.

اوتراواید

عکس های دوربین اوتراواید خوب نیستند. این دوربین زاویه خوب و عریضی را پوشش می‌دهد اما در نهایت عکس‌ها کمی نویزی‌، کم جزئیات و بافت آبرنگی دارند.

۵۰ مگاپیکسل

عکس‌ها در حالت فول رزولوشن کیفیت مطلوبی دارند. این عکس‌ها کنتراست، جزئیات و رنگ خوبی نمایش می‌دهند و عکس‌ها در این حالت رنگ طبیعی ندارند در عوض بسیار چشم‌نواز هستند.

سلفی

عکس‌های این دوربین ۱۳ مگاپیکسلی مشکلی از لحاظ داینامیک رنج ندارند زیرا این عکس‌ها هم به صورت خودکار HDR می‌شوند. به همین سبب منابع نوری به خوبی کنترل می‌شوند و جزئیات عکس بهتر می‌شود. تنها نقطه ضعف این سنسور وجود نویز‌های نه چندان کم است که در صورت وجود منبع نوری در پشت سوژه تشدید می‌شوند.

حالت شب

عکس ها در حالت Night mode نویز کمی دارند و نقاط تاریک به اندازه کافی روشن می‌شوند. اما بافت عکس‌ها در این حالت نرم شده و بافت آبرنگی پیدا می‌کند. عکاسی در شب بدون Night mode کمی تاریک‌تر و همچنان نویزی هستند اما جزئیات بیشتری به تصویر می‌کشند و بافت آبرنگی ندارند. به طور کلی پیشنهاد می‌شود که تنها در شرایطی از Noght mode در این گوشی استفاده کنید که هیچ نوری برای ثبت وجود نداشته باشد.

فیلم‌برداری

گلکسی A24 توانایی فیلم‌برداری با نهایت کیفیت FHD ۳۰ فریم را دارد و ویدیو‌هایی نه چندان روان تحویل می‌دهد که تا حدود زیادی توسط لرزشگیر اپتیکال تثبیت می‌شوند و می‌توانید آن را در تنظیمات غیرفعال یا فعال کنید. قاب ویدیوها در حالت stabilization زوم شده و محدود است و به نظر می‌رسد لرزش ویدیو ها در صورت خاموش بودن stabilization کمتر است.

سیستم عامل و امنیت گلکسی A24

سامسونگ گلکسی A24 در ۱۹ آپریل ۲۰۲۳ همراه با اندروید ۱۳ و Oneui 5.1 و ۴ سال ضمانت بروزرسانی سیستم عامل معرفی شد.

چند سالی است که سامسونگ به دلیل رقابت با اپل و دیگر رقبای بازار سیاست‌های خود را بروز کرده و از میان‌رده گرفته تا پرچمدار، برای هر یک حداقل ۴ سال بروزرسانی سیستم عامل را تضمین می‌کند که خوشبختانه گلکسی A24 هم از سیاست های جدید سامسونگ در زمینه بروزرسانی بهره می‌برد.

در بخش امنیت این گوشی از یک حسگر اثرانگشت خازنی در لبه‌ی سمت راست که با دکمه پاور ادغام شده برخوردار است و یک حسگر تشخیص چهره ۲بعدی که هردو عملکرد خوبی را در بخش سرعت و عملکرد در اختیار کاربر قرار میدهند.

عملکرد و قدرت پردازشی گلکسی A24

نام پردازنده‌ای که برای گلکسی A24 در نظر گرفته شده مدیاتک Helio G99 است که هشت هسته‌ای و دارای حداکثر فرکانس ۲.۲ گیاهرتز است. این پردازنده دارای یک کلاستر دو هسته‌ای cortex A76 و یک کلاستر شش هسته‌ای Cortex A55 است.

عملکرد پردازشی در منو و رابط کاربری گوشی بدون لگ و روان صورت می‌گیرد. همچنین عملکرد مطلوبی در بازی‌هایی مانند Call of duty ، Pubg و بازی‌های سبک‌تر دارند و به این معناست که نه در حد یک گیمر حرفه‌ای اما در درحد روزانه چند ساعت بازی کردن  جواب نیاز های شما را خواهد داد.

جذاب‌ترین بخش پردازنده این گوشی مدیریت مصرف آن است که تاثیر مستقیم روی طول عمر باتری و شارژدهی بیشتر آن دارد.

این پردازنده در تست بنچمارک Antutu به امتیاز 381,047 دست یافته است که برای یک میانرده امتیاز خوبی به حساب می‌آید. همچنین در نتایج بنچمارک کم مصرف بودن این پردازنده دوباره به چشم میخورد.

امتیاز گیک‌دنچ بخش تک هسته ای (۷۳۲) و در بخش چند هسته ای نیز امتیاز (۱۹۷۳) برای این پردازنده ثبت شده است که عملکرد متوسط و قابل قبول را در پردازش های سنگین نشان می‌دهد.

امتیاز گیک بنچ گلکسی A24

در این تصویر امتیاز تست PCMark را مشاهده می‌کنید.

در گوشی مور بررسی ما نسخه حافظه  ۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی و ۴ گیگابایت رم است که اگر کمی به راندمان بهتر نیاز دارید پیشنهاد می‌کنیم نسخه رم‌های بالاتر را برای خرید انتخاب کنید. سرعت و عملکرد بخش‌های حافظه در تصویر زیر مشخص شده است.

باتری

یکی از نقاط قوت دیگر این گوشی باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی آن است که امروزه این ظرفیت برای گوشی‌های میان‌رده یک استاندارد محسوب می‌شود.

طبق نتایج، باتری این گوشی در حالت استندبای ۱۴۱ ساعت، بیش از ۴۶ ساعت مکالمه بی‌وقفه، بیش از ۱۹ ساعت وب‌گردی و ۲۰ ساعت تماشای ویدیو را ثبت کرده است.

به طور خلاصه این باتری در بخش شارژدهی حرفی برای گفتن باقی نمی‌گذارد که مدیریت پردازنده هم در این عملکرد بی‌تاثیر نیست.

در بخش مقابل یعنی شارژ شدن این گوشی به کمک یک شارژر ۲۵ وات در ۳۰ دقیقه ۳۰ درصد و در مدت زمان ۱ساعت و ۴۵ دقیقه باتری را به ظرفیت ۱۰۰ درصد می‌رساند.

تنها ایرادی که به بخش باتری می‌توان گرفت نبود شارژر حتی در سری میانرده‌های برند سامسونگ است.

آیا گلکسی A24 ارزش خرید دارد؟

در بخش پایانی به این سوال پاسخ خواهیم داد که با وجود دیگر رقبا همانند Redmi note 12 4G و یا Poco X5 5G، خرید گلکسی A24 چقدر منطقی است؟

اگر فقط به دنبال سرعت شارژ بالاتر و یا بدنه شیشه‌ای هستید می‌توانید به خرید رقبا هم فکر کنید اما دلیل اینکه گلکسی A24 نسبت به بقیه رقبا ارزش خرید بیشتری پیدا می‌کند و به یک انتخاب جدی تبدیل می‌شود تکامل و تعادلی است که میان رابط کاربری، پردازنده، صفحه نمایش، باتری و دوربین همراه با قیمت مقرون به صرفه‌تر برقرار کرده است.

https://pvst.ir/fwp

8 نظر

  1. سلام خسته نباشید خداقوت
    من میخوام a24 را بخرم راسته که میگن رام۶ این گوشی بعد نیم ساعت داغ میکنه و رام ۸ یک ساعت؟

  2. سلام
    من الان نزدیک به ۱ سال میشه کع خرید تو تو شهریور بود خیلی هم راضی ام گوشی خوبیه اصلا هم باگ و لگ نمیده با کیفیت هم نشون میده بازی کالاف و پاپچی موبایل و فری فایر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو