مدیرعامل شب: میانگین رزرو سفرها از ۲۷ روز به ۹ روز رسیده است
مدیرعامل «شب»، پلتفرم فعال در حوزه گردشگری و رزرو اقامتگاه معتقد است شرایط اقتصادی و…
۲۶ دی ۱۴۰۳
۲۷ خرداد ۱۴۰۲
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
مهرداد توکلی، بنیانگذار استارتآپ ابرکلاس در رویداد «آشتی با Vsan» گفت: Vsanمنابع ذخیرهسازی هاست را تبدیل به سیستمی یکپارچه و با عملکرد بالا برای نگهداری دیتا میکند. این فناوری میتواند بهصورت لایهای توزیعشده در دسترس عموم قرار بگیرد و کیفیت فضاهای ابری آموزشی را بالا ببرد. به باور توکلی آینده آموزش آنلاین تحت فناوریهای جدید متحول خواهد شد.
به گزارش پیوست، ابرکلاس، استارتاپ آموزش ابری در حوزه فناوری اطلاعات در رویدای با عنوان «آشتی با Vsan» به معرفی ویژگی سرویسهای ابر کلاس، طراحی صفر تا صد مسیر آموزشی این کلاسها پرداخت و گفت: «ابر کلاس» به صورت تخصصی در حوزه آموزشهای کامپیوتر، شبکه و مایکروسافت فعالیت میکند. vSAN منابع ذخیرهسازی هاست را تبدیل به سیستمی یکپارچه و با عملکرد بالا برای نگهداری دیتا می کند که تمام هاستهای کلاستر میتوانند از آن استفاده کنند. «Vsan» از سال ۲۰۱۳ وجود داشته و نسخه رسمی آن در مارس ۲۰۱۴ در دسترس عموم قرار گرفته است. این فناوری میتواند بهصورت لایهای توزیعشده در دسترس عموم قرار بگیرد و کیفیت کارهای فضاهای ابری آموزشی را بالا ببرد و قرار است کتابی توسط ابر کلاس منتشر شود که به بررسی Vsan بپردازد.
او درباره محتوای دورههای ابر کلاس هم گفت: محتوای دورههای ابر کلاس فقط ویدئو و کلاس آنلاین نیست ما قبل از ثبتنام با افراد مصاحبه میکنیم، رزومه دریافت میکنیم تا تشخیص دهیم این کلاس برای دانشجو موثر است یا خیر. مفهوم یک دوره آموزشی به این شکل نیست که کاربر فقط تعدادی عکس و ویدئو ببیند و کار در همان جا تمام شود. ما دانشجو را به سمت مطالعه سوق میدهیم و کمک میکنیم تا متخصص شود. ما خودمان را کارخانه متخصصسازی میدانیم.
توکلی همچنین خبر از همکاری دیجیپی و ابرکلاس هم داد و گفت: در شرایط تورمی و شرایط سخت اقتصادی کشور برایمان مهم بود که در امر فروش دورههایمان تسهیلگری کنیم. همکاری با لندتکها یکی از همین برنامههای ما بود. طبق این تفاهمنامه علاقهمندان میتوانند دورههای ابرکلاس را آنلاین خریداری کنند و اقساطی هزینهها را به ابرکلاس پردازند.
توکلی همچنین بر کمبود نیروهای متخصص در حوزه IT تاکید کرد و گفت:«درصد زیادی از متخصصین حوزه IT از کشور مهاجرت کردند. از سویی کارفرماها برای توسعه در کسب و کارهایشان نیروی متخصص میخواهد و نیروی متخصص به معنی حرفهای کم است. این مشکلات باعث شد که بر آموزشهای مهارتمحور متمرکز شویم. از سویی سبک آموزشها خستهکننده است و ما تلاش کردیم در کلاسهایمان خلاقیت و نوآوری داشته باشیم.ما تلاش میکنیم برای جبران گپهای موجود در بازار، دانشجویان و هنرجوها را به کارفرماها وصل میکنیم یعنی با تربیت افراد دانشپذیر و خبرگان در حوزه IT در تلاشیم چالشهای این حوزه را رفع کنیم.