گزارش آذر ماه شاپرک: تعداد تراکنشهای شبکه پرداخت در آذر کاهش یافت
تعداد تراکنشهای شبکه پرداخت در آذر ماه نسبت به آبان ماه گذشته ۲.۸ درصد کاهش…
۱۸ دی ۱۴۰۳
۲۵ خرداد ۱۴۰۲
زمان مطالعه : ۲ دقیقه
پرداخت الکترونیک سداد هویت جدید بصری خود را معرفی کرد و این تغییر را برگرفته از اهداف، استراتژی و مدیریت جدیدشان در سال جدید دانست.
به گزارش پیوست؛آرین مقبلی، مدیر هنری سداد درباره طراحی لوگو جدید پرداخت الکترونیک سداد و مفاهیم آن توضیح داد: اولین نکته در هویت بصری سداد پویایی و اولین قدم برای رشد، حرکت است؛ بههمین دلیل از اِلمان خط استفاده کردیم. همچنین طرح پروانه نماد بلوغ و رشد و رنگ زرد نشان هدف و درخشش پرداخت الکترونیک سداد است.
در این برنامه،مشاور پرداخت الکترونیکی سداد، نیما بنده، هویت بصری پرداخت الکترونیک سداد را مثل کوه یخی دانست که تمام اهداف و استراتژی مجموعه پشت آن قرار دارد.
بنده یکی از آیتمهای مهم استراتژی امسال را خلق ارزش برای سهامداران دانست و ادامه داد: خلق ارزش جدید برای سهامداران مهمترین اتفاق است. برای خلق ارزش باید سود بیشتری داشته و منافع بیشتری بابت سهامگذاری سهامداران اختصاص دهیم.
در ادامه برنامه آزاده نوری، مدیر بخش HR ادامه داد: تلاشهای تغییر استراتژی مدتهاست شروع شده است و گام اول آن، استراتژی اکشن است. ما در این استراتژی بازبینی و بازتعریف برخی از فرایندها را برای مشتریهایمان شروع کردیم.
نوری با تاکید بر اهمیت بحث تعلق خاطر کارکنان سازمان گفت: بخش دیگر استراتژی اکشن، بحث تعلق خاطر کارکنان پرداخت الکترونیک سداد است. آیتم شاخص تعلق خاطر کارکنان در دنیا در ١٠٠ کشور اول ٧٠ درصد است درحالی که میانگین تعلقخاطر کارکنان سازمانها در دنیا ٢٠درصد است. بنابراین سداد هم یکی از آیتمهای این استراتژی را روی این موضوع گذاشته است.
آیتم بعدی استراتژی اکشن، سرمایهگذاری در تکنولوژی بهینه است. نوری ادامه داد: ما باید بتوانیم بهترین تکنولوژی را برای نتیجه استفاده کنیم. به همین دلیل بخشی از تمرکز ما روی بخش IT است. همچنین خلق ارزش برای ذینفعان مورد مهم دیگر این هدفگذاری است.
درحاشیه رونمایی از هویت بصری جدید پرداخت الکترونیک سداد محمدحسین کاشی، مدیرعامل سداد درباره پروژه کیف پول الکترونیکی گفت: ما امسال کیف پول را توسعه میدهیم و به سمتی میبریم که بتوانیم خدماتمان را در حوزه کیفپول متمرکز کنیم. همچنین در نظر داریم تا کیفپول سازمانی را نیز توسعه دهیم. ما حدود ٧٠٠ هزار پذیرنده درکل کشور داریم و سعی میکنیم از این بستر خدمات مختلفی را ارائه دهیم.