کمتر از ۵ درصد کاربران «میلی» طلاهای خریداری شده را تحویل میگیرند
پلتفرم طلای آنلاین میلیگلد اعلام کرد از ۲ میلیون کاربری که در این پلتفرم ثبت…
۱۹ آذر ۱۴۰۳
پروژه فیبر نوری آسیاتک همزمان با روز ملی ارتباطات با حضور رئیسجمهوری و وزیر ارتباطات به شکل مجازی افتتاح شد.
به گزارش روابطعمومی آسیاتک، پروژه فیبر نوری (FTTX) آسیاتک در شهر چالوس امروز همزمان با روز ملی ارتباطات، با حضور رئیسجمهوری و وزیر ارتباطات به صورت مجازی افتتاح شد.
آیین افتتاح پروژه فیبر نوری (FTTX) آسیاتک در استان مازندران امروز (چهارشنبه، ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲)همزمان با روز ملی ارتباطات، با حضور رئیسجمهوری و وزیر ارتباطات به صورت مجازی برگزار شد. فاز نخست این طرح در چالوس اجرایی شده و امروز به مرحله بهرهبرداری رسیده است؛ به این ترتیب، مردم این شهر از امروز میتوانند با بهرهگیری از اینترنت پر سرعت مبتنی بر فیبر نوری با سرعت ۱۰۰۰ مگابیت بر ثانیه به اینترنت متصل شوند.
در بخشی از این مراسم به دستور عیسی زارعپور، وزیر ارتباطات تست سرعت انجام گرفت؛ زارعپور با اعلام اینکه سرعت دانلود ۹۳۹ مگابیت بر ثانیه و سرعت آپلود اینترنت فیبر نوری ۴۹۲ است، تاکید کرد: این در حالی است که سرعت آپلود ما در کشور سه مگابیت بر ثانیه است. یعنی سرعت اینترنت تقریبا ۱۳۰ برابر شده است.
وزیر ارتباطات دولت سیزدهم، صبح امروز در حاشیه جلسه هیات دولت اعلام کرد: در مرحله نخست این طرح سه میلیون خانوار در ۱۰۰ شهر تحت پوشش قرار میگیرند. در این فاز، در ۱۰ شهر شاهد پوشش بالای۷۰ درصد فیبرنوری منازل و کسبوکارها هستیم. با توسعه فیبر نوری، ظرفیت ارتباطات ثابت کشور به میزان قابل ملاحظهای افزایش مییابد و کیفیت و ارتباطات سرعت همراه نیز بیشتر خواهد شد؛ چرا که هم بار ارتباطات از روی شبکه همراه برداشته میشود و هم با اتصال BTSها به فیبر نوری، اپراتورها میتوانندسرعت حداکثری را به مردم ارائه کنند.
هفته گذشته نیز، در مراسمی با حضور امیر محمدزاده لاجوردی، قائم مقام وزیر ارتباطات از سرعت ۹۳۰ مگابیتی اینترنت فیبر آسیاتک در هنرستان زندهیاد «قربانی» شهر چالوس به صورت آزمایشی رونمایی شد.
سال گذشته، محمدعلی یوسفیزاده، مدیرعامل آسیاتک در جریان مراسم آغاز عملیات اجرایی پروژه فیبر نوری در مازندران تأکید کرده بود: طی تفاهمنامهای که با وزارت ارتباطات منعقد شده است، یک میلیون خانوار توسط این شرکت از پروژه اینترنت سرعت برخوردار میشوند و استان مازندران مشمول این طرح میشود. هوشمندسازی این استان و شهرهای آن، نیاز اساسی استان است. طی ۶ ماه سرویس کامل و پایدار فیبر نوری در چالوس، به دسترسی ۳۵ هزار خانوار به اینترنت پر سرعت کمک میکند. با اجرای این طرح، سرعت اینترنت تا ۱۰۰ برابر وضعیت کنونی ارتقاء مییابد و حداقل سرعت آن ۱۰۰ مگ برثانیه است.