مالیات کارتخوان در سال ۱۴۰۳ چگونه محاسبه میشود؟
مالیات بر دستگاههای کارتخوان در سال ۱۴۰۳ یکی از موارد مهم در زمینه مالیات بر…
۳۰ آبان ۱۴۰۳
۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲
زمان مطالعه : ۲ دقیقه
امروز از فناورکارت، که محصول مشترک صندوق توسعه فناوریهای نوین و بانک مهر ایران است رونمایی شد. فناورکارت قرار است خدمات نئوبانکی را به حوزه فناوری متصل کند.
به گزارش پیوست، سید روحالله امینی در نشست رونمایی از فناور کارت و عقد تفاهمنامه با بانک مهر ایران گفت: بنا بر ماموریت خود در صندوق توسعه فناوریهای نوین زیرساختهای لازم را برای دسترسی به سیستم بانکی فراهم کردیم تا بتوانیم فرآیند تامین مالی شرکتهای فناور و دانشبنیان را از سیستم بانکی فراهم کنیم.
او در پاسخ به سوالی درباره برنامههای آتی این صندوق گفت: به زودی زیرساختهای دیگری نیز از جمله سامانه تامین مالی جمعی، فروش اقساطی بیمه و سایر سامانههای دیگری نیز به شبکه بانکی اضافه میشود.
در ادامه این نشست، سعید شمسینژاد، مدیر بانک قرصالحسنه مهر ایران، با بیان این که مقرر شده بود این بانک در سال گذشته برای هزار شرکت دانشبنیان تامین مالی انجام دهد گفت: بخشی از این هزار شرکت تامین مالی شدهاند و تعهدات بخشی دیگر تا پایان خرداد ماه امسال عملی میشود.
او درباره فناور کارت گفت: بسیاری از خدمات شبکه بانکی امروزه در نئوبانکها مبتنی بر هوش مصنوعی و فناوری دیجیتال طراحی میشود. ما میخواهیم گام را فراتر بگذاریم به این شکل که فقط این خدمات در حوزه بانکی نباشد. با طراحی فناور کارت و اپلیکیشن، خدمات خود را در حوزه بانکی به صورت دیجیتالی در گام نخست به شرکتهای دانشبنیان ارائه میدهیم.
او افزود: در گام بعدی محصولات و نیازمندیهای شرکتهای دانشبنیان در این برنامه تعبیه میشود. ابتدا برای افراد حقیقی فعال میشود و گام بعد شرکتهای موجود در پارک پردیس میتوانند از تسهیلات خدمات بانکی و خدمات پایه پولی و بانکی و فروش کالا و خدمات استفاده کنند. پس از پارک پردیس انشاءالله خدمات خود را به بقیه شرکتهای دانشبنیان کل کشور گسترش میدهیم.
در این نشست، محمد کلاهی، معاون اعتباری و تجاریسازی صندوق توسعه فناوریهای نوین درباره فناور کارت گفت: فناورکارت محصول جدیدی در حوزه فینتک است که در آن، خدمات نئوبانک به حوزه فناوری کشور متصل میشود.