پلتفرم منتورشیپ دیجینکست امکان ارائه خدمات آنلاین منتورینگ را فراهم کرده است
مدیرعامل دیجینکست در مراسم رونمایی از پلتفرم منتورشیپ دیجینکست این پلتفرم را پلتفرمی آنلاین برای…
۳ بهمن ۱۴۰۳
۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۲
برندگان مسابقات ملی «مهارت امنیت سایبری» به مسابقات World skills که در سال ۲۰۲۴ در لیون فرانسه برگزار میشود اعزام خواهند شد.
به گزارش پیوست، «امید پالوایه» همبنیانگذار و معاون فنی «اسپارا» شرکت فعال در حوزه امنیت سایبری میگوید: اسپارا برگزار کننده و اسپانسر مسابقات ملی مهارت امنیت سایبری است و این مسابقه در حال حاضر در دانشگاه خاتم در حال برگزاریست.
او در این باره میگوید: اسپارا از سال ۹۷ شکل گرفت و پس از مدتی فعالیت توانست از سمت فناپ دریافت سرمایه کند. ماموریت اصلی اسپارا این است که امنیت سایبری گروه مالی پاسارگاد را تامین کرده و در زمان مناسب عکسالعمل درست نشان دهد.
به گفته پالوایه «سازمان فنی حرفهای» متولی مسابقات ملی مهارت در ایران است و اسپارا در جهت مسئولیت اجتماعی خود و همچنین تامین سرمایه انسانی خود تصمیم گرفته است، سرمایهگذار، برگزار کننده و اسپانسر این مسابقه باشد. او همچنین ادامه میدهد: ما تنها برگزار کننده مسابقه نیستیم، بلکه هم فضای آموزش را برای افراد آماده میکنیم و هم افراد مستعد را جذب بازار کار میکنیم. از ۲۵ شرکتکننده سال گذشته ۸ نفر در اسپارا مشغول به کار شدهاند.
به گفته همبنیانگذار اسپارا، امنیت سایبری از سال ۲۰۱۹ به موضوع پراهمیتتری تبدیل شده است و پس از افزایش حملههای سایبری در سراسر دنیا سازمان World skills تصمیم گرفته است این مسابقات را به سایر رشتههایش اضافه کند. او در ادامه توضیح میدهد: این مسابقات برای بار اول در سال ۲۰۱۹ در روسیه برگزار شد و ما در آن دوره هیچ شرکت کنندهای از ایران نداشتیم. اما پس از آن این مسابقات هر ساله در ایران برگزار میشود. در سطح جهانی این مسابقات هر دو سال یکبار برگزار میشود. سال ۲۰۲۲ در کره جنوبی برگزار شد و سال ۲۰۲۴ در لیون فرانسه برگزار خواهد شد.
در ایران، نفرات شرکت کننده در دو دوره در اردوی آمادهسازی ۵ ماه در اسپارا آموزش میبینند تا برای مسابقات جهانی آماده شوند و فضا برایشان شبیهسازی میشود.از جمع ۶ نفره یعنی سه نفر اول این دوره و سه نفر دوره بعد، دو نفر به مسابقات جهانی اعزام میشوند. ما در سال ۲۰۲۲ مدال برنز را در کره جنوبی دریافت کردیم و «امیرمحمد جهانگیرزاد» و «امیرفرزام حسینی» برندگان سال گذشته جزو داوران ما در سطح کشوری شدهاند.
او در پایان مهمترین چالش اسپارا در این حوزه را عدم همکاری مناسب سازمان فنی حرفهای با آنها می داند و میگوید: آنها به قدر کافی در این زمینه همکاری نمیکنند و اگر حضور شرکتهایی چون ما نباشد ممکن است اصلا این مسابقات برگزار نشود اما با این حال همکاری درست با ما صورت نمیگیرد و حتی در زمینه اطلاعرسانی راجع به این مسابقه نیز ما دچار مشکل هستیم.